Saçları yıpratıyor mu sizce? Zaten yanmış saçlarıma uygulasam daha kötü yapar mıkiNe kadara ürünün ücreti?
Ben John Frieda aldım. Hafifletti aaçlarımdaki tonu ama platin ya da sarı kadar açık olmadığı için çokta etkilemedi ama illaki bi nötrleme oluyor. Sadece güçlü bir şampuan değil sanırım. Rengi de mor görünüyor ama saçta beyaz oluyor.
Ne kadara ürünün ücreti?
Ben John Frieda aldım. Hafifletti aaçlarımdaki tonu ama platin ya da sarı kadar açık olmadığı için çokta etkilemedi ama illaki bi nötrleme oluyor. Sadece güçlü bir şampuan değil sanırım. Rengi de mor görünüyor ama saçta beyaz oluyor.
Saçları yıpratıyor mu sizce? Zaten yanmış saçlarıma uygulasam daha kötü yapar mıkiayyy bıktım bu yanık sarı saç durumlarından yaaa bu kadar mı zor sarı olmak :/
Ben dün kullandım korkumdan cok bekletemedim 5 dk max ama sanki cok hafif ombreli sarılı yerleri parlattı külleştirdi diplerede uygulamıştım oryelle açılmamış yerlere pek etkisi yok sanırım kahvenn altındaki doreliklere etkisi olmamışmerhaba, benim saçlarım ombreli, sadece dipleri küllü kahve gibi çok yoğun değil yani, genel olarak sarı, mor şampuan kullanabilir miyim sizce? dipleri kötü olmaz dimi?
Tabi markanın etkisi var mıdır onuda bilemem benimki loreal matrix silver şampuandı üzerinede john friedeanın mavi kremini uyguladım sarı saçlar için renk yenileyici diye go blonder mor krem olması lazımBen dün kullandım korkumdan cok bekletemedim 5 dk max ama sanki cok hafif ombreli sarılı yerleri parlattı külleştirdi diplerede uygulamıştım oryelle açılmamış yerlere pek etkisi yok sanırım kahvenn altındaki doreliklere etkisi olmamışve sanırım biraz saçı yıpratıyor hoş zaten yıpranık yanık gibi saçlarım ama genede sanki bana daha bi sertleşmiş gibi geldi ucları