Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba senin tedavi ile olmadı sanırım benim tedaviyle oldu baştan çift kese tek plesenta demişlerdi ama yanlış sölemişler çift kese çift plesentaymış belki bi yanılma vardır sende de yada yoksada hayırlısı böyleymiş tek yumurta ikizi zaten bu olmuyormu allah korur onları merak etme sen zaten birisi hep küçük olurmuş tek lerde de çiftlerde de dunyaya gelince yakalar onlar birbirini
benim öyleydi maalesef.ancak moralinizi bozmayın.mono-mono olup da doğumunu sağlıkla yapan anneler var.eminim sizde onlardan biri olacaksınız.
bnm kilerde öleydiler cnm tekyumurta ikizi tek kese tek koryon....allahın bi mucisesi
ama korkma telaşta yapma
sadece sık dr kontrolüne gitmelisin we tek drla kalma bnce sağlıklı hamilelikler dilerim.....
kaç haftalıksın şuan
buğlemcim cnm anlatmk istememiştim moralin bozulmasın diye ama sormuşsun anlatayım ama sakın umutsuzluğa kapılma ltfen üzme kndini ziraa bebeklerinde etkilenir
bnde xeynox arkadaşımda kaybettik bebeklerimizibn mart ayında kaybettim xeynox geçen yıl kaybetti
bnm meleklerim kızdı bz 14. hftada örendik cinsiyetlerini herşey çok yolunda gidiyodu ama 21. hftada suları fazlalaştı we 22. haftamda suyum geldi erken doğum oldu we kaybettim kızlarımı
ama herkesin böle olucak diye bşy yok sen kndine dikkat et hep istirat et we sık dra git
ALLAH RAZI OLSUN CNMMçok çok geçmiş olasun,Rabbim yenilerini versin inş..çok üzüldüm..
açıkcası ben ikiz olduğunu duyduğumdan beri moralim bozuk,birde tek yumurta olduğunu duyunca daha kötü oldum..aklıma getirmemeye çalışıyorum..on günde bir doktora gidiyorum artık..sürekli işlerimi bitirince yatıyorum..
Allahın takdiri diyorum artık her işe..ben bir beklerken iki tane verdi..onu veren elbette korur diye düşünüyorum.hayırlısı olur inş..bi yandan hevesleniyorum alışveriş filan yapasım geliyo ..ama galiba 6. ayında filan yapmak gerek..belki o zamana kadar düşerler..Allah korusun..artık tereddütle yaşıyacağım..
bugün doktora gittim ve bebeklerimin Monoamniyotik -Monokoryonik (Tek Keseli, tek koryonlu) oldğunu söyledi..şu anda böyle gebeliği olan arkadaşlar var mı acaba? ya da bu halde sağlıklı doğum yapan...moralim sıfır..
cnmm ltfen moralini bozma olumsuzlukları düşüerek hamileleiğni geçiremezsinbuglem bu sayfayla daha önce o kadar arama yapmama rağmen karşılaşmamıştım. ama bulduğum çok iyi oldu. nolur buradan hep yazışalım, dertleşelim, benim morale çok ihtiyacım var. 2 gündür elimde değil, hep olumsuzluklar var kafamda ve ağlıyorum. hele birde buradaki kötü olayları okuyunca, daha da bir çöküyo üzerime. benim de henüz 7+3 . öğreneli 2 gün oldu. monoamniyotik - monokoryonik ikiz gebelik.. ilk gittiğimiz doktor riskleri çok anlatmamıştı. hafif bahsedip geçti sanırım korkutmamak için. sonra dün tek bir yerle sınırlı kalmamak için prof.a gittik. o da kötü şeyler söylediarkasından da istanbulda yaşayan, tanıdığımız ünlü bir kadın doğumcu vardı. telefonla onu aradık o da yapabileceğin hiçbirşey yok sabırla bekleyeceksin dedi. çok üzgünüm.. nolur arkadaşlar yardımcı olun
![]()
cnmm ltfen moralini bozma olumsuzlukları düşüerek hamileleiğni geçiremezsin
hayatta bu tp ikizler okdr çok warkii ii düşün herzmn ii olsun
yapacağpın tek şey sık dr kontrolü we ıstirat etmek olsun sakın moralini bozmaa
buglem bu sayfayla daha önce o kadar arama yapmama rağmen karşılaşmamıştım. ama bulduğum çok iyi oldu. nolur buradan hep yazışalım, dertleşelim, benim morale çok ihtiyacım var. 2 gündür elimde değil, hep olumsuzluklar var kafamda ve ağlıyorum. hele birde buradaki kötü olayları okuyunca, daha da bir çöküyo üzerime. benim de henüz 7+3 . öğreneli 2 gün oldu. monoamniyotik - monokoryonik ikiz gebelik.. ilk gittiğimiz doktor riskleri çok anlatmamıştı. hafif bahsedip geçti sanırım korkutmamak için. sonra dün tek bir yerle sınırlı kalmamak için prof.a gittik. o da kötü şeyler söylediarkasından da istanbulda yaşayan, tanıdığımız ünlü bir kadın doğumcu vardı. telefonla onu aradık o da yapabileceğin hiçbirşey yok sabırla bekleyeceksin dedi. çok üzgünüm.. nolur arkadaşlar yardımcı olun
![]()
canım benim,korkmana hiç gerek yok,bende ilk bir hafta -on gün kötü oldum,üzüldüm ama şimdi alıştım ve nerdeyse ikiz olduklarını bile unutuyorum bazen..çok kasmaya gerek yokmuş..yarım saat iş yapıp bir saat dinleniyorum,haftada bir kez doktora gidiyorum,ultrasona giriyorum nasıllar diye...inan ultrasonda onları kıpır kıpır görünce doktorların bütün dediklerini unutuyorum..onlara o canı veren rabbim elbette onları korumasınıda bilir..
