Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

muru nelerdesin neden gelmiyosun.hikayeni okuyunca çok çok üzüldüm 3.bebek öncesini bu kadar ayrıntılı bilmiyordum allah sana sabır versin ve herkese tabii büyük bir imtihan bu rabbim kalkan elleri boş çevirmez inanıyorum bir gün gelecek sağlıklı bebişlerimiz olacak:26: her mesajda yazıyorum tekrar tekrar herşeyin ama herşeyin hayırlısı

sağolasın canım teşekkür ederim. artık yazmak paylaşmak içimden gelmiyor.sadece arkadaşımızın çok zor durumda olduğunu hissettim..O yüzden gelişigüzel yazdım işte....bende senin gibi inanıyorum mükafatını alacağız bu günlerin....gelecekte yüzümüz gülecek ama ne olursa olsun kaybettiğimi< bebişlerimize hep içimiz cızz edecek....Onlara dokunmak kavuşmak artık mahşerde....Allah kimseye aratmasın ellerimizi boş bırakmasın....Hayırlısından evlatlar versin bizlere de annelik duygusunu tattırsın rabbim...

Günaydın arkadaşlar,

Ben ilk kürtajı 17 Ekim'de; ikinci kürtajı ise 26 Ekim'de oldum. Mol gebelik olduğum için 1 sene hamile olmam mümkün değil..1 sene boyunca korunmam gerektiğini söylemişti doktor...Yalnız şöyle bir durum var ki; ara ara kanamam oluyor...Bazen düşünüyorum bu adet kanı mı diye...Ne zaman adet olacağımı bilmiyorum...

Bu konu hakkında bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar,

Ben ilk kürtajı 17 Ekim'de; ikinci kürtajı ise 26 Ekim'de oldum. Mol gebelik olduğum için 1 sene hamile olmam mümkün değil..1 sene boyunca korunmam gerektiğini söylemişti doktor...Yalnız şöyle bir durum var ki; ara ara kanamam oluyor...Bazen düşünüyorum bu adet kanı mı diye...Ne zaman adet olacağımı bilmiyorum...

günaydın canım;
ara ara kanamanın olması normal.kürtajdan sonra devam ediyor..adet için 60 güne kadar süren varmış.bu kişiye göre değişiyormuş.ben 29 eylülde kürtaj oldum.ilk adetimi 12 kasımda oldum...Herşey normal merak etme

sağolasın canım teşekkür ederim. artık yazmak paylaşmak içimden gelmiyor.sadece arkadaşımızın çok zor durumda olduğunu hissettim..O yüzden gelişigüzel yazdım işte....bende senin gibi inanıyorum mükafatını alacağız bu günlerin....gelecekte yüzümüz gülecek ama ne olursa olsun kaybettiğimi< bebişlerimize hep içimiz cızz edecek....Onlara dokunmak kavuşmak artık mahşerde....Allah kimseye aratmasın ellerimizi boş bırakmasın....Hayırlısından evlatlar versin bizlere de annelik duygusunu tattırsın rabbim...

amiiinn cnm bnm gülen yüzleriniz bidaha solmasın inşallah..nasıl oldun kendini toplayabildinmi? kolay değil seni çok iyi anlıyorum sabret cnm mükafatı büyük olacak inşallah.. buarada ayşe nasıl napıo?

Günaydın arkadaşlar,

bende 3 eylülde kürtaj olmuştum ekimin sonuna doğru adet oldum sanırım 29 filandı

bende 3 eylülde kürtaj olmuştum ekimin sonuna doğru adet oldum sanırım 29 filandı

sağ ol canım, cevapladığın için..

2 ay sürmüş, uzun bir zaman...Benimde sürecek sanırım..

Yalnız, şunuda sormak istiyorum... kanamam devam ediyor...sürekli değil...3 gün öncesine kadar yoktu mesela...Şimdi ise, ( özür dileyerek konuşuyorum ) tuvalete gittikten sonra silmek istediğim zaman, kan görüyorum...Bazen hiç olmuyor.....Bu durum beni çok üzüyor...Sizde de bu durum oluştu mu?

