- 3 Aralık 2019
- 4.306
- 17.104
- 258
- Konu Sahibi Morrmeneksee
-
Allah şifa versin kuzum. Kalan varsa bir kısmını alayım senin için.Bende destek olmak cok ıstıyorum kızlar yetısemıcem veya rahatsızım yazıyosunuz ya Allah şahit almayı cok ıstıyrm ama inancınız olsun 2 3 gundur bende geriden geldım hıc başlayamamıstım bugun toplu okudum hep.
Basımın ağrısı hıc gitmiyor
Okudum Allah kabul etsinBİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
=========================================
14. GÜN SIRA =)Ssevincli
OKUNACAK ESMASI =) YA RAKİB CC.
ESMA ANLAMI =)
;Her an,her zaman kontrol edici her şey onun kontrolü altında,bütün varlıklar üzrinde gözcü olan demektir.İnsanların yaptıklarını tesbit edip kontrol altında bulunduran.Her şeyden haberdar olan,her şeyi bilen,yaratttıklarından bir an bile gafil olmayan.
OKUNACAK ADET =) 3000 ADET
BİLDİRİM SAATİ =) 21.30
Ssevincli ARKADAŞIMIZIN ÖZEL DUASI
Bismillahirrahmanirrahim
Rabbim evladımı sağlıkla hayırlısıyla kucağıma almayı nasip etsin
Rabbim isteyen herkese bizlerede hayırlısıyla sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Ailemizden hanemizden sağlık sıhhat huzur ve bereketi eksik etme yarabbim
Dertlerimize deva , hasta olan kullarına acil şifa , borçlu olanlara ödeme kolaylıkları nasip eyle yarabbim
Rabbim duama amin diyen dua kardeşleriminde dualarını kabul etsin inşallah Amin
LİSTE
Lna16
@Diloss1
Tiniminimavihanim
@mavikelebek34
@Tospaagtd
@Saliha40
Life light
@Aktif Lora
@agustos72
Yazarhanim
Mintimint
tatlicincap
B Buluts34
Ssevincli
@Magnifiaque
penyez83
@Morlale8
@madammor
ezgiisel
@Ceren0134
@Sadelikherseydir
@Asiltutku
kavs-i kuzah
sweetgirlcandy
K karamelli001
@rana20
@Ada-anne
@Krew
F Flower__
@namaste21
@namaste21 kızı
Morrmeneksee
PiXiEE
Allah şifa versin kuzum. Kalan varsa bir kısmını alayım senin için.
Yaa ben sizi yerimEksikler varsaa beraber paylaşalım isterseniz çiçeklerimm
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
10. GÜN SIRA =)Yazarhanim
OKUNACAK ESMASI =) YA MUĞNİ CC.
ESMA ANLAMI =) Muğnî; istediğini zengin eden demektir.
Allah Teâlâ, dilediği kulun her türlü ihtiyacını karşılayandır. Fakir kullarını lütuf ve ihsânıyla zenginleştirir. Kanâat duygusu lütfedip gönül zenginliğine eriştirir. Kulun hal ve davranışlarını rızası yönüne yönlendirerek mânevî bakımdan zenginleştirir.
BİLDİRİM SAATİ =) 21.30
Yazarhanim ARKADAŞIMIZIN ÖZEL DUASI
Bismillahirrahmanirrahim
Ya - Muğni
Şükürler olsun sana Rabbim. Herşey için çok şükür, aldığım her nefesi sana şükür say.Allahım El - Muğni isminle senden rızkıma genişlik, bolluk ve bereket istiyorum. Ben Vüsale kuluna kızımla birlikte sağlıklı, mutlu bir şekilde kendi evimizi alıp orada yaşamamızı nasip et. Sen dilediğini istediğin zaman Zengin edensin ya Muğni beni de maddi ve manevi zenginleştir. Amin. Kızıma, bana, aileme sevdiklerime, sağlık ve mutluluk ver. Duama amin diyen dua kardeşlerimin ve toplanmamıza vesile olan Ayşenurumun da ne sıkıntısı varsa gider, dualarımızı kabul et. Amin, Amin, Amin.
