Şampuan ve Saç Kremleri Mor(mavi) şampuan kullanan var mı kızlar?

Bunickcokmuuzunoldune

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2015
1.511
1.554
Kızlar saçımı ombre yaptırdım ancak rengi hafif doreleşmeye başladı dipleri kendi rengim ancak mor şampuan kullansam dorelik alırmış gibime geliyor kullanan memnun kalan hangi marka kullandınız? Nasıl sonuçlar aldınız yardımcı olursanız sevinirim

Ben Loreal'ın kullanmıştım, mor/ mavi idi benim de. Çıkmasını geciktirdi, ilk günkü canlılık vardı. Eldiven şart tabi. Boya geçişi güzeldi, ancak saç yapısından saç yapısına değişir bu.

Doreligi giderirler mavi de kullndim mor da mor gri yapiyor ama yeterince platinse . Mavi direk mvi yapti 🤨

Teşekkür ederim aldım denedim elseve de yaramadı ama loreal profesyonel aldım süper çıktı
Anladim. Benim halamin kizi gratislerde bulunan uygun fiyatli provoke silver mor sampuan kullaniyo oda baya iyi kullu renklerde oluyo sac ama saci cok sertlestiriyio.. lorealin silver mor sampuani daha kaliteli tabii :)

Anladim. Benim halamin kizi gratislerde bulunan uygun fiyatli provoke silver mor sampuan kullaniyo oda baya iyi kullu renklerde oluyo sac ama saci cok sertlestiriyio.. lorealin silver mor sampuani daha kaliteli tabii :)
Öneriniz üzerine ucuz diye performans merak ettiğim için provoke de aldım fakat en iyisi loreal çıktı ihtiyacı olanlara öneririm

Karamel kahve tonlarda ise yarar mi acaba? Hafif karamelligii kirsa yeter bana
Provoke icin diyosaniz eger karamel kahvelerdeki doreligi aliyor kullu tonlara donusuyor sac.. ilk yikamada degil bikac yikamada kulluluk oluyor sacta.. ben sonuclarina sahit oldugum icin provokeyi tavsiye ediyorum acikcasi.. yanliz dedigim gibi saci kurutuyo..

Loreal provoke kadar kurutmuyor ilk yıkamada 20 dk beklemiştim kahve yerlerinde küllü oldu hatta artık saçım tamamen küllü dipleri ucları fiyatında gramaja vurunca aynı fiyata geliyor

Loreal provoke kadar kurutmuyor ilk yıkamada 20 dk beklemiştim kahve yerlerinde küllü oldu hatta artık saçım tamamen küllü dipleri ucları fiyatında gramaja vurunca aynı fiyata geliyor
Canim tam adini yazar misin? Internetten baktim simdi bir suru cesidi var..elinde varsa foto eklersen sevinirim..

Tam adi ve sise rengi nasil mesela?

Screenshot_20190611-013202.jpg bunu aldım canım attım fotoyu

Benim gibi tedirgin olup deli gibi araştıranlar içindir bu yazım. Öncelikle saçlarımı betimleyeyim: yaklaşık 3 ay önce ani bir kararla koyu kestaneden bir anda sarımsı grimsi bir renge boyatıp bob modeli kestirmiştim. Tabi sarıya bir kere bulaşınca çıkamıyorsunuz bilen bilir. Ve öyle bir illet ki sürekli boyarmanız bakımınızı yaptırmanız gerekiyor. Her neyse.. diplerime çözümü sonraki boyalarda dip rengini koyu (kendi rengine yakın) bir şekilde boyatarak SONRADAN OMBRE oldum 😀. Ve tabi sürekli boyatsam da ( 3 aylık sürecde) sarıların rengi küllülükten çıkıp civcive dönüyordu. Bende mor şampuanu denemeye karar verdim çok çekimser bir şekilde. Sonuç şu ki beklediğimden çok çok daha iyi bir performans aldım ( LOREAL ELSEVE ) bu şampuandan. Sarılar küllü ama tatlı bir renk aldı ve tam renk geçişlerindeki dorelikler de kapandı. Bu ilk kullanım tabiki devam eden süreçlerde neyle karşılacağım bilemiyorum. Saçlarda biraz sertlik oluşuyor evet ama akabinde hemen saç maskesi yoksa eğer yoğun saç kremi ve çıktıktan sonra bakım yağıyla desteklerseniz pamuk gibi oluyor. Bence denemeye değer. Kuaföre gitseydim muhtemelen 250-300 lirayla anca çıkabilcektim ve böyle bir sonucu görünce de " aaaaaa çok iyi elinize sağlık " falan diycektim. Bu sonuçları evde kendimizin alabiliyor olmasını görmek bence muhteşem. Hemde bu fiyatlara 🤫😉

bende saç uçlarımdaki boyalardan tamamen kurtulduğum zaman aralara balyaj yaptırıcam oluşan doreliklerden kurtulmak içinde loreal elseve in mor şampuanını kullanırım büyük ihtimal :KK36:

X