Saç Uzatma Yöntemleri Monistat 7 ile sac uzatma

• Konu Sahibi Konu Sahibi pixi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nerden bulabilirim ben bu monistat 7 i? fiyatı ne kadar?

Malesef hic olmadi belime kadar uzayan sacim ama benim hatam yaklasik 10 yildir 1 ay bile ara vermeden boyadim saclarimi yok duzlestir yok siyahtan saci acip karamel yap ee bi yere kadar dedi sonra aldim makasi cirt cirt kestim saclarimi yani en uzunu kurek kemiklerime geliyodur sacimin aslinda hic birsey yapmasak bu sac yine bu kadar uzardi.

nerden bulabilirim ben bu monistat 7 i? fiyatı ne kadar?

Kuzenim Amerika' dan gelirken getirdi Turkiye' de bulamadim ben fiyati galiba 11$mis yani olsa olsa 20 tl olur. Ama soylenen gore saci uzatan Miconazole nitrate maddesiymis belki ayni icerikte baska isimde bir ilac vardir lakin ben bulamadigim icin getirttim.

pixxi canım sen 15 günden fazladır kullanıyorsun bu ürünü nasıl fayda gördün mü?

pixxi canım sen 15 günden fazladır kullanıyorsun bu ürünü nasıl fayda gördün mü?

Evet canim 20 gun oldu kullannali yaklasik 2 cm uzatmis sacimi, bir 10 gunde 1 cm daha uzatirsa ayda 3 cm uzatiyor diyebilecegiz insallah, onceden benim sacim ayda 1.5 cm uzuyordu iki ay boyamadim totalde 3 cmdi ordan biliyorum. Matematik problemi gibi biraz karisik oldu kusuruma bakma OZETLE: simdilik ise yariyor gibi gozukuyor, gelecek ayda kullanicam sonuclar ayniysa artik yurtdisindaki akrabalar aransin:)

farkı görmek için foto istiyoruz

Evet canim benimde aklima geldi ama foto makinamin bataryasi bozuldu kullanamiorum ablama gittigimde onu makinasiyla cekerim bu ay gecti artikta gelecek ay icin karsilastirmali gormus olursunuz:)

uzun zamandir girmiyordum konumu bile unutmusum birseyler yazmak istedim monistat 7 ile ilgili, hala fotograf koyamadim ama zaten karsilastirma yapabilecek ilacimda kalmadi elimde. Nisan ayinda da kullanmaya devam etmem ragmen saclarim ilk kulladingimdaki kadar uzamadi yani monistat bende ise yaramadi malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…