Eşim işten çıkarılmış işsiz şuan iş oldukça abisinin yanına inşaata gidiyor yardıma öyle para kazanıyor şimdilik.
Geçen kayınvalidem aramış eşime dio ki bana para yolla eşim de biliyorsn çalışmıyorm olsa yollarım diyor, kayınvalidem çocuk gibi banane banane ben istiyorum para yolla diyor.
İki gün önce de kayınpeder aramış para yolla ayakkabı, pantolon alcam diye diretiyor. Neyse eşim bugün hesap numarası için babasını aradı para yollaycak bu seferde d laf sokuyor bayramdan önceden yollasaydin diye. Düşüncesizler adam bu halinde kirada, bebeği yeni olmuş size para yolluyor bide laf söylüyorsnz ama işte utanmasi gereken eşim oda yok büyük onlar diyip herşeyi alttan alıyor. Para isteyen kpederimin dönüm dönüm arsa arazileri var her yıl yüklü miktarda para alır yüzlerce koyunu var bugüne kadar da tek kuruş faydaları olmadı isteyen de yok ama eşimden sürekli istemeleri eşimin hayır dememesi benimde aşırı canımı sıkıyor. Haa amenna anne babaya yollanır ona lafım yok ama işte herşeyin bir adabı vardır