moralim alt üst oldu resmen.

Seninugruna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2012
106
2
26
İstanbul
dershaneye gidiyorum mezun grubuyum. geçen sene 12.sınıftım. hafta içi gidiyorum dershaneye.
lc waikikide çalışmaya başlamak istiyorum. ama sadece haftasonları çalışabilirim. hafta içi full dershane var.
hiç çalışmadım da. nasıl demem gerektiğini bile bilmiyorum.
-
birşey daha anlatmak istiyorum.
bu sene içerisinde babamın paraya ihtiyacı oldu, ben de bankadaki bir miktar paramı çektim ona verdim.
o da bana onun yerine telefon alacaktı. cumartesi günü telefon etti, al dedim. 400 lük bir telefon vardı onu istedim yokmuş ondan o da 700 lira verdi başka aldı bu da güzel diye. gel gelelim telefon alındı ama göz var bende göz ya.. kardeşim olacak insan benden 6 yaş küçük. annem dedi ki herkese söylemeyin olur olmaz laflar etmesinler dedi. bizim sülalede nasıl desem bir şey alırsın gösterirsin güzel mi diye.. aaaa çok pahalı, gereksiz gibi laflar ederler. Nitekim bu telefona da aynısını dediler. O kadar tembih ettik yapma söyleme diye. ama o oturdu herkesin içinde pat diye söyledi. ben o paraya iki tane baza alırdım dedi hatta. - yanlış anlaşılmasın herşeyimiz var şükür , onunda bir eksiği yok - ben kızdım ona hatta. yengem, halam bir ton laf etti telefona, içime oturdu. kuzenlerim bir tek çok güzel güle güle kullan dedi. kardeşim bile burnumdan getirdi. bugün 4.günü olacak telefonun ama çalışmıyor. çünkü kardeşim her akşam agzına kadar doldurduğum telefonun % 90 ını boşaltıyor sabaha kadar. sabahta ben dershaneye gidiyorum akşama kadar gelmiyorum. bende şifre koymak istedim ama agzıma yüzüme bulaştırdım. şifre gmail ve şifre istiyor ama unutmuşum sanırım giriyorum olmuyor. babam çok kızdı , annemde öyle. kendimi tutamadım ağladım. ona da kızdılar. telefon telefon degil orta malı sanki. annem kardeşimi tutuyor, babam bana kızıyor. moralim alt üst oldu hala ağlıyorum. servis para istiyor yapmak için. babamda öyle kızınca bende istemiyorum geri ver telefonu dedim. o da hah alırlar ya dedi. iyi sen kullan o zaman dedim. telefonun neyi var neyi yok hepsini topladım annemlerin yatak odasına koydum. kararımı verdim, yapılsa da yapılmasa da istemiyorum o telefonu. Zehir oldu bana o lanet makina. Neyi istediysem hep böyle oldu. Telefonu da kullanmayacağım. Arkadaşlarım ulaşamayacaklar ama napim ya. Hocaya da annemin telefonunu veririm ondan atar bana mesajlarını.

Hal böyle olunca bende çalışmak istedim birden. Ama dediğim gibi hiç çalışmadım bugüne dek.
Nolur bir yardım edin.

öncelikle çalışmak için gidip bi iş bavuru formu iste..
orada hemen doldurup geri verirsin..
dönüşleri ne zaman olur bilemem tabi..
telefon konusuna gelinceeeeee fevri davranmışsın...
baban sana hediye etmiş sen geri veriyorsun..
tamam kızmış olailirsin ama biraz sakin ol...
al telefonunu güzelce yaptır...
kardeşinede verme telefon özel bişeydir....
kendin kullan....

Hep ben suçluyum hep!
Keşke ailemde sizin gibi düşünse ama nerede...
Annem bir tutturmuş bir tek sen bu kadar sorun ediyorsun kardeşininde ellemesini diyor..
Gelen mesajlarıma bile karışıyor. Geçen dedi ki cevap verecektim ama kontürün yoktu zügürtleşmişsin dedi ya..
O kadar elleme diyorum ama yok ya.. Sabah telefon onun yatağından çıktı hala yalan söylüyor o kendi kendine yemiş şarjını diye..
En çok sinir olduğum şey ise salak yerine koyuyor beni.. Bunu bana bir arkadaşım yapsa şimdiye görüşmüyor olurduk. Ama kardeş silinip atılmıyor ki.
Ya istemiyorum valla sinirlerim bozuldu iyice. Günlüğümü okurlar, telefonuma karışırlar.. E-posta hesabıma kadar biliyorlar herşeyimi hala yetmiyor.
Bunaldım yemin ediyorum. Çalıştığım parayla gidip kendime ucuzundan telefon alacağım, androidde onun olsun. Ne halt yapıyorsa yapsın.

