Saç Uzatma Yöntemleri Monistat 7 ile sac uzatma

• Konu Sahibi Konu Sahibi pixi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

pixi

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2013
86
1
16
Diğer
Merhaba,

4 yillik kadinlar kulubunu ziyaretci olarak takip ediyorum artik kendimde birseyler katmaya karar verdim. Forumda turplu su, entele, yilan yagi, bilimum mecit efendi yaglari daha aklima gelmeyen bir cok yontemi kendi uzerimde sabirla denedim ama yollar hep kuaforde son buldu. Artik dedim ben buna bir son vereyim birde yabanci forumlari arastirayim kadin her yerde kadin iste sacin uzununu, burnun kucugunu, dudagin buyugunu istiyor, onlarda dusmusler bir sac uzatma sevdasina monistat7 isimli bir ilactan medet ummuslar. Hemmen yurt disinda yasayan kuzenime soyledim ilacim 2 hafta once elime ulasti.Monistat7 aslinda kadin hastaliklari icin kullanilan bir mantar kremiymis ben artik zararini filan aratirmiyorum bir ay gibi bir kullanim suresi koydum kendime bugun 2.ci kullanimim bir ayda bu sac 5 cm uzayacak mi sonuc odakli olacagim. 2 aydir saclarimi boyamiyorum su anda 3 cm yani ayda 1 bucuk santim uzayan bir sacim var. insallah basimiza bir is gelmeden 5 cmyi uzatirizda herkese de bir faydam dokunur cunku aktarlari resmen zengin ettik gibime geliyor. neyse daha once kullanan arkadaslar var ise yorumlarinizi bekliyorum herkese iyi gunlerrr

İlk defa duydum,nasıl kullanıyorsun peki ?

iki yemek kasigi ilik su ile karistirip sadece kafa derime surdum zaten ikinci yapisim bazilari hint yagi ya da zeytin yagi kullaniyorlarmis ama ben yuzume akarda yuzum tuylenir korkusuyla su ile denedim.

kremin miktarini soylememisim bu arada, iki kullanimlik dis macunu gibi tarif edeyim sana o kadar kullandim.

tuhafmış zararlı olmasın :44:
zaten hep ilaçtan uzak dururum bunca otun sebzenin varlığının bi anlamı olduğunu düşünüyorum
neyse eğer sonuç iyi olursa deneyebilirim gelişmeleri bekliyorum..

valla bebeklerin agzinda olusan mantarlar icinde kullanilan bir kremmis ama her ne olursa olsun ilac sonucta. Zaten 1 aylik deneme surem bitmeden kimse kullanmasin artik gercekten biktim ise yaramayan seyleri alip kendimizi denek gibi kullanmaktan bu benim sac uzatma yolunda yaptigim son seydir artik. Gelismeleri burdan yazarim insallah ise yarar:)

İlginçmiş gerçekten ama merak ettim sonucu mutlaka paylaş canım Sinameki de mi işe yaramadı ? Genel de o yarıyor da

yok canim ya ne sinameki ne turp suyu ne entele ne bemiksli bisiler hepsini 1er ay boyunca denedim hic aksatmadan belki daha uzun denemem gerekiyordu ama 1 aylik surede bana hic yaramadi, cikarttigi pislik, masrafi cabasi sacim hala omzumda:) yazarim sonuclari buradan tabikide insallah ise yarar

İnşallah bu sefer işe yarar ve sağlıklı istediğin gibi saçların olur canım,gelişmeleri merakla bekliyorum :)

Ah inşallah canım..

Azcik update edeyim konumu:)
20. gun itibariyle sacimin boyanmadan uzayan kismi 5 cm olmus yani 20 gunde 2 cmlik bir uzama soz konusu buda demek oluyor ki ayda 3 cm gibi uzatiyor monistat benim icin uzamayi 2 katina cikartmis gibi duruyor ama ayda bir 5 cmlik uzama filan olmamis tabi.

Neyse bunada sukur:)

Son düzenleme:
benim sacım belımde yıllardır bence hc sac bakım yagı hem bıtkısel hem zararsız ben arada kullanıyorum bır dıder sey sacını ıkı ayda bır bır parmak kestır daha duzgun ve guclu uzadıgını fark edeceksın bır yılda sacın belıne gelecek dıye bekleme 3-4 yılını alır sormak ıstedıgın bısey varsa yardımcı olurum

sevgili svgn,
önerin için çok teşekkür ederim.
saçım belime gelsin diye beklemiyorum, açıkcası o kadar uzun bir saç zaten istemiyorum.hiç bir zaman saçımı o kadar uzun kullanmadım.dediğin gibi 2 ayda bir kestiriyorum saglıklı olsun diye. bu sefer normalden daha kısa oldu.benim esas merak ettiğim monistat 7 kremi. pixi kısa sürede güzel bir sonuç almış, kremin kullanımını merak ediyorum.
sevgiler...

Onerin icin tesekkur ederim aslinda biliyorum Hcyi de ne bileyim sitesini pek inandirici bulmuyorum mecitefendiden oteye gitmez gibi bir algi birakti bende hic arastirmadim bile ama siz oyle diyorsaniz bi bakabilirim.
Tesekkurler tekrardan,

ben hc yı bakım ıcın kullanıorum eskıden sıtesı bu kadar cafcaflı degıldı sımdı tabıkı bıraz daha tıcarı unluler yorumlar falan =) uzun sac bır hastalık uzadıkca kestıremıo ınsan ben suan kısaltsam kendımı cıplak gıbı hıssederım=) ıkı ayda bır kesım yaptırıosanız bır parmak kestırceksınız oyle kırıklarını aldırmak falan degıl o zaman 3-4 parmak kesıolar cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…