Bebek İkinci El Mont arayışım sürüyor/Vazgeçildi.

ikican

İki prens annesi :))
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
1.146
52
73
33-34 numara kışlık uzun bot ve mont/kaban arıyorum. Aradıklarım kaliteli, temiz kullanılmış olmalı. Markalı olması tercih sebebidir. Sıfır ürün de olabilir.
Kaban -tercihen- kapşonlu ve kesinlikle dar kalıp olmalı .

Şimdiden teşekkürler...

Kaç YAŞ içi Mont arıyorsunuz.bende 8 YAŞ Mont var elimde
134 cm arıyorum. Ama kalıp farkı olabiliyor. Bana boy ve kol altından bir uçtan bir uca (en boyu önemli ) ölçü gönderirseniz daha net olur sanırım...
Bir de resim lütfen :KK3:

Bendede lotto marka tas gibi kislik bot var sadece 2 kez giyildi 33 numara yakinsaniz elden teslim ederim fiyati 25 tl resimde beklemekten tozlu cikmis silince yepyeni

Eklentiler

• 20140919_205350.jpg
    20140919_205350.jpg
    1,3 MB · Görüntüleme: 149
Bendede lotto marka tas gibi kislik bot var sadece 2 kez giyildi 33 numara yakinsaniz elden teslim ederim fiyati 25 tl resimde beklemekten tozlu cikmis silince yepyeni
Ankara'dayım. Model güzel fakat ben biraz daha uzun düşünüyorum. Bot yazmışım ,aslında çizme tarzı arıyorum . Malum; yağmurlu günlerde pantalon paçalarını içine sokmak için. Bulamazsam ve siz de satmamış olursanız tekrar görüşelim...

Tamamdir ama bunlarda asla ve asla su gecirmez ptt ile yollarim ucuz olur iyi gunler

Tamamdir ama bunlarda asla ve asla su gecirmez ptt ile yollarim ucuz olur iyi gunler
Ondan şüphem yok. Oğlum çok hareketli. Kısacık okul yolunda paçaları sırılsıklam geliyor. Çizmenin içine sokuyorum paçaları, garanti oluyor :KK48:

Elinizde kışlık ceket , mont var mı? 8-10 yaşa uygun?

Eşimle konuştum; botu almamı söyledi. Özelden irtibata geçerseniz sevinirim...

Bu arada mont/ceket arayışım devam ediyor. Bir arkadaşla görüşüyorduk ama 2 gündür ses çıkmıyor. İlgililere duyrulur :KK56:

Sizden haber bekliyorum hala. Benimle en kısa zamanda irtibata geçerseniz sevinirim...

Merhabalar cok ozur dilerim ben cok yogundum ancak bakabildim eger hala almak istrrsnz gonderebilirim iyi aksamlaer

Ben lotto marka bottan bahsediorum beden en boy derken neden bahsettiniz
Ben sizi firstnumber zannettim :KK48: Şu yeni sisteme alışamadım zaten.
Ben size özelden yazdım, adres gönderdim, hesap numarası istedim. Kesin alıcam botları. Almadınız mı o mesajımı?

Kışlık mont arayışım devam ediyor 8-10 yaşa uygun...

Back