Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek İkinci ElMomfort yada Ergo baby ikinci el temiz kanguru arıyorum
Bende momfort baby var yenidoğan aparatı da var. Kızımı alıştıramadım. 2 aylıktan beri ara ara koyuyorum olmuyo. Şimdi 4 aylık umudumu kesmek üzereyim. Anlaşırsak satabilirim. Siyah kot. Rocky modeli. 150₺
Bende momfort baby var yenidoğan aparatı da var. Kızımı alıştıramadım. 2 aylıktan beri ara ara koyuyorum olmuyo. Şimdi 4 aylık umudumu kesmek üzereyim. Anlaşırsak satabilirim. Siyah kot. Rocky modeli. 150₺
Canım yeni momfort lar o fiyatlarda zaten ben hem uygun hem temiz arıyorum kolik bir bebeğim war kanguru aldm kullanamadm bunuda bir denemek istiyorum o yüzden alışmazsa senin bebis gibi 2. El arıyorum aliscagina emin olsam