LİSTE
[
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
8. GÜN SIRA =) @Aktif Lora
OKUNACAK ESMASI =) Ya REZZAK
ESMA ANLAMI =) Rezzâk; bedenlerin ve ruhların gıdasını, bütün yaratıklarının rızkını yaratıp veren demektir
BİLDİRİM SAATİ =) 21.30
@Aktif Lora ARKADAŞIMIZIN ÖZEL DUASI
Bismillahirrahmanirrahim
Ya Rezzak..
Rabbim gönlümüzdekini ve cektigimiz sıkıntılari Rezzak ismin hürmetine kaldir ve rizkimiza bereket ver. Eşimin isinde bereket ve kazancı artır kimseye muhtac etme. Amin.
LİSTE
[
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
9. GÜN SIRA =) @agustos72
OKUNACAK ESMASI =) YA MUCİB CC.
ESMA ANLAMI =) Ya Mucîb; kendine yalvaranların isteklerini veren; kullarının dileklerine ve dualarına karşılık veren demektir.
BİLDİRİM SAATİ =) 21.30
@agustos72 ARKADAŞIMIZIN ÖZEL DUASI
Bismillahirrahmanirrahim
Allahım hamileligimin saglıkla ilerlemesini ve saglıklı dogum yapmayı nasip et. Kızım cok saglıklı ve hayırlı evlat olsun. Merhametli, saygılı, günahtan haramdan uzak duran senin yolunda ilerleyen, vatanına milletine hayırlı olmasıni nasip et.
Yuvamızdan huzur ve mutlulugu eksik etme, helal kazanc ver. Kendimize ait mustakil evimizin olmasinı nasip et.
Amin diyen dua kardesleriminde dualarını kabul et. Bu mubarek günlerde dualarımızı geri cevirme Ya Rabbi.
Selamün aleyküm. Bu arkadaşlarım için yazan Esmayı 3000'er tane okudum.Allah kabul etsin dualarını inşallah. Yengem vefat etti geçen günlerde bu sebeple gecikme yaşadım. düzende aksaklık oluşturduğum hakkınızı helal edin arkadaşlar. Aslında tam olarak geçerli bir sebep değil çünkü günde 30 dakikamı bir şekilde ayırıp okumam gerekirdi. Bu sekilde geciktirdiğimde üzülüyorum düzeni bozduğum içinBİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
11. GÜN SIRA =)Mintimint
OKUNACAK ESMASI =) YA MÜMİN CC.
ESMA ANLAMI =) Gönüllere iman ruhu vererek kendisine sığınan kişilere emniyet ve güvenlik veren, Mü'minleri azaplarından ve yarattıklarının hepsini zulmünden emin kılan kullarına huzur ve güven veren. Emniyet sahibi ve sadık sözünden vaadinden dönmeyen
BİLDİRİM SAATİ =) 21.30
@MİNTİMİNT ARKADAŞIMIZIN ÖZEL DUASI
Bismillahirrahmanirrahim
Allahım geldim kapına sığındım. Şu mübarek gün hürmetine duamı geri çevirme.Ben düştüm sen kaldır.İstemeyerek kapıldığım şeytanın vesvesesinden sana sığınırım.Beni imanımla,ibadetimle sınama,kapından beni ayırma.içimde sana ,peygamber efendimize(s.a), kitabımıza olan sevgimi arttır.Her adını andığımda kalbimi ısıt.İbadet isteğimi çoştur.Gaflete düşüp, ebedi dünyayı unutmayayım.Kalbimi yeniden çoştur.Beni imanımla sınama yaRab . Duama amin diyen kardeşleriminde gönlündeki muradı ver AMİN AMİN AMİN
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
10. GÜN SIRA =)Yazarhanim
OKUNACAK ESMASI =) YA MUĞNİ CC.
ESMA ANLAMI =) Muğnî; istediğini zengin eden demektir.
