- 20 Temmuz 2010
- 1.978
- 11
-
- Konu Sahibi burcuerdem
ya mürüvet gelmediğin sürede baya gelişmeler olmuş dimi?neyse bakim.burcu senin ki mantar olabilir şekerim.idrar yollarındaki enfeksiyon kaşıntıya sebeb oluy0r
kaşınıyormu yanıyormu belli degil ama bildigim tek şey sıcak tutunca geçiyor yarın gidicem bakalım doktor amcamız ne diyecek büyük bi ihtimal idrar tahlili-smear testi yapıcak hemde kan veririm hepsini aradan cıkarmıs olurum :94: :94: bana dua edin inşallah degerim negatiftir gece uyuyamam şimdi heyecandanaksam misafirim gelecek gelemeyebilirim yarın mübarek kandil gününde inşallahh güzel haberlerle dönerim ....
inş canım inş düşmüştür.uyu uyu rahat rahat kafanı yorma.neler yaptın bakim misafire
yemekli gelmiyorlar sadece aksam sohbeti için... kısır,puf böregi,patates ve dereotuyla yaptıgım bir meze war ondan ,hazır ekler,hazır kurabiyeler veririm içecek ne alırlarsan onların yanında... dondurma veririm serinlesinlermeyve,çerez yeter herhalde bugün çok yorulucam sanıırım birde birşey sorucam kürtaj olalı birbucuk ay oluyor jınekolojık muayene yaparmı doktor ? :26:
hımmmmm ağzım sulandı valla neyse afiyet olsun.... tabiki yapması lazım kontrole çağırması gerekiyordu.untmuşsa bile sen hatırlat
yemekli gelmiyorlar sadece aksam sohbeti için... kısır,puf böregi,patates ve dereotuyla yaptıgım bir meze war ondan ,hazır ekler,hazır kurabiyeler veririm içecek ne alırlarsan onların yanında... dondurma veririm serinlesinlermeyve,çerez yeter herhalde bugün çok yorulucam sanıırım birde birşey sorucam kürtaj olalı birbucuk ay oluyor jınekolojık muayene yaparmı doktor ? :26:
ayşe cim nasılsın tatlımmmm.. tatile ne zaman gidiyorsun bu arada unuttum sanma 3,5,7 nöbetleri nasıl gidiyor
ayşe cim nasılsın tatlımmmm.. tatile ne zaman gidiyorsun bu arada unuttum sanma 3,5,7 nöbetleri nasıl gidiyor
iyiyim şekerim.yarın ne yapıyorsun akşam çardakta oturalımmı??bugün 7 yi tutucaz inşallah
hadi hayırlısı şekerim...sana allah kolaylık versin..Olur şekerim oturalım yarın bende 2 tane temizlikçi var.ben eve gidinceye kadar hatunlar işlerini bitirmiş olurlarsa oturalım canem...
iyiyim şekerim.yarın ne yapıyorsun akşam çardakta oturalımmı??bugün 7 yi tutucaz inşallah
hadi hayırlısı şekerim...sana allah kolaylık versin..Olur şekerim oturalım yarın bende 2 tane temizlikçi var.ben eve gidinceye kadar hatunlar işlerini bitirmiş olurlarsa oturalım canem...
iki tane birden nerden buldun ya ??????
tatil 10 temmuzda canımcım
iki tane birden nerden buldun ya ??????
