• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

moneta seramik tencere nasıl?

myiimmortal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
107
7
118
Ankara
Kızlar günaydın,

Burdan okuduğum yorumlarla haftasonu gittim monetanın seramik tencere steini aldım sizce nasıl kullanıp memnun kalanlar var mı? $ee.JPG

çok övüyor kullananlar iyi yapmışsın bnce,bnde netten çeyzime 3 lü setini aldım gerçekten çok kaliteli gözüküyorlar inş. kullandığımda memnun kalırım, umarım sende kalırsın

kulananlar memnun ama fiyatın pahalı olduğu söylenir siz ne kadara aldınız başka renk seçenekleri var mı bende alıcam korkmazın serevita mor renk olanını düşünüyorum ama moneta da kafamı karıştırıyor güle güle güle kullanın

$20141312527_plus_set5_pcs.jpg kampanyalar bölümünede yazmıştım ekliyeyim yine aldığım set bu şuan 290 küsür olmuş sanrım ben 202 ye aldım düşmüştü geçenlerde moneta online satış yeri var yazarsanız çıkar

Kızlar günaydın,

Burdan okuduğum yorumlarla haftasonu gittim monetanın seramik tencere steini aldım sizce nasıl kullanıp memnun kalanlar var mı?Eki Görüntüle 993128

mrb sanırım siz ceramıca modelını almışınız dışı lacıvert ben bu sektörde çalşıyorum evdede kullanıyoruz tek kelimeyle harıka moneta dışındakıler alımunyum kaplama ve hemen soyuluyo dışları içlerı monetalar çizilse bıle kansorejen madde içermıyo sağlıkla kullanın nettenmı aldınız bende takıpteyım ama mağazalar genelde gırmıyo nettende guvenemıyorum online satış yerınde bazen ındırıme gırıyo ama normalde çok pahalı oldukları için acaba sorunmu varda bukadar ucuz dıe endişe edıp almaya cesaret edemiyorum

mrb sanırım siz ceramıca modelını almışınız dışı lacıvert ben bu sektörde çalşıyorum evdede kullanıyoruz tek kelimeyle harıka moneta dışındakıler alımunyum kaplama ve hemen soyuluyo dışları içlerı monetalar çizilse bıle kansorejen madde içermıyo sağlıkla kullanın nettenmı aldınız bende takıpteyım ama mağazalar genelde gırmıyo nettende guvenemıyorum online satış yerınde bazen ındırıme gırıyo ama normalde çok pahalı oldukları için acaba sorunmu varda bukadar ucuz dıe endişe edıp almaya cesaret edemiyorum

selamlar,
teşekkür ederim içim rahatladı. ankarada acity avm den her türlü markanın ürününü satan bir yerden 5 parçalı seti 339 liraya aldım netten pek alışveriş yapmıyorum pek belki pahalı almışımdır ama içime çok sinerek aldım.

selamlar,
teşekkür ederim içim rahatladı. ankarada acity avm den her türlü markanın ürününü satan bir yerden 5 parçalı seti 339 liraya aldım netten pek alışveriş yapmıyorum pek belki pahalı almışımdır ama içime çok sinerek aldım.

çok uyguna almışınız hangi mağaza bnde çunku sureklı bakıyorum kendımde evm de çalşıyorum ama monetalar malesef düşmuyo hiç ara ara bı kampanya oluyo ama yakalayamıyorum özeldende yazsanız olur çok teşekurler saglıkla kullanın

Iyi akşamlar bende olumlu yorumlarla seramik01 28 cm tencere aldım 170 e aldım model ve fiyat nasıl yorumlarınızı bekliyorum

benim moneta' en çok deluxler hoşuma gitti. şuan seramik mi alsam taş kaplama mı kararsızım. geçen gün tefalin mağazasına gittim. oradaki adam kesinlikle yapışmaz taş kaplama tavsiye ettiğini söyledi. herşeyde olduğu gibi çok kararsızım yine:/

Back