Sağlıklı bir adet olmanın bile, bize verilmiş ne kadar önemli bir nimet olduğunu anlıyorum... yinede şükürler olsun....Ben inanıyorum ki İnşaALLAH; bir gün gelecek çocuklarımızı konuşacağız....Yüce rabbim dualarımızı kabul etsin....

Sevgiler...

Son düzenleme:
sağ ol canım, cevapladığın için..

2 ay sürmüş, uzun bir zaman...Benimde sürecek sanırım..

Yalnız, şunuda sormak istiyorum... kanamam devam ediyor...sürekli değil...3 gün öncesine kadar yoktu mesela...Şimdi ise, ( özür dileyerek konuşuyorum ) tuvalete gittikten sonra silmek istediğim zaman, kan görüyorum...Bazen hiç olmuyor.....Bu durum beni çok üzüyor...Sizde de bu durum oluştu mu?

Sağlıklı bir adet olmanın bile, bize verilmiş ne kadar önemli bir nimet olduğunu anlıyorum... yinede şükürler olsun....Ben inanıyorum ki İnşaALLAH; bir gün gelecek çocuklarımızı konuşacağız....Yüce rabbim dualarımızı kabul etsin....

Sevgiler...

cnm yaşadığın herşey normal korkma yazık rahim napsın şaşırdı tabi :44: benimde öle olmuştu sonrasında bi adet gör düzelecek hepsi ama vücut kendini toplayıncaya kadar öle şeyler oluo merak etme

Merhabalar kızlar ;
Aranızda epeydir yoktum internet problemimiz var halada devam ediyor zar zor girebildim.Napıyorsunuz? Dursun_e arkadasım geçmiş olsun azıcık bakınabildim durumuna cok cok üzüldüm ama hepsi geçecek ben senin yasadıklarının bir kısmını yaşadım okadar zor gelmiştiki senin ruh halin daha kötüdür eminim.Geriye fazla takılma neden nasıl diye yeni evliymişsinde oluyor ne yazıkki böyle şeyler kimsenin bir suçu yok gelecege odaklan ve inanıyorumki güzel şeyler olacak.Molün türünüde eger bebek warsa kesede parsiyeldir kesede bebek yoksada komplettir en azından buradan bir fikir yürütebilirsin.Beta hcg değerinde çok güzel düşüyor en kısa zamandada sıfır olacak gelip güzel haberlerini bizimle paylasırsan bizler dahada cok sevinmiş olucaz.İnternetim olunca daha sık irtibat halinde oluruz inşallah.hoşçakal...

selam kızlar sanırım bende nol gebelik yaşadım
2 kese vardı bende biri boş digeri minikti ama bebek varmış
malesef benimde 2 ay sonunda kürtaj ile alındı.
2. küçük olan kesedeki bebek gelişmedi digeride zaten boştu
21 Ekimde kürtaj oldum
23 Kasım gibi adet olmam lazım bakalım nolcak... böyle işte bende..

selam kızlar sanırım bende nol gebelik yaşadım
2 kese vardı bende biri boş digeri minikti ama bebek varmış
malesef benimde 2 ay sonunda kürtaj ile alındı.
2. küçük olan kesedeki bebek gelişmedi digeride zaten boştu
21 Ekimde kürtaj oldum
23 Kasım gibi adet olmam lazım bakalım nolcak... böyle işte bende..

geçmiş olsun elibeses.Mol oldugunu sadece ve sadece gelen patolojı sonucunda anlayabiliriz.Senin patalojı sonucundamı çıktı mol oldugu?

Günaydın arkadaşlar,

canım bende 30.09.10 da kürtaj oldum 04.11.10 da adet oldum benimde kanama seninki gibiydi ara ara oluyor iki üç damla geliyo bazende peçeteye geliyodu tam bitti diye düşünürken bir bakıyorum gene gelmiş :) herşey normal bünye ile alakalı :KK52:

evet içimiz cızzz edecek hiçbirşey unutturmayacak amin düşmanıma bile vermesin.inşallah allahım tek isteğim hayırlı sağlıklı evlat veya evlatlar(bizde ikiz durumu var da :) )
ya arada gir bari ayşe napıyo nasıl??

