• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mora Terapi ile sigarayı bıraktım

nutez

Nirvana
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2007
1.138
7
683
46
İzmir
arkadaşlar ben 20 senelik içiciydim bırakmayı çok denemiş ve başaramamıştım ilk 5 saatte canım deli gibi ister başlardım fakat bu mora yöntemi sayesinde bugün nefes alarak 6. günümü yaşıyorum hemde hiç canım çekmeden elim gitmeden.

yok canım falan demeden denemenizi tavsiye ederim tütkiyede bir çok şehirde var bu yöntem..
googleye taratın mora terapi diye çıkar ve sigarayı bırakanlar.com dada sorularınızın yaşanmış cvp larını bulabilirsiniz..1 saatte sigaradan kurtuldum:))
:66::6:

Canım öncelikle tebrik ederim..Umarım hala başlamamışındır.Bu sistem İzmirdede var sanırım biraz bilgi verirmisin neler yaşadın bu dönemde,kilo aldın mı acaba?

evet çokkk kilo aldım hala vermeye çalışıyorum ...
ama başladım arkadaşlar fakat yöntemin eksikliğinden değil kendim istediğim için 45 gün sonra başladım:(
denemenizi isterin en azından denemedim demiyorsunuz ve kararı siz veriyorsunuz..
dürüst olucam sağlık sorunum olmadığı sürece ben bu mereti bırakmıycam tek zevkim oymuş meğer:)

bende gittim ama işlem bitince hemen içtim..moraterapi tamamen kendisini hazırlamış tiryakilerin psikolojik savaşına destek veriyor..neden? çünkü verdiğin paraya değsin istiyorsun...onun dışında sihirli değnek değil..kanmayın...

Ben 17 yıldır gunde 1,5 paket sigara içiyorum..dün nişantaşında miaplasta gittim ve mora terapi seansı aldım..işlem bittiğinde canım hiç sigara istemiyordu..ama birkaç saat geçtikten sonra cnm istemeye başladı..aklıma gelmeye başladı..vücudum nikotin için savaşıyor,hissedebiliyorum..baaşım uyuşuyor sanki..sanki uzayda yürüyorum..Ama bu 3 günü atlatsam sonrasında daha iyi olacagımı biliyorum..zaten merkezdekilerde aynı şeyi söylediler..ilk 3 gün zor..irade şart!!!gelişmeleri yazarım..umarım bıraktım diyebilirim...

Arkadaşlar gelişmeleri yazın lütfen.Sigarayı benim gibi bırakmak isteyenlere yardımcı olun.Bıraktıktan sonra ne olduda içtiniz.Bende 3 gün içmesem sanki bir daha içmicem gibi gliyor.En fazla 5 saat tutabildim kendimi sigarasız.Hastalık olmadan elden ayaktan düşmeden sigarasız yaşamında keyfini çıkarmak istiyorum.İradem zayıf.Her konuda çok iradeliyim,beynimi kullanabiliyorum.Bir sigarada başaramadım.O beni yok etmeden ben onu yok etsem ne güzel olur.Sigarayı bırakanlar,çevresinde bırakanlar yorumlarınızı yazın rica ediyorum.

En son ben yazmışım kimse yaşadıklarını paylaşmamış.Kasım bir itibari ile sigarayı bıraktım.Mora terapi yaptırdım.İlk iki gün halsizlik uyku hali ve iştahsızlık oldu.3. günden sonra herşey normale döndü.Canım sigara içmek istedi ama bu nikotin krizi değildi kriz gibide değildi.İlketen adlandıramadım içsel şımarıklık dedim kendimce.Çünkü nikotin krizini biliyordum bu kriz değildiki sadece anlık canınız istiyor sonra geçiyordu.Dr. yoksunluk hissi dedi.İnternetten araştırdım ne olduğunu tam olarak öğrendim.İlk hafta hiç su içmeyen ben bol bol su içtim.Sık sık duşa girdim.Vücut nikotini böylelikle daha kolay atıyormuş.Sorularınız olursa yanıtlamaya çalışırım.Herkesin bu illetten kurtulması dileği ile.

mora terapiyi ben de araştırdım, anladığım kadarıyla da mora terapinin bir nevi yan etkisi sigarayı bırakmak ve bu durum herkeste geçerli olmuyor. üstelik zaten zor olan 3 günü atlatabilmek. bu üç gün mora terapiyle de zor, kendin bıraktığında da zor.

ve gerçekten çok su içmek, hem elimizi oyaladığı için, hem iştahımızı bastırdığı için sigarayı bırakırken çok işe yarıyor.

