Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları momfortbaby kanguru kullananlar

3 aylik basladik kullanmaya altina kucuk destek yaparak kullaniyoduk 3 aylikken simdi 5 ayimiz bitti ve cok rahat cokta memnunuz kizimla:)

Benim oğlum da 2 ağustos doğumlu çok kararsiz kaliyorum kucak isteyen bi bebek hem evde hem disarda iyi olur diyorum ama bi alamiyorum

Benim oğlum da 2 ağustos doğumlu çok kararsiz kaliyorum kucak isteyen bi bebek hem evde hem disarda iyi olur diyorum ama bi alamiyorum
Cnm soguklar geldi . Bence suan en iyisi bebek arabasi ruzgari kesmek icinde yagmurluk. Sizde kislik giysileri giyeceksiniz rahat olmayacak.

Cnm soguklar geldi . Bence suan en iyisi bebek arabasi ruzgari kesmek icinde yagmurluk. Sizde kislik giysileri giyeceksiniz rahat olmayacak.

Ben daha bu sabah ciktim yuruyuse momfortu kullanarak. bence momfortta korunakli guzelce giydiridikten sonra bisey olmaz diye dusunuyorum. elleri falan sicacikti. bir de astronot tulum aldim daha soguklar icin momfortla rahat kullanilacagini dusunuyorum.

Merhaba sonunda yazabildim mavi kot rengi momfortbaby kanguru isteyen varsa yardimci olabilirim. 95 tl ye satiliktir.165 e alindi. Orjinal.ve az kullanilmistir.

Her kanguru için geçerli değil, momfort ergobaby gibi markalar bebeği annede asılı bırakmıyor . Aksine sıcacık ana kucağında kokusunda uyumak varken ruhsuz bir pusette uyutmak bana saçma geliyor

Solomombaby kullanan var mi acaba almayı düşünüyorum ama karar veremedim bi türlü momfortla aralarında bi fark var mi

Arkadaslar yenidoğan erkek bebekler için doktorlar testıslere zararlı oldugunu soyluyor diyenler var yenı dogan için bu pozısyon dogrumudur
Normalde bu pozısyon dogru soylenıyor kullananlar varmı yenı doğan için aparatıyla bebeğiniz rahatmı? Biraz araştırdım bakalım

Bebekler bacaklarını iki yana ayrılmış ve karnına doğru çektiğinde kendilerini rahat hissederler bu da zaten onların M pozisyonu diye adlandırılır. Bebeklerde oluşabilecek kalça çıkıklığına karşı doktorlar da bu pozisyonu tavsiye ederler. O yüzden bebekler için hangi kanguruyu seçmeliyim sorusunu kendinizi soruyorsanız ilk bakmanız gereken bebeğin poposunun dizlerine göre daha aşağıda olmasını sağlayan kanguruyu seçmektir.

arkadaşlar bende ikizlerim için bir tane aldım. bir tane daha alacağım. sololombaby ve momfort baby arasında ki fark nedir? eğer cvp verebilecek varsa sevinirim

Merhabalar;

Bende solomombaby ve momfortbaby arasında kaldım. Solomombaby kullananlar varsa bilgilendirebilir mi? Fiyat olarak o daha uygun ama kalitesi aynı mıdır acaba?

Disa donuk kullanilmiyomus benim bebegim hep disa doonuk duruyor acaba rahatsiz olur mu disa donuk koyaan war mi cevap verin lutfen farkina varmadan siparis etmistim kargodaymis suan

Disa donuk kullanilmiyomus benim bebegim hep disa doonuk duruyor acaba rahatsiz olur mu disa donuk koyaan war mi cevap verin lutfen farkina varmadan siparis etmistim kargodaymis suan
Evet dışa dönük kullanilmıyor çünkü ergo sisteme uygun olmuyor.yani bebeğin sagliklı oturma pozisyonu olmuyor.benim oğlum 8 aylik oldu bende dün sipariş verdim solomon baby neden bu kadar bekledim bilmiyorum bu saatten sonra ne kadar kullanırım allah bilir keske esken alsaydım

Kizlar yardim edin kanguruyu alali 1ay oldu kizimin 5. Ayi bitti ve ben haka kanguruya koyamadim bacaklarini acamiyo suan 7 kilo degil 6bucuk kilo ondan mi farkeder kullanmak istiyorum artik

Kizlar yardim edin kanguruyu alali 1ay oldu kizimin 5. Ayi bitti ve ben haka kanguruya koyamadim bacaklarini acamiyo suan 7 kilo degil 6bucuk kilo ondan mi farkeder kullanmak istiyorum artik
canım momfort mu kullanıyorsun normalde 3.ayından itibaren kullananlar var düzgün ve dikkatli bir şekılde yerlestırebılırsın bacaklarına bıraz egzersız yap bır anda oturtma yani
Kullananlar yardımcı olur inşallahhh !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…