- 18 Nisan 2021
- 1.238
- 3.177
- 83
- Konu Sahibi Morrmeneksee
-
- #1.041
Teşekkür ederim Allah razı olsun
Amiinnn Allah razı olsun çok teşekkür ederim ağzına sağlık ablacıım
AL SANA ETİKET
PiXiEE PiXiEE PiXiEE PiXiEE PiXiEE @PİXİEE @PİXİEE @PİXİEE @PİXİEE @PİXİEE @PİXİEE PiXiEE @PİXİEE @PİXİEE @PİXİEE @PİXİEE @PİXİEE @PİXİEE @PİXİEE @PİXİEE
PiXiEE PiXiEE PiXiEE PiXiEE PiXiEE @PİXİEE @PİXİEE @PİXİEE @PİXİEE @PİXİEE @PİXİEE PiXiEE @PİXİEE @PİXİEE @PİXİEE @PİXİEE @PİXİEE @PİXİEE @PİXİEE @PİXİEE
Allah' ım baktığım heryerde menekşe görüyorum günüm git gide güzelleşiyorAL SANA ETİKET
okuyorum bitti sayabilirsin canımBİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
=========================================
16. GÜN SIRA =) @penyez83
OKUNACAK ESMASI =) YA VEKİL CC.
ESMA ANLAMI =)
.
Kendisine güvenen kullarının işlerini en iyi şekilde yoluna koyan, kulların rızkına kefil olan.
Mutlak ve hakiki vekil, Kullarının işlerini gören, düzelten. İşlerini usulüyle kendisine bırakanların işlerini düzeltip, onların yapabileceğinden daha iyi yapıp, temin eden, vekil tutanların işini en mükemmel biçimde sonuçlandıran. Kendine güvenen kulların işini en iyi yoluna koyan. Kendisine tevekkül edenlere yardım eden demektir.
OKUNACAK ADET =) 3000 ADET
BİLDİRİM SAATİ =) 21.30
@penyez83 ARKADAŞIMIZIN ÖZEL DUASI
Elhamdü lillahi rabbil alemiyn ves salatü ves selamü ala rasülina muhammedin ve alihi ve sahbihi ecmeiyn
Allah’ım bilerek bilmeyerek işlediğimiz günahlarımızı bağışla, dünya da ve ahirette iyilikler güzellikler yaşamayı nasip eyle.
Dünya işlerine dalıp ahiretimizi unutturma, rızana uygun yaşayıp rızana uygun ibadetlerimizi yapmayı cümlemize nasip eyle.
Allah’ımellerimizi açtık sana yöneldik, bana eşime ve isteyen ümmeti Muhammed’in evlatlarına hacca gitmeyi nasip eyle
Hasbunallahu ve nimel vekil ve nimel Mevla ve nimel nasır
Allah bize yeter.O ne güzel Vekil’dir. Ne güzel Mevla ve ne güzel yardımcıdır.
Rabbim dualarımızı YA VEKİL CC. isminin hürmetine kabul eyle amin diyen dua kardeşlerimin de dualarını tez vakitte kabul eyle. Aminnnnnnnnnnnnnn
LİSTE
Lna16
@Diloss1
@tiniminihaniim
mavikelebek34
@Tospaagtd
@Saliha40
@Life light
@Aktif Lora
agustos72
@Yazarhanim
Mintimint
@bugungunlerdenguzellik
B Buluts34
@Ssevincli
Magnifiaque
@penyez83
M Morlale8
@madammor
ezgiisel
@Ceren0134
@Sadelikherseydir
Asiltutku
@kavs-i kuzah
sweetgirlcandy
@karamelli001
@rana20
@Ada-anne
@Krew
@Spirituelinsan
namaste21
namaste21 kızı
Morrmeneksee
PiXiEE
Magnifiaque İÇİN BİLDİRİM YAPMAYANLAR
@Spirituelinsan
@Aktif Lora
@Sadelikherseydir
@PİXİEE
@penyez83 İÇİN BİLDİRİM YAPMAYANLAR
@Spirituelinsan
@Aktif Lora
sweetgirlcandy
B Buluts34
@Sadelikherseydir
namaste21
mavikelebek34
Magnifiaque
M Morlale8
Asiltutku
PiXiEE
@Ssevincli İÇİN KALAN
@Aktif Lora
Amin,inşallah teşekkür ederim
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
18. GÜN SIRA =)ezgiisel
OKUNACAK ESMASI =) YA MUTİ CC.
ESMA ANLAMI =)
Mahlukatına lazım olan her şeyi veren.
Ya Muti sahih hadislerde geçen Allah’ın ismidir
BİLDİRİM SAATİ =) 21.30
ezgiisel ARKADAŞIMIZIN ÖZEL DUASI
Niyetim: Adım Ezgi
Allahım, sen affedicisin bağışlayansın dualarımızı kabul eyle tövbelerimizi kabul eyle. Gelmiş geçmiş bütün günahlarımızı affeyle.
