- 18 Temmuz 2013
- 1.146
- 52
- 73
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
134 cm arıyorum. Ama kalıp farkı olabiliyor. Bana boy ve kol altından bir uçtan bir uca (en boyu önemli ) ölçü gönderirseniz daha net olur sanırım...Kaç YAŞ içi Mont arıyorsunuz.bende 8 YAŞ Mont var elimde
Sizden cevap bekliyorum firstnumber...Kaç YAŞ içi Mont arıyorsunuz.bende 8 YAŞ Mont var elimde
Bendeki Mont waikiki.resmi burdan ekleyemedim boyutundan dolayı.whatsaptan yollayabilirim ancakSizden cevap bekliyorum firstnumber...
Ankara'dayım. Model güzel fakat ben biraz daha uzun düşünüyorum. Bot yazmışım ,aslında çizme tarzı arıyorum . Malum; yağmurlu günlerde pantalon paçalarını içine sokmak için. Bulamazsam ve siz de satmamış olursanız tekrar görüşelim...Bendede lotto marka tas gibi kislik bot var sadece 2 kez giyildi 33 numara yakinsaniz elden teslim ederim fiyati 25 tl resimde beklemekten tozlu cikmis silince yepyeni
Ondan şüphem yok. Oğlum çok hareketli. Kısacık okul yolunda paçaları sırılsıklam geliyor. Çizmenin içine sokuyorum paçaları, garanti oluyorTamamdir ama bunlarda asla ve asla su gecirmez ptt ile yollarim ucuz olur iyi gunler
Size özelden mail adresi yollamıştım. Resim ve ölçü istemiştim...Kaç YAŞ içi Mont arıyorsunuz.bende 8 YAŞ Mont var elimde
Eşimle konuştum; botu almamı söyledi. Özelden irtibata geçerseniz sevinirim...Bendede lotto marka tas gibi kislik bot var sadece 2 kez giyildi 33 numara yakinsaniz elden teslim ederim fiyati 25 tl resimde beklemekten tozlu cikmis silince yepyeni
Çok pardon siteye giremedim.yarın bakıcamSize özelden mail adresi yollamıştım. Resim ve ölçü istemiştim...
Sizden haber bekliyorum hala. Benimle en kısa zamanda irtibata geçerseniz sevinirim...Bendede lotto marka tas gibi kislik bot var sadece 2 kez giyildi 33 numara yakinsaniz elden teslim ederim fiyati 25 tl resimde beklemekten tozlu cikmis silince yepyeni
Resim ,fiyat ve beden (boy-en ölçüsü) istemiştim. Beden uyar, fiyatta anlaşırsak talibim...Merhabalar cok ozur dilerim ben cok yogundum ancak bakabildim eger hala almak istrrsnz gonderebilirim iyi aksamlaer
Ben sizi firstnumber zannettimBen lotto marka bottan bahsediorum beden en boy derken neden bahsettiniz