Hayırlı olsun öncelikle....
Bizde tayinciyiz eşim polis ve şarkımızı çok şükür bitirdik ama ilk evlendiğimizde ben yemek odası almadım sadece yatak odası, oturma odası için 2 kanepe ve tv ünitesi aldık..evlenirken ev eşyası konusunda fazla masrafa ve gösterişe kaçmadım..Neticede hem şarktayım hemde kiracı olacağım diye düşündüm üstelik şarkta kim vardı ki benim çeyizimi görecek bütün çeyizim ailemin evine serilmişti zaten...Ben giderken cam eşyalarımın bile çoğunu almamıştım kırılmasından korkmuştum... şarkı bu şekilde bitirdik ve çok şükür bu sayede fazla borcumuz olmadı ailelerede fazla masraf çıkarmadık...zaten aklımızda hep ev almak vardı önceliğimiz buydu eşimle... şarkı bitirdikten sonra Bursayı istiyorduk o yüzden oradan ev aldık, şarktayken ödemeye başladık ve şark bitti,çok şükür borcumuzda bitti şimdi ise şark sonrası ilk tercihimiz olan Bursadayız ve kendi evimde oturuyorum bütün mobilyalarımı tamamladım ve Allah nasip ederse yeni evime ,yeni eşyalarıma birde bebeğim geliyor

Şimdi iyiki böyle yapmışız diyorum...
Nacizane kendi düşüncemdir bunlar.. size asla şarka gidiyorsunuz yada kiracı olacaksınız ne gerek var demiyorum yanlış anşlamanızı istemem...Beğendiğiniz eşyalarınız çok güzel...