🎑Ramazan-ı Şerif Esma ve Dua Grubu(Liste kapanmıştır)🎑 🕌💞

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
=========================================

19. GÜN SIRA =) Madammor

OKUNACAK ESMASI =) YA MUKTEDİR

ESMA ANLAMI =)

Tam bir kudret sahibi, Her şeye gücü yeten demektir.

OKUNACAK ADET =) 3000 ADET

BİLDİRİM SAATİ =) 21.30

Madammor ARKADAŞIMIZIN ÖZEL DUASI

Niyetim:

Rabbim sen tüm müslüman kardeşlerimin yar ve yardımcısı ol. Senin her şeye gücün yeter bizleri darda zorda koyma bize iyilik ve güzellikler ihsan et. Tüm dua kardeşlerimin niyetlerini dualarını kabul buyur

LİSTE

Lna16
Diloss1
Tiniminimavihanim
mavikelebek34
5 528mucizemmm
Saliha40
Life light
Aktif Lora
agustos72
Yazarhanim
Mintimint
tatlicincap
B Buluts34
Ssevincli
Magnifiaque
penyez83
M Morlale8
Madammor
ezgiisel
Ceren0134
Sadelikherseydir
Asiltutku
kavs-i kuzah
sweetgirlcandy
K karamelli001
R rana20
@Ada-anne
Krew
F Flower__
namaste21
namaste21 kızı
Morrmeneksee
PiXiEE

Ağzına, diline sağlık tüm arkadaşların. Allah razı olsun. ^_^ Senden de vesile olduğun için Allah razı olsun inşallah.
Rabbim hepimizin duasını kabul eylesin inşallah.
Allah sizlerden de razı olsun çiçeğim iyiki grubumdasınız her bırınız sizi cokkk seviyoree
Kiz aradaki Madammor ne oldu sirada o yok muydu? Morrmeneksee

O sıraya göre gitmiyor ki

Sanırsam duasını atamamıştir menekşemde zaman kaybetmemek için atan arkadaşı sıraya almıştır

Allah' ım baktığım heryerde menekşe görüyorum günüm git gide güzelleşiyor
Canım PiXiEE çok tatlısın kız tatlı dillim
Madammor u neden atladık merak ettim canım Morrmeneksee
Kızlar Madammor konusu şöyle oldu. Duasını cok önceden atmıstı madammorum taa grup kurulmamıstı bıle oyle dıyım ben unuttum atlamısım bugun paylastım hemen bzn yoğunluktan kafa gıdıyor vallahı kusuruma bakmayın

Magnifiaque ve penyez83 canlarım sizlerinde 99.000 Esması tamamlandı çok şükür Rabbim gönlünüzden gecen tüm guzel dualarınıza icabet etsın kalbi güzellerim
ALLAH razı olsun okuyan dua kardeşlerimizin ağzına sağlık canımmmmm RABBİM hepimizin niyetlerini kabul etsin aminnnnn

Madammor niyetine okudum Allah kabul etsin Morrmeneksee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…