- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.190
- 248
- Konu Sahibi Morrmeneksee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy şok şükür ne yaaa vakit dolmus düzenleyemıyrm daKızlar sizlerin de seçmiş olduğunuz esmalar 99.000 tane tamamlandı eksık yok şok şükür Rabbim guzel dualarınızı kabul etsın
Life light
@Aktif Lora
@agustos72
@Yazarhanim
@Mintimint
Rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin inşallah Ayşenurum senden ve arkadaşlarımdan Rabbim razı olsunKızlar sizlerin de seçmiş olduğunuz esmalar 99.000 tane tamamlandı eksık yok şok şükür Rabbim guzel dualarınızı kabul etsın
Life light
@Aktif Lora
@agustos72
@Yazarhanim
@Mintimint
Magnifiaque için 3000 Ya Rakib okudum. Allah dualarımızı kabul eylesin.BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
=========================================
15. GÜN SIRA =) Magnifiaque
OKUNACAK ESMASI =) YA RAKİB CC.
ESMA ANLAMI =)
;Her an,her zaman kontrol edici her şey onun kontrolü altında,bütün varlıklar üzrinde gözcü olan demektir.İnsanların yaptıklarını tesbit edip kontrol altında bulunduran.Her şeyden haberdar olan,her şeyi bilen,yaratttıklarından bir an bile gafil olmayan.
OKUNACAK ADET =) 3000 ADET
BİLDİRİM SAATİ =) 21.30
Magnifiaque ARKADAŞIMIZIN ÖZEL DUASI
Ey dualara icabet eden, bize şahdamarımızdan daha yakın olan, esirgeyen, bağışlayan, lütfeden ALLAH’ım.
Ey yerleri ve gökleri yaratan, gizli ve açık her şeyi hakkıyla bilen, mülkün ve saltanatın ve bütün varlıkların sahibi, gözden uzak gönle yakın, her şeye kadir olan yüce ALLAH’ım. Sen hepimizin gunahlarini bagisla tovbelerimizi kabul et
Sen Merve Kuluna yardim et dugum olmus islerini cozulmeyecek gibi gorunen butun problemlerini coz
Ilk once bu yolda evlat sahibi olmak icin cabalayan arkadaslarina ve herkese hayirli evlatlar nasip et ve hayirlisiyla ya Rakib Celle Celaluhu isminin hurmetiyle merveye de bebeklerini sag salim kucagina almayi nasip et
Bu yolda korkarak stres yaparak ilerlemesine izin verme kalbine insirah ferahligi ver
Duasina ortak olan tum arkadaslarinin da dualarini kabul et
Allahım! Peygamber’imiz Muhammed sallallahu aleyhi ve sellem’in senden dilediği hayırları ben de dilerim. Peygamber’imiz Muhammed sallallahu aleyhi ve sellem’in sana sığındığı şerlerden biz de sana sığınırız. Yardım ancak senden beklenir. İnsanı dünya ve ahirette muradına ulaştıracak sensin. Günahtan kaçacak güç, ibadet edecek kuvvet ancak Allah’ın yardımıyla kazanılabilir.
