🎑Ramazan-ı Şerif Esma ve Dua Grubu(Liste kapanmıştır)🎑 🕌💞

Denedim ama benimle hiçbir şekilde görmek istemiyor
Tabıkı dua edelim küsleri barıstıran Allah okudugun esma gıbı bir araya toplayan getiren ya cami cc. Dir Allah. Ama esma çekip beklersek maalesef yıne netice alamayız. Onumuzde bayram var bu ıyı bır fırsat tekrardan bu sebeple ararsın konusmayı denersin.
Bu konusmanın da işin kolaylığı ıcın de tabıkı dua oku mesela. İşin gücün rast gitsin, karsıdakı insanın kalbi yumusasın dıe

Sağolun.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
=========================================

14. GÜN SIRA =) Ssevincli

OKUNACAK ESMASI =) YA RAKİB CC.

ESMA ANLAMI =)
;Her an,her zaman kontrol edici her şey onun kontrolü altında,bütün varlıklar üzrinde gözcü olan demektir.İnsanların yaptıklarını tesbit edip kontrol altında bulunduran.Her şeyden haberdar olan,her şeyi bilen,yaratttıklarından bir an bile gafil olmayan.

OKUNACAK ADET =) 3000 ADET

BİLDİRİM SAATİ =) 21.30

Ssevincli ARKADAŞIMIZIN ÖZEL DUASI

Bismillahirrahmanirrahim
Rabbim evladımı sağlıkla hayırlısıyla kucağıma almayı nasip etsin
Rabbim isteyen herkese bizlerede hayırlısıyla sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Ailemizden hanemizden sağlık sıhhat huzur ve bereketi eksik etme yarabbim
Dertlerimize deva , hasta olan kullarına acil şifa , borçlu olanlara ödeme kolaylıkları nasip eyle yarabbim
Rabbim duama amin diyen dua kardeşleriminde dualarını kabul etsin inşallah Amin

LİSTE

Lna16
Diloss1
Tiniminimavihanim
mavikelebek34
5 528mucizemmm
Saliha40
Life light
Aktif Lora
agustos72
Yazarhanim
Mintimint
tatlicincap
B Buluts34
Ssevincli
Magnifiaque
penyez83
M Morlale8
Madammor
ezgiisel
Ceren0134
Sadelikherseydir
Asiltutku
kavs-i kuzah
sweetgirlcandy
K karamelli001
R rana20
@Ada-anne
Krew
F Flower__
namaste21
namaste21 kızı
Morrmeneksee
PiXiEE

Ssevincli arkadaşımız için 3000 Ya Rakib okudum. Rabbim dualarımızı kabul eylesin.

tatlicincap için okudum Morrmeneksee Allah kabul etsin.
Duamda benim için okuyan arkadasim penyez83 çok teşekkür ederim
Bende destek olmak cok ıstıyorum kızlar yetısemıcem veya rahatsızım yazıyosunuz ya Allah şahit almayı cok ıstıyrm ama inancınız olsun 2 3 gundur bende geriden geldım hıc başlayamamıstım bugun toplu okudum hep.
Basımın ağrısı hıc gitmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…