Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

iyi akşamlar herkese nasılsınız görüşmeyeli.burcu senin tabloya ne oldu yok izmirin neresindensin merak ettim

Şükür diyelim canım sen nasılsın başladınmı bebiş çalışmalarına tablo mesaj panelimde duruyor ama formatı değişecekmiş hiç fırsat bulup bakamadım ya istanbula dönüşte halledicem onu aklımda.İzmirde gültepedeyiz canım sen neredesin?

Son düzenleme:
pazartesi zaten istanbula dönüş yapıyorum ozaman kesın yaptırırırm sonra 2 aylıga geçecegim buda bir gelişme degilmi?

6 aylık olunca 2 ayda bır verılıyor bende oyle okumustum ınsalah bızede sıra gelır hayırlı sıralar burcu tup bebek yapılsa veya asılama nasıl olur ya bu konuyu arastırsana bıı sen sabırlı arastırıyorsun bıde okudugumu anlamıyorum ben b 12 eksıklıgı va hemen unutur oldum okudugumu ıgne vurduryorum ben de 2 tane kaldı sukur hapa geccıcem demır de cok dusukmuş hcg vere vere kalmadı kan man da 4 kere verdım 0 lan dı ama bıde bır yerde okuduydum 6 haftada verılırse ıyı olur dıye ben de verdım gecen cuma sukur ıyı oda bussuru kan tahlılı verdım sımdı genetık ıcın kan yukluorum

Zaman birşekilde geçip gidiyor önemli olan sabırla ve sakin kafayla beklemek oda bende mevcut degil.Aşılama ve tüp bebekmi düşünüyorsun? Sanırım bunların maaliyetleri yüksek gibi...Yerinde olsam en azından bir aşılama denerdim.Tüpün ve aşılamanında %100 tutacak diye bi garantisi yok ama en azından tüp bebekte saglıklı yumurta ve spermler alınıp değerlendiriliyor aşılamadada erkek spermi yıkanıp en kalitelileri kalıyor onuda bayana enjekte ediyorlar.Yaşında ilerliyor yuumurta kalitesi bakımından doktorunla konus istersen bu konuyu.Belki vesile olur bebegine daha cabuk kavusursun.Artık mol için aylık vermeye başlasana.Cidden kan kalmayacak sende Söylediğin o 6 haftayı bende okudum ama öyle degildi molde normal bi kan değerinin 6-8 haftada düşmesi gerek diye okumustum.Kan değeride sıfırlanınca 3 hafta daha kan verip sıfırı görünce aylıga geçilir yazıyor internette ama ben direk aylıga geçtim doktorum öyle söylemişti.Aslında benimde vitamin destegi almam gerekli doktora gideyimde tahlil yapsın ne eksikse takviye almakta fayda war.Keçiboynuzu pekmezi yemeni öneririrm acayip kan yapyor bende kansızlık wardı korkuyordum nasıl verecegim herhafta kan diye ama maşallah pekmezden sonra hiç sıkıntı yaşamadım.

benım 3 verısımde dusmıustu ama bır yerde okuduydum 6 hafta verılse ıyı olur dıye yazıyordau ondan verdım bırde kan sevıyelerıme ve ıtamınlerıme baktırdım artık aylık verecem canım o okudugum yazıya ıstınaden yaptırdım hcg bakalım daha gıtmedım doktora gıdecem bu hafta sonu dusunuyorum bakalım ne dıyecek

Hakkında hayırlısı ablacım inşallah güzel haberlerle dönersin

iyiyim bende grip oldum.yok başlamadım korkuyorum ne acayip aslında 1 yıl büyük bir sabırla bekledim şimdi ise korkuyorum her şeyi zamana bıraktım.ben bornovadayım gültepede arkaşlarım var azıcık biliyorum oraları

Geçmiş olsun tatlım.Haklısın ama kaçış yok maalesef bu korkular hep devam edecek taaki hamile kalıp bebeginin saglıklı oldugunu duyana kadar.Eğer bebek istiyorsan başla çalısmalara Allaha emanet et gerisini... Bende izmirde 2 hafta kaldım döndüm istanbula yine hiç gelmek istemezdim yine döndüm cezaevine (evime)

Bugün yine gidip kan verdim.Kanım şükür yine 0,100 cıktı.Doktoruma götürdüm 3 aydır hiç gitmiyordum doğuma cıkıyordu sagolsun beni kırmadı baktı sonuçlarıma.Molün bana verecegi risk kalmamıs 3 ayda bir kan ver artık dedi.Süre konusunda ısrar ettim oda pazarlığı olmaz bu işlerin biz kitaplarda öyle okuduk öyle öğrendik dedi 1 yılın sonundada mole dair tamamen riskin kalkmıs olacak dedi.Şimdi neden bekliyorum dedim oda hamile kalırsan mol olabilime riskin olabilir dedi.Doğum kontrol hapı kullanmadıgımı söyledim eger hamile kalmıcak derecede korunuyorsan sorun olmaz sen bilirsin dedi folik asit alayımmı dedim önce tabi al dedi sonra yok henüz başlama şimdi erken dedi eşimde doktora sordu bu bekleme süresi görecelimi bazı doktorlar 6 ay yeterli diyorlar dedi doktorumda hayır 1 yıl beklenmesi gerekir 6 ay bekleyin dememeleri gerekir dedi aklıma gelenler bunlar kızlar şimdilik öptüm hepinizii

İstanbul Kadıköyde bir profa molle ilgili durumumu anlatıp soru sordum gelen cevaba bakın :
6 ay komplet mol için yeterli bir süredir. Gebelik için korunmayı kaldırmanız uygun olacaktır
Şimdi ben ne yapayım kızlar bi akıl verin bana.Benim doktorum operatör bu cevabı yazanda prof.mMadem kitapta ögretilen buyduda prof neyi okududa öyle söylemiş.İnternetin heryerinde 6 aydan sonra iki aydabir verin kanı yazıyor burdaki cogu kişide öyle yaptı benim doktor 3 ayda bir kan ver dedi okudugu kitapta bu yazmıyormuydu... çelişkide kaldım yaaa

canım hosgeldın ıstersen gıt gorus bu doktorla derım baksın tahlıllere sonucunda 0.1 mı acaba

bu sıtenın lınkını yolla bana bende yazayım bende bır yere yazdım 2 ay dıyor bır ara yollarım sımdı bu bılgısayarım notbook hoşuma gıtmıyor kendı bılg gelsın servısten atarım laptopum bu note book ekran kucuk sınır oluyorum buna

Tamam özelden yolluyorum sana...

bir hamilelik haberi dahaaa aldım geç artık zaman geççççççççççççççççççççççççççççç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…