• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MOM VİTAL DHA KULLANANLAR

birnilruyasi

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2023
158
174
23
Merhaba gebeliğin 13. Haftası mom vital dha kullanmaya başladım doktor önerisi ile. (Multivitamin) ancak kullandıktan sonra idrar rengi yemyeşil oluyor sarı değil ama yemyeşil sanki boyanmış gibi. Bunu yaşayan var mı? Ya da bilen beni aydınlatabilecek sağlıkçı arkadaşlar cevap verebilir mi normal mi bu durum?

İçeriğini ekliyorum.

Eklentiler

• IMG_5087.webp
    IMG_5087.webp
    48,6 KB · Görüntüleme: 35
Banada doktorum bu ilacı verdi ama daha kullanmadım. Akşam almamı söyledi sizde akşam mı alıyorsunuz ilacı?

Merhaba, bana daha 5. Haftadan itibaren verdi doktorum. Aktif olarak geceleri yatmadan kullanıyorum şu an 7 haftalığım. Dediğiniz gibi idrarda yeşilimsi rengi ben de farkettim. Ama sadece sabah ilk idrarda oluyor. Sonra normale dönüyor.

Banada doktorum bu ilacı verdi ama daha kullanmadım. Akşam almamı söyledi sizde akşam mı alıyorsunuz ilacı?
Merhaba belirli bir saat söylemedi kafama göre içiyorum ama genellikle öğlen ya da akşam yemeğinden sonra.
İnternet araştırmalarıma göre idrara o rengi veren b vitaminiymiş. Doktor zararsız olduğunu söyledi.
Sizde de yaptı mı böyle birşey?

Back
X