BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
=========================================
15. GÜN SIRA =) Magnifiaque OKUNACAK ESMASI =)
YA RAKİB CC. ESMA ANLAMI =)
;Her an,her zaman kontrol edici her şey onun kontrolü altında,bütün varlıklar üzrinde gözcü olan demektir.İnsanların yaptıklarını tesbit edip kontrol altında bulunduran.Her şeyden haberdar olan,her şeyi bilen,yaratttıklarından bir an bile gafil olmayan.
OKUNACAK ADET =) 3000 ADET
BİLDİRİM SAATİ =) 21.30
Magnifiaque ARKADAŞIMIZIN ÖZEL DUASI
Ey dualara icabet eden, bize şahdamarımızdan daha yakın olan, esirgeyen, bağışlayan, lütfeden ALLAH’ım.
Ey yerleri ve gökleri yaratan, gizli ve açık her şeyi hakkıyla bilen, mülkün ve saltanatın ve bütün varlıkların sahibi, gözden uzak gönle yakın, her şeye kadir olan yüce ALLAH’ım. Sen hepimizin gunahlarini bagisla tovbelerimizi kabul et
Sen Merve Kuluna yardim et dugum olmus islerini cozulmeyecek gibi gorunen butun problemlerini coz
Ilk once bu yolda evlat sahibi olmak icin cabalayan arkadaslarina ve herkese hayirli evlatlar nasip et ve hayirlisiyla ya Rakib Celle Celaluhu isminin hurmetiyle merveye de bebeklerini sag salim kucagina almayi nasip et
Bu yolda korkarak stres yaparak ilerlemesine izin verme kalbine insirah ferahligi ver
Duasina ortak olan tum arkadaslarinin da dualarini kabul et
Allahım! Peygamber’imiz Muhammed sallallahu aleyhi ve sellem’in senden dilediği hayırları ben de dilerim. Peygamber’imiz Muhammed sallallahu aleyhi ve sellem’in sana sığındığı şerlerden biz de sana sığınırız. Yardım ancak senden beklenir. İnsanı dünya ve ahirette muradına ulaştıracak sensin. Günahtan kaçacak güç, ibadet edecek kuvvet ancak Allah’ın yardımıyla kazanılabilir.