• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MONETA mı? KORKMAZ mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi atans
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

atans

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2009
81
2
86
Ankara
seramik tava ve tencerelerden almayı düşünüyorum fakat korkmazla moneta arasında çok kararsızım fiyat farkı da çok yüksek acaba aynı özelliklere sahip mi korkmaz? bilen duyan görenden yardım istiyorum.

diğerini bilmiyorumda korkmaz gerçekten güzel diyorlar. bu aralar bende araştırıyorum ama seramikte verda çok iyiymiş.

seramik tava ve tencerelerden almayı düşünüyorum fakat korkmazla moneta arasında çok kararsızım fiyat farkı da çok yüksek acaba aynı özelliklere sahip mi korkmaz? bilen duyan görenden yardım istiyorum.

kesinlikle moneta seramik tencerede 1 numara annem çok uzun zamandır kullanıyordu o zaman türkiyede yoktu ben evlenirken ilk seramik tencere takımımı aldım çeyizime çook da memnunum iyi ki almışım yemeklerin tadı bile bi farklı oluyor piyasada satılanlar gerçek seramik değil zaten aradaki farkı anlıyorsun bendeki ceramica 01 serisi şiddetle öneririm

Korkmazın seramik tavaları da gerçek seramik!! Ben de korkmaz seramik tava aldım çeyizim için 2 adet, yerli malı:34:

Son düzenleme:
ben de bu forumda sabahlara kadar araştıra araştıra moneta ceramica 01 aldım.memnunum.şikayetim yok.çok özenli davranıyorum kendilerine :) çok para verdiğimiz için :) korkmazı bilmiyorum hiç incelemdim ben direk gidip moneta aldım bağdat caddesinde bir züccaciyeden.

moneta cok pahalı ama verılen parayı hakettıgı soylenıyo bende korkmazın takımlarından bırını begenmedım fıyatı cok uygun ama sonra moneta almadıgıma pısman olurmuyum dıye dusunuyorum ... cok karasızım yanı korkmaz kulanan varmı aranızda

Back
X