dershaneye gidiyorum mezun grubuyum. geçen sene 12.sınıftım. hafta içi gidiyorum dershaneye.
lc waikikide çalışmaya başlamak istiyorum. ama sadece haftasonları çalışabilirim. hafta içi full dershane var.
hiç çalışmadım da. nasıl demem gerektiğini bile bilmiyorum.
-
birşey daha anlatmak istiyorum.
bu sene içerisinde babamın paraya ihtiyacı oldu, ben de bankadaki bir miktar paramı çektim ona verdim.
o da bana onun yerine telefon alacaktı. cumartesi günü telefon etti, al dedim. 400 lük bir telefon vardı onu istedim yokmuş ondan o da 700 lira verdi başka aldı bu da güzel diye. gel gelelim telefon alındı ama göz var bende göz ya.. kardeşim olacak insan benden 6 yaş küçük. annem dedi ki herkese söylemeyin olur olmaz laflar etmesinler dedi. bizim sülalede nasıl desem bir şey alırsın gösterirsin güzel mi diye.. aaaa çok pahalı, gereksiz gibi laflar ederler. Nitekim bu telefona da aynısını dediler. O kadar tembih ettik yapma söyleme diye. ama o oturdu herkesin içinde pat diye söyledi. ben o paraya iki tane baza alırdım dedi hatta. - yanlış anlaşılmasın herşeyimiz var şükür , onunda bir eksiği yok - ben kızdım ona hatta. yengem, halam bir ton laf etti telefona, içime oturdu. kuzenlerim bir tek çok güzel güle güle kullan dedi. kardeşim bile burnumdan getirdi. bugün 4.günü olacak telefonun ama çalışmıyor. çünkü kardeşim her akşam agzına kadar doldurduğum telefonun % 90 ını boşaltıyor sabaha kadar. sabahta ben dershaneye gidiyorum akşama kadar gelmiyorum. bende şifre koymak istedim ama agzıma yüzüme bulaştırdım. şifre gmail ve şifre istiyor ama unutmuşum sanırım giriyorum olmuyor. babam çok kızdı , annemde öyle. kendimi tutamadım ağladım. ona da kızdılar. telefon telefon degil orta malı sanki. annem kardeşimi tutuyor, babam bana kızıyor. moralim alt üst oldu hala ağlıyorum. servis para istiyor yapmak için. babamda öyle kızınca bende istemiyorum geri ver telefonu dedim. o da hah alırlar ya dedi. iyi sen kullan o zaman dedim. telefonun neyi var neyi yok hepsini topladım annemlerin yatak odasına koydum. kararımı verdim, yapılsa da yapılmasa da istemiyorum o telefonu. Zehir oldu bana o lanet makina. Neyi istediysem hep böyle oldu. Telefonu da kullanmayacağım. Arkadaşlarım ulaşamayacaklar ama napim ya. Hocaya da annemin telefonunu veririm ondan atar bana mesajlarını.
Hal böyle olunca bende çalışmak istedim birden. Ama dediğim gibi hiç çalışmadım bugüne dek.
Nolur bir yardım edin.