🎑Ramazan-ı Şerif Esma ve Dua Grubu(Liste kapanmıştır)🎑 🕌💞

Okudum

B Buluts34 için 3000 Ya Gaffar esmasını okudum Allah kabul etsin inşaAllah

Okudum canım Allah kabul etsin inşaallah Morrmeneksee

Okudum Allah kabul etsin

Bulut için ya gaffar 3bin okudum amin.. Allah kabul etsin

B Buluts34 Arkadaşımızın adına okundu Rabbim niyetini dualarını kabul etsin inşallah

Ceren0134 cerenim sen sımdı her zmn eksiksiz okuyan birisin sımdı 3 kısının bildirimlerini topluyorum da herkese yazmıssin mintimin ıcın bildirimini goremedım okudun mu balım

Merhaba, küs kardeş gibi gördüğüm arkadaşım 6 senedir nedensiz küstü bana. YaVedudya cami okuyorum, degıjsmiyor, ne okumam gerek yardım edermisiniz ne olur??

Merhaba, küs kardeş gibi gördüğüm arkadaşım 6 senedir nedensiz küstü bana. YaVedudya cami okuyorum, degıjsmiyor, ne okumam gerek yardım edermisiniz ne olur??
Herhangi bir nedeni olmadığından emınmısınız peki? Kendını aradınız mı yanı mutlaka bir sebebi vardır diye düşünüyorum ben.

Ceren0134 cerenim sen sımdı her zmn eksiksiz okuyan birisin sımdı 3 kısının bildirimlerini topluyorum da herkese yazmıssin mintimin ıcın bildirimini goremedım okudun mu balım
Canım bidenem valla unutuyorum yazmayı ben gece 2 ye kadar okuyorum yazmamış olsam bile ölmediğim sürece muhakkak çekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…