kaçıncı gebeliğin,kaç yaşındasın cnm,oruç tutuyor musun?
yaşadıklarımı bir bn bir allahım bilir ama sabrınıda weriyo bunu gördüm allah kmselere yaşatmasın bn ilk iiz olduunu örendiğimde szin yaşadıklarınızı yaşadık sewinç korku heyacan şüphe btn hisleri karışık yaşamıştım hatta sewinemedik bile esşimle önce taakii kalp atışlarını hareketlerini görüp hissedene kdrcanım gösterdigin dirayete hayran kalmamak elde degil.. bebeklerini kaybetmis olmana rağmen bize hala teselli veriyorsun. tebrik ederim seni, allah bunun mükafatını vericektir sana.
bana gelince nedense güclü olamıyorum. belki de yeni ögrendim
ve hala şoku atlatamamamdan kaynaklanıyor. şu mubarek ramazan ayında allah icime annelik duygusunu koydu, nasıl bir yüce hismiş ki parçalanıyorum. hep yalvarıyorum nolur gelin bana diye. bu derdin çaresi yok biliyorum, belki olumsuz düsünmenin yararı da yok zararı var ama elimde degil..
inşallah ikimiz de alırız bebeklerimizi kucağımıza canım ya. şu mubarek ayda hep dua ediyorum, senin için de edicem.
ben oruç tutmuyorum malesef. böyle riskli bir durum söz konusuyken göze alamıyorum. 28 yaşındayım ve ilk gebeliğim. çalışıyorum ama bırakıp bırakmamak konusunda kararsızım. senin mide bulantıların var mı? 7. haftadayım ve hala bulantım yok bu da beni korkutmuyor değil![]()
bulantılar filan herkeste aynı olacak diye bi kaide yok..benim günüm geçmeden bulantım iştahsızlığım başlamıştı..göğüslerim bile çok erken sızladı..hala midem bulanıyor,iştahlı iştahlı hiç bişey yemiyorum..ne güzel bende senin gibi olsam keşke..yemeyince insanda güç te olmuyor..kokuya karşı duyarlıyım..ufacık bişeyde midem ağzıma geliyor ama kusmuyorum Allahtan..
oo ne güzel,ilk gebeliğinmiş..benim dördüncü..inşallah sağ salim bebişlerimiz dünyaya gelir..Allaha dua ediyorum bulantım azalsın diye,iştahım açılsın diye..bence bunun kıymetini bil ve her şeyden yemeye çalış azda olsa.. :)
yarın doktora gideceğim inş..ultrasona gireceğim..bakalım bebişler ne alemde..![]()
bulantılar filan herkeste aynı olacak diye bi kaide yok..benim günüm geçmeden bulantım iştahsızlığım başlamıştı..göğüslerim bile çok erken sızladı..hala midem bulanıyor,iştahlı iştahlı hiç bişey yemiyorum..ne güzel bende senin gibi olsam keşke..yemeyince insanda güç te olmuyor..kokuya karşı duyarlıyım..ufacık bişeyde midem ağzıma geliyor ama kusmuyorum Allahtan..
oo ne güzel,ilk gebeliğinmiş..benim dördüncü..inşallah sağ salim bebişlerimiz dünyaya gelir..Allaha dua ediyorum bulantım azalsın diye,iştahım açılsın diye..bence bunun kıymetini bil ve her şeyden yemeye çalış azda olsa.. :)
yarın doktora gideceğim inş..ultrasona gireceğim..bakalım bebişler ne alemde..![]()