Moralim bozuk ruhum daralıyor

hale321

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2024
33
7
40
Merhaba arkadaşlar bugünlerde moralim çok bozuk canım çok sıkkın herşeyi kafama çok takıyorum aşırı takıntılı oldum ne yapmalıyım

Merhaba arkadaşlar bugünlerde moralim çok bozuk canım çok sıkkın herşeyi kafama çok takıyorum aşırı takıntılı oldum ne yapmalıyım
Benimde durumum farklı değil inanın ama benim elle tutulur sebeblerim var
Sizin sebepleriniz neler bilemiyorum ama çözülebilecek meseleler ise çözmenin yollarını arayın
Bide kafaya taktiginiz şeyler gerçekten sıkıntı mı dertmi bunu kendinize sorun ona göre davranın

Benimde durumum farklı değil inanın ama benim elle tutulur sebeblerim var
Sizin sebepleriniz neler bilemiyorum ama çözülebilecek meseleler ise çözmenin yollarını arayın
Bide kafaya taktiginiz şeyler gerçekten sıkıntı mı dertmi bunu kendinize sorun ona göre davranın
Tabi ki geçerli sebeblerim var ama şu anda olan bı durum yok gelecekle alakalı ya olursa ya biterse diye içim içimi kemiriyor

Çocugun biri eski sevgilisi reddedince kızı öldürmüş günlerce memleketimin haber sitelerinde yer aldı herkes de agzına geleni saydı kızcagız yeni üniversite kazanmıştı bende haberin altına hazımsız i...t yazdım. Cezaevindeki adam katil olduğundan utanmamıs da yapılan yorumlardan gurur yapmış hepimizden şikayetçi olmuş sanki aferin diyecektik anlamadım. Bulamayınca da yakalama bile çıkarmışlar hayretler içindeyim

X