Allah Teâlâ, dilediği kulun her türlü ihtiyacını karşılayandır. Fakir kullarını lütuf ve ihsânıyla zenginleştirir. Kanâat duygusu lütfedip gönül zenginliğine eriştirir. Kulun hal ve davranışlarını rızası yönüne yönlendirerek mânevî bakımdan zenginleştirir.
BİLDİRİM SAATİ =) 21.30
Yazarhanim ARKADAŞIMIZIN ÖZEL DUASI
Bismillahirrahmanirrahim
Ya - Muğni
Şükürler olsun sana Rabbim. Herşey için çok şükür, aldığım her nefesi sana şükür say.Allahım El - Muğni isminle senden rızkıma genişlik, bolluk ve bereket istiyorum. Ben Vüsale kuluna kızımla birlikte sağlıklı, mutlu bir şekilde kendi evimizi alıp orada yaşamamızı nasip et. Sen dilediğini istediğin zaman Zengin edensin ya Muğni beni de maddi ve manevi zenginleştir. Amin. Kızıma, bana, aileme sevdiklerime, sağlık ve mutluluk ver. Duama amin diyen dua kardeşlerimin ve toplanmamıza vesile olan Ayşenurumun da ne sıkıntısı varsa gider, dualarımızı kabul et. Amin, Amin, Amin.
LİSTE
[
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
8. GÜN SIRA =) @Aktif Lora
OKUNACAK ESMASI =) Ya REZZAK
ESMA ANLAMI =) Rezzâk; bedenlerin ve ruhların gıdasını, bütün yaratıklarının rızkını yaratıp veren demektir
BİLDİRİM SAATİ =) 21.30
@Aktif Lora ARKADAŞIMIZIN ÖZEL DUASI
Bismillahirrahmanirrahim
Ya Rezzak..
Rabbim gönlümüzdekini ve cektigimiz sıkıntılari Rezzak ismin hürmetine kaldir ve rizkimiza bereket ver. Eşimin isinde bereket ve kazancı artır kimseye muhtac etme. Amin.
LİSTE
[
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
9. GÜN SIRA =) @agustos72
OKUNACAK ESMASI =) YA MUCİB CC.
ESMA ANLAMI =) Ya Mucîb; kendine yalvaranların isteklerini veren; kullarının dileklerine ve dualarına karşılık veren demektir.
BİLDİRİM SAATİ =) 21.30
@agustos72 ARKADAŞIMIZIN ÖZEL DUASI
Bismillahirrahmanirrahim
Allahım hamileligimin saglıkla ilerlemesini ve saglıklı dogum yapmayı nasip et. Kızım cok saglıklı ve hayırlı evlat olsun. Merhametli, saygılı, günahtan haramdan uzak duran senin yolunda ilerleyen, vatanına milletine hayırlı olmasıni nasip et.
Yuvamızdan huzur ve mutlulugu eksik etme, helal kazanc ver. Kendimize ait mustakil evimizin olmasinı nasip et.
Amin diyen dua kardesleriminde dualarını kabul et. Bu mubarek günlerde dualarımızı geri cevirme Ya Rabbi.
Selamün aleyküm. Bu arkadaşlarım için yazan Esmaları 3000'er tane okudum.Allah kabul etsin dualarını inşallah. Yengem vefat etti bu sebeple gecikme yaşadım hakkınızı helal edin arkadaşlar. Aslında tam olarak geçerli bir sebep değil benim için çünkü günde 30 dakikamı bir şekilde ayırıp okumam gerekirdi. Bu sekilde geciktirdiğimde üzülüyorum düzeni bozduğum içinBİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
11. GÜN SIRA =)Mintimint
OKUNACAK ESMASI =) YA MÜMİN CC.
