🎑Ramazan-ı Şerif Esma ve Dua Grubu(Liste kapanmıştır)🎑 🕌💞

Allah şifa versin kuzum. Kalan varsa bir kısmını alayım senin için.

Okudum Allah kabul etsin Morrmeneksee

Selamün aleyküm. Bu arkadaşlarım için yazan Esmayı 3000'er tane okudum.Allah kabul etsin dualarını inşallah. Yengem vefat etti geçen günlerde bu sebeple gecikme yaşadım. düzende aksaklık oluşturduğum hakkınızı helal edin arkadaşlar. Aslında tam olarak geçerli bir sebep değil çünkü günde 30 dakikamı bir şekilde ayırıp okumam gerekirdi. Bu sekilde geciktirdiğimde üzülüyorum düzeni bozduğum için

12. 13. Ve 14. gün olan arkadaşların duaları için olan zikirlerini de bu sabaha kadar tamamlamış olacağım insallah. Tamamladığımda yazacağım tekrardan

Selamün aleyküm. Bu arkadaşlarım için yazan Esmaları 3000'er tane okudum.Allah kabul etsin dualarını inşallah. Yengem vefat etti bu sebeple gecikme yaşadım hakkınızı helal edin arkadaşlar. Aslında tam olarak geçerli bir sebep değil benim için çünkü günde 30 dakikamı bir şekilde ayırıp okumam gerekirdi. Bu sekilde geciktirdiğimde üzülüyorum düzeni bozduğum için

12. 13. Ve 14. gün olan arkadaşların duaları için olan zikirlerini de bu sabaha kadar tamamlamış olacağım insallah. Tamamladığımda yazacağım tekrardan

Başınız sağ olsun mekanı cennet olsun inşallah

Başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun Destek istersen verebilirim

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah canım
Rabbim yerinde dinlendirsin..
Peygamberimize komşu olur inşallah
Rabbim taksiratlarını affetsin..

Ssevincli canımın içiiii niyetine 3.000 Ya RAKİB okudum sağlıkla sıhhatle evladınızı zamanında kucağınıza almayı RABBİM nasip etsin aminnnnnnnn Morrmeneksee

Ssevincli için okudum canım Morrmeneksee .
Rabbim duasını hayırlısıyla kabul etsin.

Okudum Allah kabul etsin

Ssevincli arkadaşım niyetine 3000 ya Rakib okudum. Allah kabul etsin Morrmeneksee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…