LİSTE
Lna16
@Diloss1
Tiniminimavihanim
@mavikelebek34
@Tospaagtd
@Saliha40
Life light
@Aktif Lora
@agustos72
@Yazarhanim
@Mintimint
tatlicincap
B Buluts34
Ssevincli
Magnifiaque
penyez83
M Morlale8
Madammor
ezgiisel
@Ceren0134
Sadelikherseydir
@Asiltutku
@kavs-i kuzah
sweetgirlcandy
@karamelli001
@rana20
@Ada-anne
@Krew
F Flower__
namaste21
namaste21 kızı
Morrmeneksee
@PiXiEE
Ameller niyetlere gore sonucta Allah razi olsun okuyorsun Birde ne hakki asil sen hakkini helal etYanlışlıkla sayacım sıfırlandıniyet ederken 3000 adet okuyacağım diye ediyorum hakkını helal et kardeşim cektigim sayı fazla olacak Magnifiaque
Oy guzel kalplim bu mubarek gunlerin hurmetine insallah dualarimiz kabul olur ne demekMagnifiaque arkadaşımın 3000 adet Ya Rakib esmasını okudum Rabbim onu hayırlısıyla vaktizamanında evlatlarına sağlıcakla kavuştursun inşallah dualarında bizide unutmadığın için sağol Magnimm Morrmeneksee mm
Helal olsun kardeşimAmeller niyetlere gore sonucta Allah razi olsun okuyorsun Birde ne hakki asil sen hakkini helal et
Ssevincli İÇİN BİLDİRİM YAPMAYANLAR
@Aktif Lora
@Mintimint
B Buluts34
Magnifiaque
Sadelikherseydir
@Asiltutku
sweetgirlcandy
@Krew
F Flower__
namaste21 ve kızı
tatlicincap ve B Buluts34 İÇİN SADECE KALANLAR
@MAGNİFİAQUE
@SPİRİTUELİNSAN
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
ESMA ANLAMI =)
;Her an,her zaman kontrol edici her şey onun kontrolü altında,bütün varlıklar üzrinde gözcü olan demektir.İnsanların yaptıklarını tesbit edip kontrol altında bulunduran.Her şeyden haberdar olan,her şeyi bilen,yaratttıklarından bir an bile gafil olmayan.
BİLDİRİM SAATİ =) 21.30
Ey dualara icabet eden, bize şahdamarımızdan daha yakın olan, esirgeyen, bağışlayan, lütfeden ALLAH’ım.
Ey yerleri ve gökleri yaratan, gizli ve açık her şeyi hakkıyla bilen, mülkün ve saltanatın ve bütün varlıkların sahibi, gözden uzak gönle yakın, her şeye kadir olan yüce ALLAH’ım. Sen hepimizin gunahlarini bagisla tovbelerimizi kabul et
Sen Merve Kuluna yardim et dugum olmus islerini cozulmeyecek gibi gorunen butun problemlerini coz
Ilk once bu yolda evlat sahibi olmak icin cabalayan arkadaslarina ve herkese hayirli evlatlar nasip et ve hayirlisiyla ya Rakib Celle Celaluhu isminin hurmetiyle merveye de bebeklerini sag salim kucagina almayi nasip et
Bu yolda korkarak stres yaparak ilerlemesine izin verme kalbine insirah ferahligi ver
Allahım! Peygamber’imiz Muhammed sallallahu aleyhi ve sellem’in senden dilediği hayırları ben de dilerim. Peygamber’imiz Muhammed sallallahu aleyhi ve sellem’in sana sığındığı şerlerden biz de sana sığınırız. Yardım ancak senden beklenir. İnsanı dünya ve ahirette muradına ulaştıracak sensin. Günahtan kaçacak güç, ibadet edecek kuvvet ancak Allah’ın yardımıyla kazanılabilir.
LİSTE
Lna16
@Diloss1
Tiniminimavihanim
@mavikelebek34
@Tospaagtd
@Saliha40
Life light
@Aktif Lora
@agustos72
@Yazarhanim
@Mintimint
tatlicincap
B Buluts34
Ssevincli
Magnifiaque
penyez83
M Morlale8
Madammor
ezgiisel
@Ceren0134
Sadelikherseydir
@Asiltutku
@kavs-i kuzah
sweetgirlcandy
@karamelli001
@rana20
@Ada-anne
@Krew
F Flower__
namaste21
namaste21 kızı
Morrmeneksee
@PiXiEE
İnşallah canımm magniimm amin aminn çookçaaOy guzel kalplim bu mubarek gunlerin hurmetine insallah dualarimiz kabul olur ne demek
Magnifiaque niyetine 3.000 Ya RAKİB okudum sağlıkla sıhhatle zamanında yavrularını kucağına almayı RABBİM nasip etsin aminnnnnnnn MorrmenekseeBİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
ESMA ANLAMI =)
BİLDİRİM SAATİ =) 21.30
LİSTE
Lna16
@Diloss1
Tiniminimavihanim
@mavikelebek34
@Tospaagtd
@Saliha40
Life light
@Aktif Lora
@agustos72
@Yazarhanim
@Mintimint