• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

monotonluktan kurtulmak için ne yapmalı

biyolog81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2010
602
87
98
mrb hanımlar ben ünv mezunu 30 yaşında evli ve çocuğu olmayan bir bayanım...evlenmeden önce babamın iş yeride olsa çalışıyordum.eşimin işi dolayısıyla farklı yerlerde oturmak zorundayız tayinimiz çıkıyor yani.:) her gün aynı şeyleri yapmaktan çok sıkıldım evi toplamak bile içimden gelmiyor aman nasıl olsa yarın da evdeyim mantığıyla hareket ediyorum... küçük bir yerde yaşıyorum yapabildiğim en büyük aktivite yürüyüş yapmak...evde tek başına oturan hanımlar neler yapıyorsunuz

Bende evliyim ve evde sıkılıyorum birde yeni bebeğimi kaybettim hepten sıkılmaya başladım ya işe girmeyi yada spor salonu, kursa gitmeyi düşünüyorum.

Arkadaşlar kanaltürk'de Deryanın Dünyası programı var çok güzel çok eğitici, yaratıcı bilgileri paylaşıyorlar bence onu izleyip kendinize uygun severek yapabileceğiniz hobiler edinebilirsiniz.

Resim kurslarına gidebilrsiniz gerçekden çok dinlendiriyor resim yapmak. Sanki başka bir dünya da hissediyorsunuz kendinizi. Ben de gitmişdim resim kursuna. Kendi yaptığım el emeği yağlıboya tablolarımı evimin duvarlarında görmek daha da çok mutluluk veriyor bana.

bende oleyım
11 aydır ewlıyım cok hareketlı renklı bı hayatım vardı unı iş gece gezmelerı ewe sadce yatmaya gıderdım
sımdı ewden cıkmıorm
calısmıyorum

yanı hep yatsam yemek yesem basak bısı yapmasam ıstıorm spora basladım 1 aydr o bıle fazla gelıo:6:

eger cozumu olan varsa bende degerlendırıcem

Küçük bir yer olsa bile mutlaka belediyenin hanımlar lokalleri vardır
O tarz bir yere üye olabilir sosyal etkinliklerden faydalanabilirsin

Evde puzzle yapabilir, kitap okuyabilisin , el işlerine merakın varsa el sanatlarıyla ilgilenebilirsin,
kendine bi ilgi alanı edinip ona yoğunlaşabilirsin
bu tarot falı bakma bile olabilir , ilizyon olabilir, vs vs

Küçük bir yer olsa bile mutlaka belediyenin hanımlar lokalleri vardır
O tarz bir yere üye olabilir sosyal etkinliklerden faydalanabilirsin

Evde puzzle yapabilir, kitap okuyabilisin , el işlerine merakın varsa el sanatlarıyla ilgilenebilirsin,
kendine bi ilgi alanı edinip ona yoğunlaşabilirsin

bu tarot falı bakma bile olabilir , ilizyon olabilir, vs vs

bu dediklerinin hepsini yaptım, valla insan sıkılıyo bi zaman sonra. ben ilçeden de uzağım, hiç bi yere çıkamıyorum. lokal mokal de yok bende.

bazen öyle canım sıkılıyo ki bunalıyorum resmen.

mrb hanımlar ben ünv mezunu 30 yaşında evli ve çocuğu olmayan bir bayanım...evlenmeden önce babamın iş yeride olsa çalışıyordum.eşimin işi dolayısıyla farklı yerlerde oturmak zorundayız tayinimiz çıkıyor yani.:) her gün aynı şeyleri yapmaktan çok sıkıldım evi toplamak bile içimden gelmiyor aman nasıl olsa yarın da evdeyim mantığıyla hareket ediyorum... küçük bir yerde yaşıyorum yapabildiğim en büyük aktivite yürüyüş yapmak...evde tek başına oturan hanımlar neler yapıyorsunuz

bende daha önce küçük ilçede oturuyordum yapacak hiçççç bişey bulamıyorsun seni biaraz anlayabiliyorum...bir zaman sonra alşıyorsun yalnızlığa :((ben öyle oldum...ama mutlaka her gün olamasa bile haftada 2-3 gün görüşüp konuşabileceğin birilerini bulabilirsin eşinin iş arkadaşlarının eşleri gibi...

slm güzeller aynı dertten bende muzdaribim görevden dolayı köyde yaşıyorum,ne belediye ne bişe var sosyallik için ne de benle aynı dili konuşan tek bi insan :(( sadece tatiller için gün sayıyorum ve kendimi işimle avutuyorum ancak evde sıfır hareket tüm işler (bulaşık ,çamaşr.. )günlerce birikiyo hiç mi hiç içimden gelmio :((( iyice saldım kendimi ,irade sıfır ne yapıp kendimi motive edebilirim acep ?

bende öğrenciyim ders çalış okula git dersaneye git evden çıkma gibi bi olay yok anca annemle markete gideriz zaten şu kadında hergün markete gitmekten bir hal oldu :D onun dışında dışarı çıkamıyorum. çıkmak istesem ya param olmuyor (gözü çıksın şu parasızlığın) yada o gün sınavım oluyor hep bir aksilik hep bir monotonluk hayatım çok tekdüze bıktım yahuuu :(

iş-okul hayat hızlı olsa da bize de monoton ancak yazın tatile falan gidilir. Bi de bu sene bilişim eğitim merkezinin yaz kampı olacakmış izmirden bi arkadaşım gelecek hem eğitim alacak hem de istanbul'da kalmış buraları gezmiş olacak kurs kalitelidir de hem bi şeyler öğrenmek hem de tatil için iyi fikir, yazın bu tür şeylere katılabilir insanlar vakitten kazanmak için falan.

Back