şekerim önce bahsetmiştim hatunlar ya hamile yada doğum yapmış..Dün eşimde sinirlendi internetten bul bi temizlik şirketi göndersinler 2 kişi bak beğenirsen devam edersin beğenmessen başka yoluna bak dedi..bende ne yapayım buldum bakalım yarın gelecekler ben deneyeyim beğenirsem sanada tavsiye ederim.üstelik 1 kişi yetmiyor bana
ır saşekerim önce bahsetmiştim hatunlar ya hamile yada doğum yapmış..Dün eşimde sinirlendi internetten bul bi temizlik şirketi göndersinler 2 kişi bak beğenirsenm edersin beğenmessen başka yoluna bak dedi..bende ne yapayım buldum bakalım yarın gelecekler ben deneyeyim beğenirsem sanada tavsiye ederim.üstelik 1 kişi yetmiyor bana
sanki villa temizliyorlar yavrum eli yavaştır senin temizlikçilerin 1 kişi yeter aslında ama bahar temizliğiyse bilemem.eeeee başında kim duracak onların?
kuşum bahar temizliği pencere kapı duvarlar malum benim ev kalabalık bir kış geçirdi...perişan bir halde....hani kuzenim vardı ya yanımda kalan...ondan rica ettim hafta sonları hiç vaktim yok..ben alayım sen sadece başlarında dur öyle git memlekete dedim sağolsun oda olur dedi...sanki villa temizliyorlar yavrum eli yavaştır senin temizlikçilerin 1 kişi yeter aslında ama bahar temizliğiyse bilemem.eeeee başında kim duracak onların?
kuşum bahar temizliği pencere kapı duvarlar malum benim ev kalabalık bir kış geçirdi...perişan bir halde....hani kuzenim vardı ya yanımda kalan...ondan rica ettim hafta sonları hiç vaktim yok..ben alayım sen sadece başlarında dur öyle git memlekete dedim sağolsun oda olur dedi...
iyi bari haklısın neyse bakalım kolay gelsin şimdiden güle güle kirlet ne kadara geliyorlar peki???
sağolasın canem kişi başı 50 dedi adam ama bakalımiyi bari haklısın neyse bakalım kolay gelsin şimdiden güle güle kirlet ne kadara geliyorlar peki???
merhaba arkadaşlar böyle bir konu açmak kırk yıl düşünsem hiç aklımını ucundan geçmezdi ama maalesefff olan oldu. ilk gebeliğimde kese bozuldugu için kürtajla alınmak zorunda kalındı ve bugün aldıgım patalojı sonucuyla yıkıldımMOL GEBELİK.... beta hcg degerim bugün itibariyle 923 her hafta bakılacak bir yıl korunma sürem war ve dogum kontrol hapı kullanıcam inş değerlerim yükselmez cok korkuyorum yaşım henüz 22 istedigimiz ilk ayda sürprizle gelmişti bunları en basından yaşamak cok cok üzdü beni :18: :18: :18: aranızda yasayan yada yasayıpta atlatan arkadas warmı ne olur morale cok ihtiyacım war
canım benim bütün yazılarını okudum bende mol gebelik geçirdim bebeğim üç aylıkdı rutin kontrole gitmiştik eşim ilk defa kalp atışları duymayı,bende acaba cinsiyetini öğenebilirmiyiz diye beklerken doktorumuz bize yaşamadığı söyledi kan beynime fırladı o anı yaşamısşın bilirsin30 eylülde kürtajla alındı parça patalojiye gitti.sonucunu 15 gün sonra aldım parsiyal mol hidatiform tam içeriğini bilmiyordum tabiii ama mol kelimesi hiç hoş gelmemişdi o an.doktoruma gösterdim hemen hastaneye yatış dedi bhcg kan testi kanser araştırıması vede akciğer filmi çekildi.sonuçlar temiz çıksada aynı senin gibi içim içimi yiyordu ne uyku ne yemek kafamdam atamıyordum bir türlü.haziran neredeyse bitti 3 ayım kaldı.ilk zamanlar haftalık 6 ay olana kadar 6.aydan sonra aylık veriyorsun kanı ve her kan verilişinde jinekolojik muayene yapılıyor ve de 3 ayda bir akciğer filmi çekiliyor...
şunu unutmaki herşey allahdan sakın üzülme eminimki bizimde bebişlerimiz olacak bunu kafamdan çıkarmıyorum sabır sabır sabır