ESMA ANLAMI =) Gönüllere iman ruhu vererek kendisine sığınan kişilere emniyet ve güvenlik veren, Mü'minleri azaplarından ve yarattıklarının hepsini zulmünden emin kılan kullarına huzur ve güven veren. Emniyet sahibi ve sadık sözünden vaadinden dönmeyen
BİLDİRİM SAATİ =) 21.30
@MİNTİMİNT ARKADAŞIMIZIN ÖZEL DUASI
Bismillahirrahmanirrahim
Allahım geldim kapına sığındım. Şu mübarek gün hürmetine duamı geri çevirme.Ben düştüm sen kaldır.İstemeyerek kapıldığım şeytanın vesvesesinden sana sığınırım.Beni imanımla,ibadetimle sınama,kapından beni ayırma.içimde sana ,peygamber efendimize(s.a), kitabımıza olan sevgimi arttır.Her adını andığımda kalbimi ısıt.İbadet isteğimi çoştur.Gaflete düşüp, ebedi dünyayı unutmayayım.Kalbimi yeniden çoştur.Beni imanımla sınama yaRab . Duama amin diyen kardeşleriminde gönlündeki muradı ver AMİN AMİN AMİN
Başınız sağ olsun mekanı cennet olsun inşallahSelamün aleyküm. Bu arkadaşlarım için yazan Esmayı 3000'er tane okudum.Allah kabul etsin dualarını inşallah. Yengem vefat etti geçen günlerde bu sebeple gecikme yaşadım. düzende aksaklık oluşturduğum hakkınızı helal edin arkadaşlar. Aslında tam olarak geçerli bir sebep değil çünkü günde 30 dakikamı bir şekilde ayırıp okumam gerekirdi. Bu sekilde geciktirdiğimde üzülüyorum düzeni bozduğum için
12. 13. Ve 14. gün olan arkadaşların duaları için olan zikirlerini de bu sabaha kadar tamamlamış olacağım insallah. Tamamladığımda yazacağım tekrardan
Başınız sağolsun canım mekanı cennet olsunSelamün aleyküm. Bu arkadaşlarım için yazan Esmayı 3000'er tane okudum.Allah kabul etsin dualarını inşallah. Yengem vefat etti geçen günlerde bu sebeple gecikme yaşadım. düzende aksaklık oluşturduğum hakkınızı helal edin arkadaşlar. Aslında tam olarak geçerli bir sebep değil çünkü günde 30 dakikamı bir şekilde ayırıp okumam gerekirdi. Bu sekilde geciktirdiğimde üzülüyorum düzeni bozduğum için
12. 13. Ve 14. gün olan arkadaşların duaları için olan zikirlerini de bu sabaha kadar tamamlamış olacağım insallah. Tamamladığımda yazacağım tekrardan
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah canımSelamün aleyküm. Bu arkadaşlarım için yazan Esmayı 3000'er tane okudum.Allah kabul etsin dualarını inşallah. Yengem vefat etti geçen günlerde bu sebeple gecikme yaşadım. düzende aksaklık oluşturduğum hakkınızı helal edin arkadaşlar. Aslında tam olarak geçerli bir sebep değil çünkü günde 30 dakikamı bir şekilde ayırıp okumam gerekirdi. Bu sekilde geciktirdiğimde üzülüyorum düzeni bozduğum için
Başınız sağ olsun mekanı cennet olsun inşallah
Amin. Allah razı olsunAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah canım
Rabbim yerinde dinlendirsin..
Peygamberimize komşu olur inşallah
Rabbim taksiratlarını affetsin..
Allah razı olsun. Teşekkür ederim az kaldı bitmesineBaşınız sağolsun canım mekanı cennet olsunDestek istersen verebilirim
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
14. GÜN SIRA =)Ssevincli
ESMA ANLAMI =)
;Her an,her zaman kontrol edici her şey onun kontrolü altında,bütün varlıklar üzrinde gözcü olan demektir.İnsanların yaptıklarını tesbit edip kontrol altında bulunduran.Her şeyden haberdar olan,her şeyi bilen,yaratttıklarından bir an bile gafil olmayan.
