valla bebeklerin agzinda olusan mantarlar icinde kullanilan bir kremmis ama her ne olursa olsun ilac sonucta. Zaten 1 aylik deneme surem bitmeden kimse kullanmasin artik gercekten biktim ise yaramayan seyleri alip kendimizi denek gibi kullanmaktan bu benim sac uzatma yolunda yaptigim son seydir artik. Gelismeleri burdan yazarim insallah ise yarar:)
yok canim ya ne sinameki ne turp suyu ne entele ne bemiksli bisiler hepsini 1er ay boyunca denedim hic aksatmadan belki daha uzun denemem gerekiyordu ama 1 aylik surede bana hic yaramadi, cikarttigi pislik, masrafi cabasi sacim hala omzumda:) yazarim sonuclari buradan tabikide insallah ise yarar
yok canim ya ne sinameki ne turp suyu ne entele ne bemiksli bisiler hepsini 1er ay boyunca denedim hic aksatmadan belki daha uzun denemem gerekiyordu ama 1 aylik surede bana hic yaramadi, cikarttigi pislik, masrafi cabasi sacim hala omzumda:) yazarim sonuclari buradan tabikide insallah ise yarar
Ah inşallah canım..
Azcik update edeyim konumu:)
20. gun itibariyle sacimin boyanmadan uzayan kismi 5 cm olmus yani 20 gunde 2 cmlik bir uzama soz konusu buda demek oluyor ki ayda 3 cm gibi uzatiyor monistat benim icin uzamayi 2 katina cikartmis gibi duruyor ama ayda bir 5 cmlik uzama filan olmamis tabi.Neyse bunada sukur)
Merhaba,
saçımı yeni kestirdim ve hemen her kuaför gibi bu kuaför de saçımı istediğimden kısa kesti.ama allahtan düz, kat yok.herneyse siz böyle güzel sonuç alınca size sormak istediğim bazı sorular var.
1) 1 ay içerisinde kaç kez uyguladınız? her hafta 1 kez mi yaptınız..
2) saçınız da o maskeyi ne kadar beklettiniz..
3) maskeyi sonrasında nasıl temizlediniz..
4) hehangi bir olumsuz kaşınma dökülme gibi bir şey yaşadınız mı..
fazlaca sordum farkındayım ama yardıma ihtiyacım var. ben de ona göre ilacı yurtışındn temin etmeye çalışacağım.
şimdiden teşekkürler..
Azcik update edeyim konumu:)
20. gun itibariyle sacimin boyanmadan uzayan kismi 5 cm olmus yani 20 gunde 2 cmlik bir uzama soz konusu buda demek oluyor ki ayda 3 cm gibi uzatiyor monistat benim icin uzamayi 2 katina cikartmis gibi duruyor ama ayda bir 5 cmlik uzama filan olmamis tabi.Neyse bunada sukur)
Merhaba,
saçımı yeni kestirdim ve hemen her kuaför gibi bu kuaför de saçımı istediğimden kısa kesti.ama allahtan düz, kat yok.herneyse siz böyle güzel sonuç alınca size sormak istediğim bazı sorular var.
1) 1 ay içerisinde kaç kez uyguladınız? her hafta 1 kez mi yaptınız..
2) saçınız da o maskeyi ne kadar beklettiniz..
3) maskeyi sonrasında nasıl temizlediniz..
4) hehangi bir olumsuz kaşınma dökülme gibi bir şey yaşadınız mı..
fazlaca sordum farkındayım ama yardıma ihtiyacım var. ben de ona göre ilacı yurtışındn temin etmeye çalışacağım.
şimdiden teşekkürler..
selam,
Kuafor belasi hepimizin basinda malesef o yuzden her uc ayda bir ben sacimi one egerek kendim kesiyorum artik:)
Neyse sorularini cevaplayayim
1-Aslinda tam olarak 1 ay olmadi 20 gun oldu ve ben haftada 3 kez uyguladim,
2-Iki kere filan gece boyunca beklettim, digerlerinde 5 saat filan surdum aksamlari sonra yikayip yattim.
3-Maske degil malesef bu bir ilac, ilaci cok harcamamak icin su ile karistirip boya fircasiyla sadece diplerine surdum, normal sacimi nasil yikiyorsam aynen oyle yikadim ozel birsey yapmadim.
4- Soyle soyleyeyim sana benim sac derimde surekli konak olur bir ara selsun blue diye bir sampuan vardi onun disinda hic iyi gelen birsey olmamisti ama malesef onuda kullanimdan kaldirdilar. Monistati surunce ilk hafta sacimdan konak parcaciklari dokuldu resmen tum kafa derimi temizledi o bakimdan ben yan etkisinden ziyade yararini gordum diyebilirim.
Yani bilmiyorum istersen diger ayda kullanmami bekleyip sonuclar boyle olursa alabilirsin cunku cildimiz ilaca bagisiklik kazanip tepki vermemeye baslayabiliyormus oyle bir durum olursa okadar zahmete girmessin, ama diyorsan kolayca getirtebilirim ozaman denemende fayda var.
benim sacım belımde yıllardır bence hc sac bakım yagı hem bıtkısel hem zararsız ben arada kullanıyorum bır dıder sey sacını ıkı ayda bır bır parmak kestır daha duzgun ve guclu uzadıgını fark edeceksın bır yılda sacın belıne gelecek dıye bekleme 3-4 yılını alır sormak ıstedıgın bısey varsa yardımcı olurum
benim sacım belımde yıllardır bence hc sac bakım yagı hem bıtkısel hem zararsız ben arada kullanıyorum bır dıder sey sacını ıkı ayda bır bır parmak kestır daha duzgun ve guclu uzadıgını fark edeceksın bır yılda sacın belıne gelecek dıye bekleme 3-4 yılını alır sormak ıstedıgın bısey varsa yardımcı olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?