mora terapiyi ben de araştırdım, anladığım kadarıyla da mora terapinin bir nevi yan etkisi sigarayı bırakmak ve bu durum herkeste geçerli olmuyor. üstelik zaten zor olan 3 günü atlatabilmek. bu üç gün mora terapiyle de zor, kendin bıraktığında da zor.
ve gerçekten çok su içmek, hem elimizi oyaladığı için, hem iştahımızı bastırdığı için sigarayı bırakırken çok işe yarıyor.
bu arada ben de mora terapiyi denemek istemiştim, internet üzerinde fiyatları araştırdım, ortalama 350 tl den bahsediliyordu. samsunda mora terapi yapan kurumu aradım, bana 420 tl fiyat verdiler, aradaki fiyat farkı nedeniyle de gitmedim. kendi kendime bıraktım, oldu bitti.
Tebrik ederim sonuç önemli olan bırakmışınız.Ben ssk ya gittim.Bant ve nikotin sakızı kullandım.Bir faydasını görmediğim gibi nikotin krizim tutuyordu.En fazla 4-5 saat dayanabiliyordum..Mora terapi de stres sinir kriz olmadı.Zaten öyle bir kriz olsaydı kesin içerdim.Fiyatlar fiks her merkezde aynı bana öyle söylediler.Sağlık bakanlığı onaylı merkezlere sorun.İnternette sigarayı bırakanlar diye site var.Türkiye nin her yerinden yazıyorlar.Bende yazdım oraya :))) Onaylı mora terapi merkezlerinin adresleri de de var.Sorduğunuz yerin adresi orda varmı şu 420 fiyat verenin.
Samsun
Psk.Dr.Orhan Aykanat Adres:Subaşı tel:,3624328114
Samsun Çarşamba
Dr Ömer Soyak 0362 833 42 98
Samsunda bulunan mora terapi merkezleri bunlar.
Bende mora terapıyle sıgarayı bıraktım bugun alsakcakta doktorumun muayenehanesını onunden gecıyomusuz esıme dedımkı mart ayında pelın hanıma tesekkure gıdıcem sıgarayı bırakalı 3sene oldu
sımdı sole bısey soluyeyım ben sıgarayı bırakmayı cok ısteyerek gıtmıstım pelın hanıma yanlız tıryakıler bılırler cok zor sıgarayı bırakmak fakat pelın hanım benden cok ınandı bırakacagıma bende cok etkısı cok vay be dıle kolay hala ınanamıyorum bılıyomusunuz sıgara elımden dusmezdı bırı yanar bırı sonerdı 13 14sene ıcmıstım tam 3 sene oldu sıgaradan kurtulalı cok mutluyum bazen yanımda sıga ıcınler oluyo ınanırmısınz mıdem altust oluyor tıksınıyorum artık canımk hıc ıstemıyor ılk bı sene ara ara canım cektıgı olmustu tamamıyle bılıncaltıyla alakalı ornegın daha once beraber cok sıgara ıctıgım bır arkadasımla bır araya gelmek gıbı ama artık cok yabancı hıc ıcmemısım gıbı gelıyo
ben kurtuldum sıgara denen dusmandan sızlerde kurtulun sıgara cok kotu bır alıskanlık onun esırı olmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?