- 14 Eylül 2013
- 1.344
- 532
- 133
- Konu Sahibi yalanckarnca
Arkadaşlar momfortbaby kanguru kullanıp memnun olan olmayan var mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iki aydir kullaniyorum cok korkarak aldim kucakta bile durmayan bi kizim var.inanilmaz memnunum hem sakinlesiyo hemde icinde huzurlu duruyo.Geceleri icine koyup evde iki tur atip öyle uyutuyorum.cok rahatsiz gorunuyo bende cok tedirgin olmustum ama gerçekten cok faydasini gördüm
Ben kullanıyorum canım,Arkadaşlar momfortbaby kanguru kullanıp memnun olan olmayan var mi ?
Ben kullanıyorum canım,
Bebeğim 38 günlük, yeni doğan aparatıyla kullanıyorum,
Tek başına dışarı çıkmam gerektiğinde iyi oluyor çok memnunum,
Bebek ilk içine koyduğumda sıkılıyor ama sokağa adım atar atmaz sakinleşip 10dk içinde de uyuyakalıyor.
Benim tek sıkıntım kanguruya koyarken ne giydireceğimi bilememem,
Benim oğlan çok terliyor, çok ince giydirsem içim el vermiyor, kalın giydirsem su gb terliyor kangurunun içinde, giyinme işini ayarlayamadım bir türlü,
Bunun dışında çok memnunum
Ben de aldım yenidoğan aparatıyla o kadar minikken kullanabilir miyim diye düşünüyordum sizi görünce sevindim.Ben kullanıyorum canım,
Bebek ilk içine koyduğumda sıkılıyor ama sokağa adım atar atmaz sakinleşip 10dk içinde de uyuyakalıyor.
Benim oğlan çok terliyor, çok ince giydirsem içim el vermiyor, kalın giydirsem su gb terliyor kangurunun içinde, giyinme işini ayarlayamadım bir türlü,
Uyudugu zaman kafasi saga sola sallniyor mu? Hani sanki rahatsiz edici gibi duruyor da.Ben kullanıyorum canım,
Youtube da ve sitesinde videoları var gösteriyor canım,Yenidoğan aparatyla nasil kullanicm bndd stres yaptimm :)) bnnm oğlum da 34 gunluk.giyinmeyide zamanla hallederiz herhalde
Yok canım, aparatı kafasının arkasına geliyor destek yapıyor,Uyudugu zaman kafasi saga sola sallniyor mu? Hani sanki rahatsiz edici gibi duruyor da.
Almayi dusunuyorum ben de ama karar veremedim.
Ben kullanıyorum canım,
Youtube da ve sitesinde videoları var gösteriyor canım,
Ben ilk alıştırma olsun diye evde taktım,
Yeni doğan olduğu için aparatla desteklense de iki elimle tutuyorum kangurunun dışından, bir iki kere denesen alışırsın
Zaten daha 40 günü bile doldurmadık, çok çok elzem durumlar olduğu için çıkmam gerekti dışarıya ergonomik kanguru çok iyi oldu
Bebek hemşiremiz kanguruyu yarım saatten fazla kullanmak zararlı demişti...
Hatta ilk üç ay hiç kullanma,üçüncü aydan sonra da sadece yarım saat demişti...
Beline omurlarına çok yük biniyor...yine de siz bilirsiniz...tavsiyem almadan doktorunuza danışmak...zaten bebekler dışarı çıktıktan 10 dk sonra uyur...arabasında rahat uyuması varken kanguru bana saçma geliyor...önce araştırın derim
Düz durmayacak zaten canım dışa doğru çıkntılı duracak biraz, bana da tuhaf gelmişti ilk takımca ama sonradan alışıyorsunDestek yeri duz durmuyor sanki dışa dogru çıkıyor oylemi olmasi gerek yada ben koyarken duzfn mu koyamadim videolari izledim ama bilemdim içinde duruyor ama rahatsz gibi hissediyorum
Düz durmayacak zaten canım dışa doğru çıkntılı duracak biraz, bana da tuhaf gelmişti ilk takımca ama sonradan alışıyorsun