Kızlar bu çeyiz işi beni baya yordu.Tam bitmek üzere derken yok bu uymadı,bu şöyle diye diye başladığım yere geri dönüp duruyorum.Misafir için olan herşeyimi gri,siyah,beyaz tonlarında aldım.Kahvaltı setimi vs porselen düz beyaz aldım fakat normalde günlük kullanacağım şeyler mor ve lila tonlarında olsun diye uğraşıyorum.Amaaan o ne zor bir renkmiş meğerse herşey kırmızı sarı,mavi.Mor, lila yok resmen.Dedim bizim kızlara hem aldıklarımın son halini bir gösteriyim hemde bulamadıklarım konusunda fikir alayım...:44 kızlar gördüğünüz gibi daha bir dünya eksiğim var özellikle o silikon katlamalı süzgeçlerden,doğrama tahtalarından vs arıyorum gördüğünüz satıldıgını bildiğiniz bir yer varsa,banada söylerseniz çok sevinirim)
Eki Görüntüle 356748 Eki Görüntüle 356729 Eki Görüntüle 356730 Eki Görüntüle 356731 Eki Görüntüle 356733 Eki Görüntüle 356734 Eki Görüntüle 356735 Eki Görüntüle 356736 Eki Görüntüle 356737 Eki Görüntüle 356745 Eki Görüntüle 356746 Eki Görüntüle 356747 Eki Görüntüle 356728
ikea'da var,bir de dore kataloğunda görmüştüm..aslında ben milyoncularda bile çok görüyorum...silikon katlamalı süzgeç ve ölçü aldım ben ikeadan mor siyahtı..
tencere takımlarımız aynı bende moru çok seviyorum aldıklarına bayıldım
tantitoni de çok güzel şeyler var(mor ) oraya bak istersen
canım mor ile pembe kombinide yapabilirsin ben iki rengi birbirine çok yakıştırıırm.. :))) pembe de kolay bulunan bir renk değil ama sadece bir secenek bnmkiiii öpüorm ttlımmm kolay gelsnnn
Canım yha bu mor senn canını sıkmıs bayağı bir ama üzülme yha aradığında bulunmaz zaten.. Tesadüfen çıkar hersey karsınaa .. Bnde bakıyorum ceyz için aklımda olsn mor bişeyler görürsem sana yazarımm ist damısın bu arada bn istadm çnkü :)
Canım markafoni,evim.net,limango ve trendyol gibi siteleri takip et.Ben evim.net te filan mor renkli yağlık-sirkelik tuzluk biberlik baharat takımları,filan çok rastlıyorum.Her gün düzenli takip edersen denk gelirsin mutlaka.Bir de mor bulamadığın zaman siyahla,beyaz ya da pembeyle de kombine edebilirsin.Ben de kırmızılı şeyler alıyorum genelde.Ama bulamayınca siyah,beyaz,gri renklerine yöneliyorum.Araya maviymiş,sarıymış daha farklı bir renk hiç ama hiç katmadım.Çok katıyım uyum konusundaBir de zen çay seti var.Çay tabaklarıve çay bardaklarının dibi rengarenk.Real,migros gibi büyük marketlerde de satılıyor,morlusu da var.
Canım inan sundan 2 hafta oncesine kadar depa'nın mı dersin moonstar'ın mı dersin pek çok markanınki vardı saydığın alışveriş sitelerinde ama 2 haftadır yok anlamıyorum beni mi beklediler:44: Pembe kafama yattı gibi olmazsa onla kombinlerim napalım ama önce yarın ikeaya bir uğrayayım ordan esse filan derken en son migrosta kapatırım ne bulduysamda paylaşırım sizlerle
Canım real e de bak.Gerçi sanırım sen İstanbul'da yaşıyorsun ama büyük reallerde genelde İstanbul Ankara aynı şeyleri gönderirler diye düşünüyorum stoklarına.Ben Anakara'dayım geçen hafta real e gittim ve bir sürü çay bardakları vardı rengarenk.Hemen kırmızılısını kaptım tabi :)) Bir de canım migrosun internet üzerinden de siparişi var ama ürün görsellerini malesef çok koymamışlar.En iyisi yine yerinde gidip görmek.Ayrıca tchibo ya gir bak canım,orada çok mor renkli şeyler satılır.
yesill yada turuncuda gzl olblrdi ama bunlrda gayett gzll..:)
Canım markafonide bugün limbo home da sana dediğim mor renkli yağlık-sirkelikler ve baharat seti varEvim.nette de poseiodon hediyelik içinde katlanabilir süzgeç var,ama mor değil de pembe duruyor.Artemis hediyelikte de lila çay bardakları var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?