Allahım senin gücün kudretin sonsuzdur. Allahım hazırlandığım sınavımda bana başarılar göster. Hayırlısıyla atanmamı mesleğimi yapmayı bana nasip et. Kardeşime de hayırlısıyla istediği bölümü kazandırmayı nasip et. Bebek bekleyenlere sağlıkla gebe kalmalarını kolaylaştır. Bildiklerimi unutturma, bütün öğrencilerin sınava hazırlanan herkesin zihnini açık eyle. Sağlığımızdan geri koyma. Hastalara şifa isminle şifa ver. Evimizde mutluluğu huzuru sağlığı eksik etme. Kötü kalpli kötü
Niyetli samimiyetsiz insanlardan sana sığınırım. Kalbimize ferahlık ver. Çözülmeyecek sandığımız her ne sorun olursa kolaylıkla başa çıkmayı nasip et. Gelecekte hayatımı maddi manevi rahatlıkta geçirmeyi nasip et. Herkesin gönlünden geçen duaları kabul eyle. Amin
LİSTE
Lna16
@Diloss1
@tiniminihaniim
mavikelebek34
@Tospaagtd
@Saliha40
@Life light
@Aktif Lora
agustos72
@Yazarhanim
Mintimint
@bugungunlerdenguzellik
B Buluts34
@Ssevincli
Magnifiaque
@penyez83
M Morlale8
@madammor
ezgiisel
@Ceren0134
@Sadelikherseydir
Asiltutku
@kavs-i kuzah
sweetgirlcandy
@karamelli001
@rana20
@Ada-anne
@Krew
@Spirituelinsan
namaste21
namaste21 kızı
Morrmeneksee
PiXiEE
Okudum Allah kabul etsinBİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
18. GÜN SIRA =)ezgiisel
ESMA ANLAMI =)
BİLDİRİM SAATİ =) 21.30
Allahım, sen affedicisin bağışlayansın dualarımızı kabul eyle tövbelerimizi kabul eyle. Gelmiş geçmiş bütün günahlarımızı affeyle.
Allahım senin gücün kudretin sonsuzdur. Allahım hazırlandığım sınavımda bana başarılar göster. Hayırlısıyla atanmamı mesleğimi yapmayı bana nasip et. Kardeşime de hayırlısıyla istediği bölümü kazandırmayı nasip et. Bebek bekleyenlere sağlıkla gebe kalmalarını kolaylaştır. Bildiklerimi unutturma, bütün öğrencilerin sınava hazırlanan herkesin zihnini açık eyle. Sağlığımızdan geri koyma. Hastalara şifa isminle şifa ver. Evimizde mutluluğu huzuru sağlığı eksik etme. Kötü kalpli kötü
Niyetli samimiyetsiz insanlardan sana sığınırım. Kalbimize ferahlık ver. Çözülmeyecek sandığımız her ne sorun olursa kolaylıkla başa çıkmayı nasip et. Gelecekte hayatımı maddi manevi rahatlıkta geçirmeyi nasip et. Herkesin gönlünden geçen duaları kabul eyle. Amin
LİSTE
Lna16
@Diloss1
@tiniminihaniim
mavikelebek34
@Tospaagtd
@Saliha40
@Life light
@Aktif Lora
agustos72
@Yazarhanim
Mintimint
@bugungunlerdenguzellik
B Buluts34
@Ssevincli
Magnifiaque
@penyez83
M Morlale8
@madammor
ezgiisel
@Ceren0134
@Sadelikherseydir
Asiltutku
@kavs-i kuzah
sweetgirlcandy
@karamelli001
@rana20
@Ada-anne
@Krew
@Spirituelinsan
namaste21
namaste21 kızı
Morrmeneksee
PiXiEE
Okudum 3000 Ya MutiBİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
18. GÜN SIRA =)ezgiisel
ESMA ANLAMI =)
BİLDİRİM SAATİ =) 21.30
LİSTE
Lna16
@Diloss1
@tiniminihaniim
mavikelebek34
@Tospaagtd
@Saliha40
@Life light
@Aktif Lora
agustos72
@Yazarhanim
Mintimint
@bugungunlerdenguzellik
B Buluts34
@Ssevincli
Magnifiaque
@penyez83
M Morlale8
@madammor
ezgiisel
@Ceren0134
@Sadelikherseydir
Asiltutku
@kavs-i kuzah
sweetgirlcandy
@karamelli001
@rana20
@Ada-anne
@Krew
@Spirituelinsan
namaste21
namaste21 kızı
Morrmeneksee
PiXiEE
ezgiisel için 3000 Ya Muti esmasını okudum
Okudum Allah kabul etsin
Okudum Allah kabul etsin
Okudum 3000 Ya Muti
Allah razı olsun herkesten, dualarımız kabul olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?