Mor çatımı kadın sığınma evimi?

Çok teşekkür ediyorum şönim hiç duymadım iletişime gecicem eş kişisi memleketine anne babasına gitmiş o gelmeden evden çıkıp gitmem lazim

Şu da bir seçenek sevgili Sesbellas :Eğer karakola giderseniz ve anlatırsanız onlar da zaten bu durumda sizi bir sosyal hizmet uzmanına yönlendirmek zorundalar. Sosyal hizmet uzmanı da önceliği zaten sizin güvenliğinize verecektir. Aynı şekilde bulunduğunuz ildeki sosyal hizmet il müdürlüğüne giderseniz yine aynı süreci işletirler. Sosyal hizmet uzmanı acil koruma kararı ister bu arada sizin güvenli bir yerde olmanızı sağlar ve bu acil koruma kararı süresince de sizin için neler yapılabilir bunun çalışmasını yapar.

Kapıya geldi ama pişman olsa neye yarar artık bitti... sıralı şekilde bunları yapmam gerek sanırım polisle çözmem lazım sadece bi seferlik şiddet yok öncesinde vardı zaten şu an bi mahkememiz var darp etmesinden dolayi

Çok teşekkür ediyorum şu an benim güvende olmam alkollü kafayla ne yapacağı belli olmaz cengaver kesiliyor çünkü sonra ana haber bülteninde ayrılmak isteyen eşini vurdu bitti kadın cinayeti oldu bitti

Çok teşekkür ediyorum şu an benim güvende olmam alkollü kafayla ne yapacağı belli olmaz cengaver kesiliyor çünkü sonra ana haber bülteninde ayrılmak isteyen eşini vurdu bitti kadın cinayeti oldu bitti

Rica ederim keşke daha fazlası gelse elimizden. Her kurum önceliği güvenliğinize vermek zorunda o yüzden endişe etmeyin bir an önce harekete geçin.

Hehhh çok iyi işte. Direk mahkemende hakimden de talep edebilirsin uzaklaştırma kararını.

Durumu iyiyse , ailesi yanındaysa çıkabilir .
Ailemi bu pisliğin hiç biseyine maruz bırakmak istemiyorum psikopat oluyor içince buyuzden onları bulaştırmak istemiyorum araya zaman girsin kaybetme acısını unutsun maksadim bu

Ailemi bu pisliğin hiç biseyine maruz bırakmak istemiyorum psikopat oluyor içince buyuzden onları bulaştırmak istemiyorum araya zaman girsin kaybetme acısını unutsun maksadim bu

Mudahale icin yatak odası sarti yok muydu ?

Ayrıca uzaklastirma aldiktan sonra yapan yine yapar, kadın siginma evinde de boş anını kollar, bu tamamen bir cozum degil.

Esinin klinige kapatilmasi lazim , alkol tedavisinden oturucu

Mudahale icin yatak odası sarti yok muydu ?

Ayrıca uzaklastirma aldiktan sonra yapan yine yapar, kadın siginma evinde de boş anını kollar, bu tamamen bir cozum degil.

Esinin klinige kapatilmasi lazim , alkol tedavisinden oturucu
Önceki konumda yazdım 3 kere yatırdım kliniğe 3 ay durdu yine aynı değişmedi eksilen bişey olmadı

Uzaklaştırma olursa beni bulamayacağı bi yer olursa biraz kendini toparlar zaman herşeyin ilacı derlerya bosanmayi sindirmesi lazım hem herşeyi yapayım hemde ven hayatından asla çıkmayım istiyor eğer böyle bi kadın varsa alnından operim

adam hayaller aleminde demek ki, o zaman klinik suresi uzatılmasini talep edemiyor musun ? gerci artik yetkin de kalmamis.

eski konunu hatirlamiyorum pek malum okumus olabilirim, bu yuzden kusura bakma.

uzaklastirma durumu ise suresiz olabilirse iyi olur . tamamen kurtulmus olursun ama bence ailene durumu aç. sana bir sey olursa Allah muhafaza, vicdan azabi yasatma onlara.

Aileme açacam tabiki olanları anlatacam bi süre ortalıkta olmayacağımi söyleceğim şimdi kv aradı onada anlattım sahip çıkın yanıma yaklasmasin dedim onların yanına gitmiş başka ilçeler
Artık klinik falan kendi sorunları işin içinde aldatmada var dun itibari ile oda geldi basima azıcık tutar yeri varsa oda gitti

Bir sure uzaklasmak en dogrusu ama aileye haber sartiyla tabii. Umarim yakin zamanda atlatirsin.

Bir sure uzaklasmak en dogrusu ama aileye haber sartiyla tabii. Umarim yakin zamanda atlatirsin.
Amin amin amin tabiki acı ama gerçek ailemi bu konuda bilgilendirmeden çıkmıyorum yola Allahın izniyle buda geçecek bunuda atlatırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…