- 31 Mayıs 2015
- 1.511
- 1.554
-
- Konu Sahibi Bunickcokmuuzunoldune
Teşekkür ederim aldım denedim elseve de yaramadı ama loreal profesyonel aldım süper çıktıElseve cikarmis mor sampuan bu dorelik istenmeyen turunculasmalar icin kullananlar var oncesi sonrasi yapmislar ise yariyo gibi gorunuyor..
Anladim. Benim halamin kizi gratislerde bulunan uygun fiyatli provoke silver mor sampuan kullaniyo oda baya iyi kullu renklerde oluyo sac ama saci cok sertlestiriyio.. lorealin silver mor sampuani daha kaliteli tabii :)Teşekkür ederim aldım denedim elseve de yaramadı ama loreal profesyonel aldım süper çıktı
Öneriniz üzerine ucuz diye performans merak ettiğim için provoke de aldım fakat en iyisi loreal çıktı ihtiyacı olanlara öneririmAnladim. Benim halamin kizi gratislerde bulunan uygun fiyatli provoke silver mor sampuan kullaniyo oda baya iyi kullu renklerde oluyo sac ama saci cok sertlestiriyio.. lorealin silver mor sampuani daha kaliteli tabii :)
Dedigim gibi loreal daha kaliteli :)Öneriniz üzerine ucuz diye performans merak ettiğim için provoke de aldım fakat en iyisi loreal çıktı ihtiyacı olanlara öneririm
Karamel kahve tonlarda ise yarar mi acaba? Hafif karamelligii kirsa yeter banaÖneriniz üzerine ucuz diye performans merak ettiğim için provoke de aldım fakat en iyisi loreal çıktı ihtiyacı olanlara öneririm
Provoke icin diyosaniz eger karamel kahvelerdeki doreligi aliyor kullu tonlara donusuyor sac.. ilk yikamada degil bikac yikamada kulluluk oluyor sacta.. ben sonuclarina sahit oldugum icin provokeyi tavsiye ediyorum acikcasi.. yanliz dedigim gibi saci kurutuyo..Karamel kahve tonlarda ise yarar mi acaba? Hafif karamelligii kirsa yeter bana
Canim tam adini yazar misin? Internetten baktim simdi bir suru cesidi var..elinde varsa foto eklersen sevinirim..Loreal provoke kadar kurutmuyor ilk yıkamada 20 dk beklemiştim kahve yerlerinde küllü oldu hatta artık saçım tamamen küllü dipleri ucları fiyatında gramaja vurunca aynı fiyata geliyor