Öncelikle geçmiş olsun. Mol gebelik çıkmış ise doktorunuzda belirtmiştir. önce sıfırlanıncaya kadar haftada bir BHCG testi yaptırmalısın ihmale gelmez. sıfırlandıktan sonrada 1 yıl boyunca takip edilmeli. çünkü sıfırlaması bittiği alamına gelmeyebiliyor. benim 2 ayı bulmuştu sıfırlaması. şimdi iyiyim. internetteki bilgilere takılıp dehşete düşme lütfen. önemli olan mol gebeliğin türü 4 çeşit biliyorsundur. parsiyal mol en basit olanı ama BHCG düşmez ise bir manası yok. doktorla irtibatını kesme ... görüşmek üzre..
...
diantus merhaba, cok ama ck tesekkur ederm verigin bigiler icin.dedigin gibi internetten okudum ve cok uzucu seyler kaner riski, kemoterapi ..v.s yani anne olacagini hayal ederken biranda bebegini kaybediyorsun o da yetmiyor, hasta oldugunuogreniyorsun ve iyilesmek cok uzun da olabiliyor.bir hafta icinde bana kan ve idrar tahlili yapacaklar umarim hayirli sonuc alirim, geri sana bildirirm henuz dotorumla gorumedim, bugunikinci bir mektup aldim.sonucari gorsem bir enazindan durumum ne onu bilrim boyle beklemk cok sinir bozucu.
Peki senin partial miydi?simdi tamamen bitti mi?allahtekar ayni seyleri yasatmasin, seni bilgilendirirm sonclarimla cok tskr ederim. gorusmek uzere...
Son düzenleme: