• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar moliva gray away ile saç beyazlamasına son...

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

gamze21

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2007
2.384
4.295
698
39
kıslar bu ürünü kulanan var mı.tv sık sık reklamını görüyorum...kesin çözüm deniyo.:1shok:.beyazlamış saçlar tekrar eski halini alıyomuş...15 günde etkisini gösteriyomuş...fiyatıda çok uygun 60 tl...bilgisi olan bizimle paylaşırsa çok a.s.mutlu olurum...

evet arkadaşlar ben de bu tarz ürünleri merak ediyorum. Kullanan nar mı??? Sürekli mi kullanmak gerekli????? Yardım

Bizim ailede de ırsi olarak saçlar çok erken beyazlıyor ben de çok fazla yok şükür ama ablam da var o da geçenlerde böyle ürünlerin işe yarayıp yaramadığını araştırıyordu.Kullanan arkadaşlar olursa bizimle paylaşırlarsa seviniriz.

Televizyonda sürekli bi bayan konuşuyo,saçı kendi orjinal rengine döndüren bi formül hakkında,adını

bilmiyorum ama bu sanırım,o kadar kendinden emin konuşuyor ki ben inandım,kendisi de denemiş,Çinee

5 de çıkıyo devamlı,biraz araştırmak lazım,kullanmadım ama bi yakınım için kullanmayı

düşünüyodum son zamanlarda...
:97:

Back