• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Mono klinik Yasemin Çekmez ?

Canım mesajını yeni gördüm. Herseyi kendi yapıyor. Kanı bile oradaki mavi gözlü hemsire var ona aldırmıyor. Sürekli düşüne düşüne geriye dönüp kontrol ede ede sağlamcı gidiyor. Eşim diyodu bu kadın bilgisayar gibi her gittiğimizde geriye bakıyo ileri adım atıyo gibi . Yanlış yapmana izin vermiyo. Hafiye gibi anlıyo. Bana ilk gittiğimde ultrason yapınca sen ne içtin dedi. Anlamadım ben. Dedi hayıtotu soğan ne içtin. Hayıtotu kaynatmıştım arkadaş demişti içmiştim. Ultrasondan anladı. Eşim bilmiyordu söylemedim içmedim bisey dedim. İçme dedi. İçmedim dedim. Baktı güldü tamam içme dedi. Anladı belki yalanımı 🤭 ama gülümsedi
Canım hayıt otu içtiğini nasıl anladı ki ben de içiyorum amaaa:( 🤣🤣

Merhaba kızlar, Yasemin Hanıma 29 Ocak günü görüşmeye gittim. İnternetten kendisini takip ediyordum. Avrupa yakası güneşli civarında oturduğumuzdan eşimi zor ikna ettim görüşmeye gitmeye ama eşim dediki, harika bir dr bulmuşsun. Hiç kimse bu zamana kadar bize böyle detaylı anlatmamıştı dedi. Eşimde çok memnun kaldı. Ve bugün itibari ile tedaviye başlamış bulunuyoruz. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Bu arada 2 aşılama 1 tüp birde genetik biyopsi alınacak.

Back