Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bende öyleyim. Şöyle 1 hafta hapis yatabileceğim bir suç işleyip az kafa dinlemek istiyorum.Merhaba arkadaşlar bugünlerde moralim çok bozuk canım çok sıkkın herşeyi kafama çok takıyorum aşırı takıntılı oldum ne yapmalıyım
Benimde durumum farklı değil inanın ama benim elle tutulur sebeblerim varMerhaba arkadaşlar bugünlerde moralim çok bozuk canım çok sıkkın herşeyi kafama çok takıyorum aşırı takıntılı oldum ne yapmalıyım
Tabi ki geçerli sebeblerim var ama şu anda olan bı durum yok gelecekle alakalı ya olursa ya biterse diye içim içimi kemiriyorBenimde durumum farklı değil inanın ama benim elle tutulur sebeblerim var
Sizin sebepleriniz neler bilemiyorum ama çözülebilecek meseleler ise çözmenin yollarını arayın
Bide kafaya taktiginiz şeyler gerçekten sıkıntı mı dertmi bunu kendinize sorun ona göre davranın
Ay Allah' korusunAy bende öyleyim. Şöyle 1 hafta hapis yatabileceğim bir suç işleyip az kafa dinlemek istiyorum.
Sakin olmaya çalışın inşallah herşey düzelir ve çok güzel olurTabi ki geçerli sebeblerim var ama şu anda olan bı durum yok gelecekle alakalı ya olursa ya biterse diye içim içimi kemiriyor
Olabilir mi acaba bende bir tuhafım hep ağlamak istiyorumRetro metro mu var ben de terör estiriyorum da.
İnşallah hepimiz için sağolunSakin olmaya çalışın inşallah herşey düzelir ve çok güzel olur
Geçen beni şikayet etmişlerdi keşke yerime gitseydiniz ifadeyeAy bende öyleyim. Şöyle 1 hafta hapis yatabileceğim bir suç işleyip az kafa dinlemek istiyorum.
Geçen beni şikayet etmişlerdi keşke yerime gitseydiniz ifadeye
Ahahaha şuan ki tiple gitsem 3 ay yatarım varGeçen beni şikayet etmişlerdi keşke yerime gitseydiniz ifadeye
Neden kimGeçen beni şikayet etmişlerdi keşke yerime gitseydiniz ifadeye
Çocugun biri eski sevgilisi reddedince kızı öldürmüş günlerce memleketimin haber sitelerinde yer aldı herkes de agzına geleni saydı kızcagız yeni üniversite kazanmıştı bende haberin altına hazımsız i...t yazdım. Cezaevindeki adam katil olduğundan utanmamıs da yapılan yorumlardan gurur yapmış hepimizden şikayetçi olmuş sanki aferin diyecektik anlamadım. Bulamayınca da yakalama bile çıkarmışlar hayretler içindeyimNeden kim