monovit d3 duyan ya da kullanan var mı?

balmmm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2013
272
40
68
35
Malatya
kızlarr hamileliğimde 10. haftanın içindeyim.dün sağlık ocağına gittik hemşire çocuğunun uzun boylu olmasını istiyorsan monovit d3 kullan dedi kullanan var mı nettn baktım bebeklerde kullanılıyormuş.emin olamadım bu sefer kilo aldırır işe yaramaz die zaten 1 buçuk kilo almış durumdayım...

kızlarr hamileliğimde 10. haftanın içindeyim.dün sağlık ocağına gittik hemşire çocuğunun uzun boylu olmasını istiyorsan monovit d3 kullan dedi kullanan var mı nettn baktım bebeklerde kullanılıyormuş.emin olamadım bu sefer kilo aldırır işe yaramaz die zaten 1 buçuk kilo almış durumdayım...

benim bebeğim 41 günlük ve monovit d3 kullanıyorum başındaki yumuşaklıqın qeçmesi için mama hamılelıkte kullanıldıqını hiç duymamıstır bence iyice bi arastır

teşekkür ederim canım evet bende böle düşündüğüm için başlamadım araştırayım dedim bide çevremde ne kullanan var nede duyan bebeğinle mutlu sağlıklı günler...

Merhaba ben sağlık ocaginda çalışıyorum sağlık bakanlığı bize de gebeler için mono vit veriyor kullanabilirsin ama kullanımı damla şeklinde genelde pek kullanan yok bizim orada. Demir vitaminini düzenli kullanırsanız sanırım birşey olmaz. Hayırlı olsun :)

çokk teşekkür ederim canım annelik böle bişemiş hemen endişeleniyorum meleğim için şimdiden :)

Merhaba ben sağlık ocaginda çalışıyorum sağlık bakanlığı bize de gebeler için mono vit veriyor kullanabilirsin ama kullanımı damla şeklinde genelde pek kullanan yok bizim orada. Demir vitaminini düzenli kullanırsanız sanırım birşey olmaz. Hayırlı olsun :)
Meraba yorum baya zaman gecmis ama bende gebeyim ve monovit D3 ve decavit verdi saglik ocagindaki hemsire 12.hafta kullan dedi sizede nasismak istedim orda calisiyomussunuz

Meraba yorum baya zaman gecmis ama bende gebeyim ve monovit D3 ve decavit verdi saglik ocagindaki hemsire 12.hafta kullan dedi sizede nasismak istedim orda calisiyomussunuz
Bn düzenli kullandım canım bebeğime de kendi me de sadece vitamin hiç bir yan etkisi olmadı biraz daha direnç arttırmak için

Bn düzenli kullandım canım bebeğime de kendi me de sadece vitamin hiç bir yan etkisi olmadı biraz daha direnç arttırmak için
Oyleymis canim kullaniyorum artik bende doktorum kullanmami soyledi.

Ben iki gebelik geçirdim ikisinde de bana kullan dediler ikisinde de kullanmadım benimki biraz vurdum duymazsızlıktı aslında kullanmıyordum ilaçlarımı şu an 3.'deki üçüncüye gebeyim hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah monovit D3 kullanıyorum yani bu gebeliklerde verilen Damla sağlık ocakları zaten bunu ücretsiz bir şekilde veriyor ki zannediyorum ki her gebeye veriyorlar 3 aydan sonra demir ilacı veriyorlar o da ücretsiz bir şekilde veriyorlar ben şu an ilaçlarımı düzenli bir şekilde kullanıyorum

Back
X