Mollusciom contagisium

meleim90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2015
87
13
38
34
kizlar selam 6 aylık hamileyim ve makat kısmımda elime gelen sivilce gibi biseyelr cikti.Doktoruma
Sordum cinsel yolla bulasabilicek. Molluscium contagisium diye enfeksiyonel bisey oldugunu söyledi bulasici birseymis havlu camasir kullanimi ile de bulasabilirmis ama bunlari hic yapmadim cinsel yolla bulasir diyo heryerde.ama eşimde hic belirtisi yok.bu konuda fikri olan esim hamileyim
Diye baskasi ile birlikte oldu da bana o şekilde mi gecti bu diye düşünmekten kendimi alamıyorum

kizlar selam 6 aylık hamileyim ve makat kısmımda elime gelen sivilce gibi biseyelr cikti.Doktoruma
Sordum cinsel yolla bulasabilicek. Molluscium contagisium diye enfeksiyonel bisey oldugunu söyledi bulasici birseymis havlu camasir kullanimi ile de bulasabilirmis ama bunlari hic yapmadim cinsel yolla bulasir diyo heryerde.ama eşimde hic belirtisi yok.bu konuda fikri olan esim hamileyim
Diye baskasi ile birlikte oldu da bana o şekilde mi gecti bu diye düşünmekten kendimi alamıyorum
Merhaba bu dediğiniz şeyin bizdeki adı makat siğili ve sadece cinsel yolla bulaşmazlar. Avmler i, hastaneler gibi kalabalık mekanların wclerinde de bulaşma olasılığı çok yüksektir. O yüzden ortak kullanım alanlarındaki klozetleri kullanırken dikkatli olun. Şimdilik doktor Hamile olduğunuz için birşey yapamaz, ama doğumdan sonra mutlaka bir cildiye doktoruna gidin, o da, sizi genel cerrahiye yönlendirir büyük ihtimalle. Bi gaz sıkıp donduracaklar, dondurma işlemi üç haftada bir devam edecek yok olana kadar. Şimdiden çok geçmiş olsun.

Back