Mutfak Dekorasyonu Mor Mutfaklar

yaaaaaaaaaaaa BEN MOR fanatiğiyim inadına mı yapiysın!
Kendimden geçtim burda..
Ayakkabımdan yastığıma kadar MORarığım..

evet mor rengini çok seviyorum
dekorasyonda da çok hoş oluyor çünkü yerine göre yeşil pembe, gri tonlarıyla çok hoş kombine edilebiliyor..
hem kadının rengi mor ne de olsa değil mi..a.s
beğenmenize sevindim
libyana yakışır canım morlar sanaa.s.

suan icin hos duruyor...
mor gozde birenk suanda..
ama 3 yil gecsin insan SIKILIR...
emegine saglik

çokhoş duruyorlar dolaplarımı yaptırmadan önce görseydim düşünebilirdimm mutfağım amerikan mutfak,, koltuklarımda morlu baya kombine olurlardı...

mor uykumu getirir ve yorgunluk hissi veriyor şahsen bana:)duvarlarr mobilyaları mor seçmem ama aksesuarları mor kullanınca eve ayrı bi canlılık getirir(biblo,tablo,halı,perde... gbii)

offff mor muhteşem bir renk gerçekten

ve mor renk sıkmaz arkadaşlar çünkü insanı sakinleştiren renklerden biridir mor!
kırmızı mutfak ilk başta güzel gelsede sonradan sıkan ve insanı agresif yapan bir renktir
ama mor insanı sakinleştirir, dinginlik hissi verir :)
tabi ne kadar mor kullanılacağı artışılır ama yeşille gri ile beyaz ile çok güzel kombinasyonu var :)

Allahım Ya Rabbim, 1 hafta önce mor mutfak siparişini iptal eden bir kadına bu yapılır mı:1shok: üst kapaklar beyaz, alt dolap kapakları mor ve tezgah arası mor lila beyaz cam seramik döşeterek bir mutfak siparişi vermiştim. koyu mor ve parlak mebrandı.firma gün içersinde iki kez tlf etti. hanımefendi evet çok şık olacak ama parmak ve buhar izini çok belli edeceği için size temizliği açısından çok sıkıntı verecek dedi.bende vazgeçtim :çok üzgünüm: şimdi lilaya çevirdim.lila beyaz olacak.ama mor içimde uk uk ukkktedir.:a015:

aslnda ben ilerde ewimde oturma odamı mor yapmak istiodum
bu siteye takıldım mor yatak odaları salonlar mutfaklar derken sanırım bütün ewi mor yapıcamkaydirigubbakcemile3zemuszemusopuyorumnanaktanlaelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…