Birgunbelkihayattan
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 15 Ocak 2018
- 4
- 0
- 1
- Konu Sahibi Birgunbelkihayattan
Merhaba arkadaşlar ben 1 senedir evliyim. Ben hemsireyim esimde polis Eşimle birbirimizi severek aşık olarak evlendik. Kisaca bahsedersem, ben liseden sonra 1 yil daha hazirlandim universiteye esimde yasadigim sehirde calisiyordu. Evlerimiz yakinmis hergün görüyoduk birbirimizi, 2 ay sonra falan artik tanistik ve sevgili olduk. Cok masumca ve güzeldi... Sonra ben universiteyi kazanip baska sehre gittim onunda dogu görevi vakti geldi doguya gitti. Cok sorun yasadik kendisi cok kiskancti yurttan cikmami bile istemezdi psikolojisi cok degisti ama bunlari astik defalarca ayrildik araya baska insanlar girmeye calisti beni isteyen oldu ona zaten uniforma hastasi kiz cok oldugu icin sürekli birileri yazardi falan, ama yinede ne kadar sure ayrilirsak ayrilalim kopamiyorduk ve barisiyorduk. Çok sevdim onu. Sonrasinda okulum bitiyo onunda dogu gorevi bitiyo derken ailelere söyledik Babam vermek istemedi dedi surekli bi adamin pesinde tayin diye gezcen duzenin olmayacak vs vs hic istemedi, onu ikna etmek icinde cok ugrastik ablamla annemle. Sonunda tanistilar falan derken 1 sene sonra evlendik 1 senelikte evliyiz. Yasadigimiz sehirde evin ulasim sorunundan dolayi yeni bir eve tasindik 2ay oluyor. Burdaki insanlari haliyle tanimiyorum çalisiyoruz. Bazen esimle nobetlerden dolayi denk gelemiyoruz, bazen ayarlaniyo ama arada böyle oluyo o nöbetten geliyo ben gidiyorum falan. 1 hafta once saat gece 12 gibi zil caldi. Ikimizde evdeydik oturuyorduk. Sonra esim bakti kapiya, kadin sesi duyunca bende gittim yemin ederim gecelikli bi kadin gelmis börek getirmis bu saatte!! guya, gayet cilveli konusuyodu duydum beni gorunce aa siz evdemiydiniz dedi iste bi turlu tanisamadik esinizle tanistim sabah ise giderken goruyorum kendisini (hep esime bakiyo) ama sizi göremedim vss konustu birsürü. Ben esime baktim,bahsetmemisti. Sonra soguk davrandim falan. Dedim bu saaate gerek yoktu bu kilikla diye laf soktum bozuldu kadin. biz sevmiyoruz borek dedim iyi geceler diye suratina kapadim. Kapiyi kapayip iceri gecince kavga ettik esimle niye bahsetmedin falan aklima gelmemis dedi onumu hatirliycam zaten yogunum falan dedi capraz komsumuzmus esi tir soforuymus falan ama gercekten cok moralim bozuldu kadin ben evde yokum diye kocami ayartmaya gelmis resmen sonradan cakiyorum bunlari kapida kavga etmedim kadinla sadece laf soktum diye az daha gidiyodum kapisina. Esim tuttu sacmalama ugrasma falan. Gayette medeni biriyimdirde bu nedir az ahlak yahu kiyafeti gorseydiniz kadinda agliycam. Esim gercekten cok yakisikli bide o formalari giyince (yunus polisi) dahada yakisikli oluyo:'( uyardim kocami bu kadinla bi daha konusmiycaksin diye cogu sabah goruyomus kadini benle ciktigi sabahlar haric ben gormemistim hic nedense artik!! esim zaten pas vermiyorum konusmak istemiyorum merak etme amaci farkli birine benziyo zaten dedi , kadin resmen nobet gunlerimi aklinda tutmus yada ben kuruyorum 1 haftadir kafama cok takildi yine ben evde olmayabilrim esime guveniyorum ama sonucta erkek nefsi.. annemlere veya esimin ailesine arkadaslarima bahsetmek istemedim panik olurlar duyulmasini istemedim ama icimde tutamiycam asiri moralim bozuldu. Tekrar tasinsam biliyosunuzdur ne kadar masrafli ve zor bisey ama ben cok kafaya taktim bu olayi... istemsizce esimede yansitiyorum 1 haftadir tartisiyoruz aramizi acti resmen bana biseyler söylermisiniz :'( tekrardan hyirli geceler