Dersane dönemi bence çalışman iyi olmaz.Bu derslerini çok etkiler.Sen bilirsin ama derslerine yoğunlaşsan çok daha iyi olur bence.Çünkü şimdi alacağın azcık bir para çalışma vaktinden çaldığın için ilerde daha büyük para kayıplarına yol açabilir.Hedefine odaklan en iyisini yapmaya çalış bence.Tabi maddi durumunuz nasıl bilmiyorum ama eğer öyle çok zaruri ihtiyaçlarını karşılayamama gibi birşey yoksa derslerine çalış.İlerisine yatırım yap.Sonra daha güzel telefonlar alırsın kendi paranla :34:

dershaneye gidiyorum mezun grubuyum. geçen sene 12.sınıftım. hafta içi gidiyorum dershaneye.
lc waikikide çalışmaya başlamak istiyorum. ama sadece haftasonları çalışabilirim. hafta içi full dershane var.
hiç çalışmadım da. nasıl demem gerektiğini bile bilmiyorum.
-
birşey daha anlatmak istiyorum.
bu sene içerisinde babamın paraya ihtiyacı oldu, ben de bankadaki bir miktar paramı çektim ona verdim.
o da bana onun yerine telefon alacaktı. cumartesi günü telefon etti, al dedim. 400 lük bir telefon vardı onu istedim yokmuş ondan o da 700 lira verdi başka aldı bu da güzel diye. gel gelelim telefon alındı ama göz var bende göz ya.. kardeşim olacak insan benden 6 yaş küçük. annem dedi ki herkese söylemeyin olur olmaz laflar etmesinler dedi. bizim sülalede nasıl desem bir şey alırsın gösterirsin güzel mi diye.. aaaa çok pahalı, gereksiz gibi laflar ederler. Nitekim bu telefona da aynısını dediler. O kadar tembih ettik yapma söyleme diye. ama o oturdu herkesin içinde pat diye söyledi. ben o paraya iki tane baza alırdım dedi hatta. - yanlış anlaşılmasın herşeyimiz var şükür , onunda bir eksiği yok - ben kızdım ona hatta. yengem, halam bir ton laf etti telefona, içime oturdu. kuzenlerim bir tek çok güzel güle güle kullan dedi. kardeşim bile burnumdan getirdi. bugün 4.günü olacak telefonun ama çalışmıyor. çünkü kardeşim her akşam agzına kadar doldurduğum telefonun % 90 ını boşaltıyor sabaha kadar. sabahta ben dershaneye gidiyorum akşama kadar gelmiyorum. bende şifre koymak istedim ama agzıma yüzüme bulaştırdım. şifre gmail ve şifre istiyor ama unutmuşum sanırım giriyorum olmuyor. babam çok kızdı , annemde öyle. kendimi tutamadım ağladım. ona da kızdılar. telefon telefon degil orta malı sanki. annem kardeşimi tutuyor, babam bana kızıyor. moralim alt üst oldu hala ağlıyorum. servis para istiyor yapmak için. babamda öyle kızınca bende istemiyorum geri ver telefonu dedim. o da hah alırlar ya dedi. iyi sen kullan o zaman dedim. telefonun neyi var neyi yok hepsini topladım annemlerin yatak odasına koydum. kararımı verdim, yapılsa da yapılmasa da istemiyorum o telefonu. Zehir oldu bana o lanet makina. Neyi istediysem hep böyle oldu. Telefonu da kullanmayacağım. Arkadaşlarım ulaşamayacaklar ama napim ya. Hocaya da annemin telefonunu veririm ondan atar bana mesajlarını.

Hal böyle olunca bende çalışmak istedim birden. Ama dediğim gibi hiç çalışmadım bugüne dek.
Nolur bir yardım edin.
Ahmjanım arkadasım ben 17 yasımda lıse bırtı 19 unuyu kazandım
Okurken 17 de hep calıstım lc wakıkı ole kolay bı yer dıl ınan adamın cıgerını sokuyolar hele bır de ındırım donemlerı var aman. Aman elbıseler havada ucusuyor
Ve senı sıze yanı xl den s kadar duze lı olana kadar alanın cıkmıyosun

Sana tavsıyem onun yerıne mıgros metro koctas ya da kıpa gıbı yerlerde hafta sonu stand kuruluyor sabah 9 aksam 7 bıtıyor o tıpte yerde calısmandır
Kaldıkı gunlugu 40 tl ınan daha mutlu olursun

Lc de kıdem var bıde hıc ıse baslamamaıssın adamı ezıyorlar sen dusun Bak benım calısmam 6 sene oldu bu sene unu son sınıfa geldım cok sukur bıtıyor :)))))

Sana ajans onerırım ıpana et met onları tanıt hafta sonu

Canım dershane önemli tabi ama çalışmak sana iyi gelebilir.. iş konusunda hel_in 'e katılıyorum..Kesinlikle migros,carrefour gibi yerlerde çalışmak çok daha iyidir.. giyim mağzalarında bütün gün dikilirsin,hem zihinsel,hem fiziksel çok yıpranırsın..

Güzelce giyin,düzgün bir konuşmayla başvuru formu iste doldur. Sonra seni ararlarsa yine düzgünce giyinir,gidersin. Bir oda da sana sorarlar işte,tecrübeni,neler yapabileceğini,bilgisayar bilgini vs.. Umarım olur..

Telefon için o seninse neden çıkarken evde bıraktığını anlamıyorum..Dershaneye giderken al telefonunu kapatırsın çantanda durur.. Acil bir şey olsa nasıl ulaşacaksın.. Telefon özeldir yaa.. Benim eşim bile telefonumu karıştırmaz..

Babanla tartışma,telefonunu yaptır ve şifre koymak istersen de bir telefoncuya git yardım iste onlar bilirler..Kendin yapma.. :34:

calismayi bosver otur dersine sinavina calis bugun bir telefon alicam diye lcw de calisirsin 5 yil sonra 10 telefon alabilecegin maasindan olursun.
akilli davran gurur yapma. gerekirse telefonu kullanma tamam telefon olmasa dunya yanmiyor ama iste calismayi aklindan cikar bence baban duysa cok uzulur. sen dersine calis universitede ek zamanli is yaparsin istersen ama simdi sinav oncesi degil!

Back