BİLDİRİM SAATİ =) 21.30
Bismillahirrahmanirrahim
Rabbim isteyen herkese bizlerede hayırlısıyla sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Dertlerimize deva , hasta olan kullarına acil şifa , borçlu olanlara ödeme kolaylıkları nasip eyle yarabbim
LİSTE
Lna16
@Diloss1
Tiniminimavihanim
@mavikelebek34
@Tospaagtd
@Saliha40
Life light
@Aktif Lora
@agustos72
Yazarhanim
Mintimint
tatlicincap
B Buluts34
Ssevincli
@Magnifiaque
penyez83
@Morlale8
@madammor
ezgiisel
@Ceren0134
@Sadelikherseydir
@Asiltutku
kavs-i kuzah
sweetgirlcandy
K karamelli001
@rana20
@Ada-anne
@Krew
F Flower__
@namaste21
@namaste21 kızı
Morrmeneksee
PiXiEE
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
14. GÜN SIRA =)Ssevincli
ESMA ANLAMI =)
BİLDİRİM SAATİ =) 21.30
Bismillahirrahmanirrahim
LİSTE
Lna16
@Diloss1
Tiniminimavihanim
@mavikelebek34
@Tospaagtd
@Saliha40
Life light
@Aktif Lora
@agustos72
Yazarhanim
Mintimint
tatlicincap
B Buluts34
Ssevincli
@Magnifiaque
penyez83
@Morlale8
@madammor
ezgiisel
@Ceren0134
@Sadelikherseydir
@Asiltutku
kavs-i kuzah
sweetgirlcandy
K karamelli001
@rana20
@Ada-anne
@Krew
F Flower__
@namaste21
@namaste21 kızı
Morrmeneksee
PiXiEE
B Buluts34 İÇİN BİLDİRİM YAPMAYANLAR, OKUYANLARDAN DAHA FAZLA OLDUGU DİREK LİSTEYİ ETIKETLIYORUM KI OKUMAYANLAR YAZSIN
Lna16
@Diloss1
Tiniminimavihanim
@mavikelebek34
@Tospaagtd
@Saliha40
Life light
@Aktif Lora
@agustos72
Yazarhanim
Mintimint
tatlicincap
B Buluts34
@Magnifiaque
Ssevincli
penyez83
@Morlale8
@madammor
ezgiisel
@Ceren0134
@Sadelikherseydir
@Asiltutku
kavs-i kuzah
sweetgirlcandy
K karamelli001
@rana20
@Ada-anne
@Krew
F Flower__
@namaste21
@namaste21 kızı
Morrmeneksee
PiXiEE
Okudum Allah kabul etsinBİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
14. GÜN SIRA =)Ssevincli
ESMA ANLAMI =)
BİLDİRİM SAATİ =) 21.30
Bismillahirrahmanirrahim
LİSTE
Lna16
@Diloss1
Tiniminimavihanim
@mavikelebek34
@Tospaagtd
@Saliha40
Life light
@Aktif Lora
@agustos72
Yazarhanim
Mintimint
tatlicincap
B Buluts34
Ssevincli
@Magnifiaque
penyez83
@Morlale8
@madammor
ezgiisel
@Ceren0134
@Sadelikherseydir
@Asiltutku
kavs-i kuzah
sweetgirlcandy
K karamelli001
@rana20
@Ada-anne
@Krew
F Flower__
@namaste21
@namaste21 kızı
Morrmeneksee
PiXiEE
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
14. GÜN SIRA =)Ssevincli
ESMA ANLAMI =)
BİLDİRİM SAATİ =) 21.30
Bismillahirrahmanirrahim
LİSTE
Lna16
@Diloss1
Tiniminimavihanim
@mavikelebek34
@Tospaagtd
@Saliha40
Life light
@Aktif Lora
@agustos72
Yazarhanim
Mintimint
tatlicincap
B Buluts34
Ssevincli
@Magnifiaque
penyez83
@Morlale8
@madammor
ezgiisel
@Ceren0134
@Sadelikherseydir
@Asiltutku
kavs-i kuzah
sweetgirlcandy
K karamelli001
@rana20
@Ada-anne
@Krew
F Flower__
@namaste21
@namaste21 kızı
Morrmeneksee
PiXiEE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?