Evet biraz sarıyı kapatıyo daha küllü renkler yapıyo acıkcası,benim için ideal tam istediğim oluyor ama tabi dediğiniz gibi sanki biaz yıpratıyor saçlarıBn bugun kuaforde mor sampuanla yikattim saci, almadan once denemek istedim. Sacimi sertlestirdi ve matlastirdi, rofleli yerleri grimtrak yapti ancak boyali yerleri malesef etkilemedimarkadan markaya degisiodur belki bilemem ama bn sevmedim. Cila attirmayi daha mantikli buluorum en azindan saci parlatio.
John frieda nın mor sac kremini görmüştüm geçen watsons taJohn Frieda, L'oreal profesyonel seri ve Milkshake'in mor şampuanlarını kullandım şimdiye kadar. Genel izlenimim, çok nemlendirici olmadıklarından biraz sertleştirdiği yönünde o yüzden haftada 1 bununla yıkıyorum diğer zamanlarda normal şampuanımı kullanıyorum. Bir de sanki bununla yıkadıktan sonra saç kremi kullanınca biraz akıyor o ilk verdiği küllülük, ona çözüm bulamadım saç kremsiz de kullanmayı sevmiyorum keşke mor saç kremi de olsa....
Mor şampuan deyip geçmemek lazım, şampuandan şampuana tonu çok farkedebiliyor gri-mavi-mor olabiliyor. Benim saçım mesela küllü sarı-kumral boyalı ve aktıkça turunculaşan bir saç, iyice mavi olanlarından kullanınca onun turuncusuyla birleşip yeşillendirebiliyor saçımı. Mor olanlar içlerindeki kırmızı-bordo pigmentle yeşillenmesini önlüyor sanki. Kendi ihtiyaçlarınıza göre almadan rengine iyice bakın kızlar...
Sadece sarı saçlara etkilikızlar bu mor şampuan sadece sarı saçlardamı işe yarıyor? bakır kumral gibi renklerin kızılını almaz değilmi?
Merhabalar koyu kestaneden açık küllü kumrala evde nasıl geçiş yaptın lütfen detaylı anlatır mısın?mor şampuanda lorael proffessionel diyorum başka bir şey demiyorum. çok net ve belirgin bir biçimde tek seferde işlem tamam. ara ara da john frieda renk yenileyici mor şampuan kullanıyorum aslında "mor şampuan kullananlar küllü sarı saç bakımı önerilerim" diye aratın googleda blog'uma yazmıştım mor şampuanla ilgili yorumlarımı. Ben koyu kestane gibi bir renk tonundan açık küllü sarı rengine geçiş yaptım evde kendim yaptım ve kuafördekinden güzel oldu maliyeti de çok düşük oldu.
Mor şampuan anlamında kullandığım iki ürün oldu. Biri selective silver şampuan, diğeri L’Oréal professional silver şampuan. Kesinlikle L’Oréal professional silver şampuanı öneririm. Sarı veya platin renk saçların sıcak tonlara dönüşmesini engelliyor. Ben gri rengi sevdiğim için şampuanı bol miktarda sürüp yaklaşık 7-10 dk bekletiyorum ve hızlı durulama yaparak bu şampuanla gri rengi yakalıyorum. Her banyoda kullanıyorum.Peki sizlerin mor şampuan deneyimleriniz nasıl ?
Sonuç alabildiniz mi ? Hangi markanın mor şampuanının daha iyi olduğunu düşünüyorsunuz ?