• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Morale ihtiyacım var :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

zehroskrmn

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2020
182
85
13
33
Kızlar merhaba ara ara konu açıyorum destek almak için bazen de öyle yorumlar okuyorum ki psikolojim bozuluyor ben 5+2 haftalık gebeysen koyu kahve bi akıntı geldi öyle çok değildi ve ağrılı değildi ben korktum gittim doktora düşük riskin var dedi progestan verdi sürekli yatıyorum şuan 6+2 yim pzartesi günü doktora gideceğim kontrole kalp atışı için ama korkuyorum duyamazsam ve kötü bişe öğrenirim diye psikolojim bozuldu ne yapacağım böyle

Kızlar merhaba ara ara konu açıyorum destek almak için bazen de öyle yorumlar okuyorum ki psikolojim bozuluyor ben 5+2 haftalık gebeysen koyu kahve bi akıntı geldi öyle çok değildi ve ağrılı değildi ben korktum gittim doktora düşük riskin var dedi progestan verdi sürekli yatıyorum şuan 6+2 yim pzartesi günü doktora gideceğim kontrole kalp atışı için ama korkuyorum duyamazsam ve kötü bişe öğrenirim diye psikolojim bozuldu ne yapacağım böyle
Bu dönemde en önemli şey moralini yüksek tutmak eğer bebek saglikliysa zaten tutunup gidecek bak ablamda yeni 2 aylık hamile bundan 2 hafta önce lekelenmesi vardı hemen doktora gitti düşük tehlikesi var diye yatis yaptı fitil serum derken eve geldi devamlı yattı dün kontrole gitmişti herşey normal kalp atisi iyi diye söyledi yani demem o ki çoğu kişide olan bi durum canını sıkma ve olumlu düşün bebiş seninle olacak

Bu dönemde en önemli şey moralini yüksek tutmak eğer bebek saglikliysa zaten tutunup gidecek bak ablamda yeni 2 aylık hamile bundan 2 hafta önce lekelenmesi vardı hemen doktora gitti düşük tehlikesi var diye yatis yaptı fitil serum derken eve geldi devamlı yattı dün kontrole gitmişti herşey normal kalp atisi iyi diye söyledi yani demem o ki çoğu kişide olan bi durum canını sıkma ve olumlu düşün bebiş seninle olacak
inşallah öyledir olumlu düşünmem lazım dua ediyorum çok siz de edin lütfen . Sağolun

Bu endişe ve kaygılar 40 hafta boyunca devam edecek. Emin olabilirsiniz 🤓

Ben 7. Hafta duymuştum. Kendini üzme. Sağlıkla alırsın kucağına inşallah.

Canim endiseni cok iyi anliyorum ama bol bol dinlen hic yorma kendini ve icini temiz tut stres yapma bence duyarsin bak gör. ALLAH büyük

Hayır duymadım dedim Kalp atışı için pazartesi gideceğim daha gitmedim kalp atışı için
olumlu dusun kanama durduysa sikinti etme benimde 5. haftada kanama oldu ki oyle seninki gibide degil bildigin kirmizi progestan ve pruloton ile durdu。 hcg duzenli artti ise yat dinlen saglikla al kucagina ins

Dinlenin, dua edin ve güzel düşünün🌸 Çevremde hamilelik sürecinde sizin gibi düşük tehlikesi olup sağlıklı bir şekilde kucağına alan insanlar tanıyorum. O kötü ihtimali hiç düşünmeyin.

Canim hiç üzülme daha cok yenisin kendine dikkat et doktorunun dediklerini harfiyen yerine getir insallah bebisini Allahım korur Rabbim en güzelini bilendir

Back
X