Canlarım benim:)

Aynı sorunu yaşayanlar bilir....Sizlerle burada olmaktan mutluyum...Keşke bu sorun olmasaydı hayatımızda, ama oldu işte....Sonuç güzel olacak ama ben inanıyorum, Allahın izniyle....

Arkadaşlar,

Eşim şunu düşündü...Beta HCG değerlerim 0 olduğu zaman mı, adet olacağım acaba? Şu an hamile gözüküyorum hâlâ...E bu yüzdenden adet olmuyorum doğal olarak....Bu mantık doğru mu arkadaşlar?

Değerlerimin -0- olmasını mı bekleyeceğim adet olmak için...

Canlarım benim:)

Aynı sorunu yaşayanlar bilir....Sizlerle burada olmaktan mutluyum...Keşke bu sorun olmasaydı hayatımızda, ama oldu işte....Sonuç güzel olacak ama ben inanıyorum, Allahın izniyle....

Arkadaşlar,

Eşim şunu düşündü...Beta HCG değerlerim 0 olduğu zaman mı, adet olacağım acaba? Şu an hamile gözüküyorum hâlâ...E bu yüzdenden adet olmuyorum doğal olarak....Bu mantık doğru mu arkadaşlar?

Değerlerimin -0- olmasını mı bekleyeceğim adet olmak için...

Merhabalar;böyle güler yüzlü ve umut dolu olman çok hoş.Buda senin en kısa sürede toparlanacagına faydalı olacaktır.Adet dönemine gelince ilk zamanlar bende senin gibi düşünmüştüm ama öyle değilmiş :) Dogum kontrol hapını kullanmam gerektigini söylemişti doktorum hormonlarımı düzenleyecegini söyleyerek bende kullanmıstım normal düzende olmustum kürtaj sonrası tam hatırlamıyorum 45 yada 60 güne kadar normal olması gerekiyor bunu internette arastırabilirsin.

Günaydın arkadaşlar,

canım oncelıkle gecmıs olsun sanada bnde parsıyel mol olarak bı gebelık gecırdım zor gunlerdı ama hersey zamanla duzelıyor adet kanamana gelınce ben kurtajdan 40 gun sonra adet gordum ve ara ara kan geldı yanı normal korkacak bıse yok yanı ben suan hamıleyım mevlam bıran once sızlerede nasıp eder ınsallah

iYİ AKSAMLAR KIZLAR
KÜBRACIM CİNSİYETİİNİZ BELLİ OLDUMU CANIM? ŞU TABLOYU HÂL EDEMEDİM KIZLAR YA FORMAT DEĞİŞMİŞ KENDİMCE BİŞEYLER YAPMAYA ÇALISTIM ARTIK :KK1:

canım oncelıkle gecmıs olsun sanada bnde parsıyel mol olarak bı gebelık gecırdım zor gunlerdı ama hersey zamanla duzelıyor adet kanamana gelınce ben kurtajdan 40 gun sonra adet gordum ve ara ara kan geldı yanı normal korkacak bıse yok yanı ben suan hamıleyım mevlam bıran once sızlerede nasıp eder ınsallah

elegans sen 1 yılmı beklemıştın canımmmm parsıyelde 1 yıl bekleme suresı yok dıye okumuştum bır yerde

güzelim k bakma karıstırmıs olabilirim hemen düzeltiyorum :) her yaşında ayrı bir tadı var kim aynı kalacakki :KK51:

benım de parsıyel olacakkkkk parsıyelde ıcın 1 yıl bekleme suresı yokmuş nette okudum salı gunu gıdecem doktoruma ne dıyecek bakayım bana 1 sene mı dıycek yıne offf offff bu arada pazartesı başlıyorum burcu tahlıllere kısmetse cuma gıdecektım ama hastaydım pazartesıye gıdecem kan pırtılaşmasına bakılacak cum a gunude kromozona bılgın olsunnnnnnnn

X