bu arada ben de mora terapiyi denemek istemiştim, internet üzerinde fiyatları araştırdım, ortalama 350 tl den bahsediliyordu. samsunda mora terapi yapan kurumu aradım, bana 420 tl fiyat verdiler, aradaki fiyat farkı nedeniyle de gitmedim. kendi kendime bıraktım, oldu bitti.

mora terapiyi ben de araştırdım, anladığım kadarıyla da mora terapinin bir nevi yan etkisi sigarayı bırakmak ve bu durum herkeste geçerli olmuyor. üstelik zaten zor olan 3 günü atlatabilmek. bu üç gün mora terapiyle de zor, kendin bıraktığında da zor.

ve gerçekten çok su içmek, hem elimizi oyaladığı için, hem iştahımızı bastırdığı için sigarayı bırakırken çok işe yarıyor.

bu arada ben de mora terapiyi denemek istemiştim, internet üzerinde fiyatları araştırdım, ortalama 350 tl den bahsediliyordu. samsunda mora terapi yapan kurumu aradım, bana 420 tl fiyat verdiler, aradaki fiyat farkı nedeniyle de gitmedim. kendi kendime bıraktım, oldu bitti.

Tebrik ederim sonuç önemli olan bırakmışınız.Ben ssk ya gittim.Bant ve nikotin sakızı kullandım.Bir faydasını görmediğim gibi nikotin krizim tutuyordu.En fazla 4-5 saat dayanabiliyordum..Mora terapi de stres sinir kriz olmadı.Zaten öyle bir kriz olsaydı kesin içerdim.Fiyatlar fiks her merkezde aynı bana öyle söylediler.Sağlık bakanlığı onaylı merkezlere sorun.İnternette sigarayı bırakanlar diye site var.Türkiye nin her yerinden yazıyorlar.Bende yazdım oraya :))) Onaylı mora terapi merkezlerinin adresleri de de var.Sorduğunuz yerin adresi orda varmı şu 420 fiyat verenin.

Samsun
Psk.Dr.Orhan Aykanat Adres:Subaşı tel:,3624328114

Samsun Çarşamba
Dr Ömer Soyak 0362 833 42 98

Samsunda bulunan mora terapi merkezleri bunlar.

Son düzenleme:
Tebrik ederim sonuç önemli olan bırakmışınız.Ben ssk ya gittim.Bant ve nikotin sakızı kullandım.Bir faydasını görmediğim gibi nikotin krizim tutuyordu.En fazla 4-5 saat dayanabiliyordum..Mora terapi de stres sinir kriz olmadı.Zaten öyle bir kriz olsaydı kesin içerdim.Fiyatlar fiks her merkezde aynı bana öyle söylediler.Sağlık bakanlığı onaylı merkezlere sorun.İnternette sigarayı bırakanlar diye site var.Türkiye nin her yerinden yazıyorlar.Bende yazdım oraya :))) Onaylı mora terapi merkezlerinin adresleri de de var.Sorduğunuz yerin adresi orda varmı şu 420 fiyat verenin.

Samsun
Psk.Dr.Orhan Aykanat Adres:Subaşı tel:,3624328114

Samsun Çarşamba
Dr Ömer Soyak 0362 833 42 98

Samsunda bulunan mora terapi merkezleri bunlar.

Merhaba Toprak;
Öncelikle tebrik ederim seni darısı hepimizin başına dilerim bizlerde kurtuluruz...
Benim öğrenmek istediğim ne kadar zamandır kullanıyordun sigara ve ne kadar içiyordun acaba?
Ve mora terapiden çıktığında neler hissettin..Şimdilerde nasılsın ve kilo alımı varmı?
Bunlara cevap verirsen çok sevinirim..
Ben de istiyorum yıllardır ama bir türlü kurtulamadım..Belkide bana ışık olursun...

Çok çok sevgiler...

Bende mora terapıyle sıgarayı bıraktım bugun alsakcakta doktorumun muayenehanesını onunden gecıyomusuz esıme dedımkı mart ayında pelın hanıma tesekkure gıdıcem sıgarayı bırakalı 3sene oldu
sımdı sole bısey soluyeyım ben sıgarayı bırakmayı cok ısteyerek gıtmıstım pelın hanıma yanlız tıryakıler bılırler cok zor sıgarayı bırakmak fakat pelın hanım benden cok ınandı bırakacagıma bende cok etkısı cok vay be dıle kolay hala ınanamıyorum bılıyomusunuz sıgara elımden dusmezdı bırı yanar bırı sonerdı 13 14sene ıcmıstım tam 3 sene oldu sıgaradan kurtulalı cok mutluyum bazen yanımda sıga ıcınler oluyo ınanırmısınz mıdem altust oluyor tıksınıyorum artık canımk hıc ıstemıyor ılk bı sene ara ara canım cektıgı olmustu tamamıyle bılıncaltıyla alakalı ornegın daha once beraber cok sıgara ıctıgım bır arkadasımla bır araya gelmek gıbı ama artık cok yabancı hıc ıcmemısım gıbı gelıyo
ben kurtuldum sıgara denen dusmandan sızlerde kurtulun sıgara cok kotu bır alıskanlık onun esırı olmayın

yaşamımda dönüm noktası olmasını dilediğim gün mora terapiye gittim bugün 3ncü günüm çok ciddi bir zorlanma yaşamıyorum aklıma tabiki geliyo ama anlık gelip gidiyo ya da ben gönderiyorum inşallah bu defa başarmak istiyorum inşallahhhh :3:

Bende mora terapıyle sıgarayı bıraktım bugun alsakcakta doktorumun muayenehanesını onunden gecıyomusuz esıme dedımkı mart ayında pelın hanıma tesekkure gıdıcem sıgarayı bırakalı 3sene oldu
sımdı sole bısey soluyeyım ben sıgarayı bırakmayı cok ısteyerek gıtmıstım pelın hanıma yanlız tıryakıler bılırler cok zor sıgarayı bırakmak fakat pelın hanım benden cok ınandı bırakacagıma bende cok etkısı cok vay be dıle kolay hala ınanamıyorum bılıyomusunuz sıgara elımden dusmezdı bırı yanar bırı sonerdı 13 14sene ıcmıstım tam 3 sene oldu sıgaradan kurtulalı cok mutluyum bazen yanımda sıga ıcınler oluyo ınanırmısınz mıdem altust oluyor tıksınıyorum artık canımk hıc ıstemıyor ılk bı sene ara ara canım cektıgı olmustu tamamıyle bılıncaltıyla alakalı ornegın daha once beraber cok sıgara ıctıgım bır arkadasımla bır araya gelmek gıbı ama artık cok yabancı hıc ıcmemısım gıbı gelıyo
ben kurtuldum sıgara denen dusmandan sızlerde kurtulun sıgara cok kotu bır alıskanlık onun esırı olmayın

Harika arkadaşım ya. Tebrik ederim.Ben de bırakabilsem keşke. Bugün çok kötü hissettim kendimi. Sabah kahvaltı sonrası sigaramı bulamadım. Ay çıldıracaktım neredeyse. Sonra bulunca öyle bir ohhh dedim ki, kendim bile şaşırdım sinirlerimdeki gevşemeye. Dikkatinizi çekerim, daha yakmadan bulur bulmaz oldu bu rahatlama. Ve anladım ki yaşadığım kriz gibi şey, nikotine bağlı değil aslında.Psikoljik bir şey. Adlandıramadığım aptalca bir şey işte. Yoksa yakıp bir nefes çekmeden geçmezdi. Benimki paketi bulur bulmaz geçti.Nerdeyse buldum ya, sonra içsem de olur gibi bir şey. Ne tuhaf değil mi? Sizce ne bu böyle.

Neyse bir arkadaşım Analya'da mora terapi yaptırmış, 1 yıl hiç içmemiş şimdi ara sıra tek tük içiyor. Ben 1 gün bıraksam çok büyük travma yaşamadıktan sonra bir daha almam sanırım ağzıma. O kadar da eminim aslında ama 34 saatte çılgına dönüyorum, pes ediyorum.

Şu mora terapiyi denemek istiyorum. DEnizli'deyim, içinizde Denizli'de yaşayan var mı? Yada Denizli'de mora terapi merkez olup olmadığını bilen? Google'dan aradım ama bulamadım bir şey.

internette suan bir firsat sitesinde kampanyasi var..alsam mi almasam mi kararsiz kaldim
yoksa o parayi heba etmeyip direk champixe mi baslasam.

Bırakan arkadaşları tebrik ediyorum:13:
Ben de birkaç yıl önce mora terapi uygulaması yaptırdım ve söylenenleri aynen uyguladım ama olmadı maalesef.
Gerçekten kafanızda bitireceksiniz bence yöntemler yardımcı olabilir sadece.

Annem sigara konusunda dayanıksızdır. Mora terapi onda işe yaradı ve bıraktı. Günde kaç paket içen, sigara yakmadığında sinir krizi geçiren kadın gitti ve ben inanamadım.

1 aylık sigara masrafı alıyorlar gittiğinizde ve terapi işe yaradığında kesinlikle yanınıza kar kalıyor o para çünkü en az 2 ay geri dönmüyorsunuz. Annem birkaç ay sonra tek tük içerek bünyesine yeniden sigarayı tanıttı ve şimdi yine içiyor ne yazık ki.

Back