Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

ya mürüvet gelmediğin sürede baya gelişmeler olmuş dimi?neyse bakim.burcu senin ki mantar olabilir şekerim.idrar yollarındaki enfeksiyon kaşıntıya sebeb oluy0r

kaşınıyormu yanıyormu belli degil ama bildigim tek şey sıcak tutunca geçiyor yarın gidicem bakalım doktor amcamız ne diyecek büyük bi ihtimal idrar tahlili-smear testi yapıcak hemde kan veririm hepsini aradan cıkarmıs olurum :94: :94: bana dua edin inşallah degerim negatiftir gece uyuyamam şimdi heyecandan aksam misafirim gelecek gelemeyebilirim yarın mübarek kandil gününde inşallahh güzel haberlerle dönerim ....

inş canım inş düşmüştür.uyu uyu rahat rahat kafanı yorma.neler yaptın bakim misafire

inş canım inş düşmüştür.uyu uyu rahat rahat kafanı yorma.neler yaptın bakim misafire

yemekli gelmiyorlar sadece aksam sohbeti için... kısır,puf böregi,patates ve dereotuyla yaptıgım bir meze war ondan ,hazır ekler,hazır kurabiyeler veririm içecek ne alırlarsan onların yanında... dondurma veririm serinlesinler meyve,çerez yeter herhalde bugün çok yorulucam sanıırım birde birşey sorucam kürtaj olalı birbucuk ay oluyor jınekolojık muayene yaparmı doktor ? :26:

hımmmmm ağzım sulandı valla neyse afiyet olsun.... tabiki yapması lazım kontrole çağırması gerekiyordu.untmuşsa bile sen hatırlat

hımmmmm ağzım sulandı valla neyse afiyet olsun.... tabiki yapması lazım kontrole çağırması gerekiyordu.untmuşsa bile sen hatırlat

bana hiç bahsetmemişti bile sadece kan testini yaptır eger değerin yükselmiş olursa gelirsin dedi arada gel bile demedi ilgisizliktenmi öyle dedi şimdi çatala cıkmaktan nefret ediyorum yaaa kötü birşey derse naparımmm :95: neyse yüksek cıkarsada deger elimde olan birşey degilki tedavime bakarım napalım kader... :2:

tatlım kürtajdan sonra bir süre senin bu yaşadığın sıkıntıları bende yaşamıştım..ve bişeyi fark ettim..İlk düşüğümden sonra fark ettim bunu karnının ağrıması ve içindeki karıncalanma olayı benim kilo almama bağlıynış.İlk düşükten sonra bir ay içinde 6 kilo almıştım ben...kaşıntı ve sancı mantardan olabilir kadınların en büyük düşmanı idrar yolu enfeksiyonu olabilir.Yada regl olduğun dönemde üşütmüş de olabilirsin tatlımmm

burcu kız ben bile bu ihmalkarlıkla 3 defa jinokolojik muayene gittimmmmgit mutlaka şekerim

ayşe cim nasılsın tatlımmmm.. tatile ne zaman gidiyorsun bu arada unuttum sanma 3,5,7 nöbetleri nasıl gidiyor

canım benim bütün yazılarını okudum bende mol gebelik geçirdim bebeğim üç aylıkdı rutin kontrole gitmiştik eşim ilk defa kalp atışları duymayı,bende acaba cinsiyetini öğenebilirmiyiz diye beklerken doktorumuz bize yaşamadığı söyledi kan beynime fırladı o anı yaşamısşın bilirsin 30 eylülde kürtajla alındı parça patalojiye gitti.sonucunu 15 gün sonra aldım parsiyal mol hidatiform tam içeriğini bilmiyordum tabiii ama mol kelimesi hiç hoş gelmemişdi o an.doktoruma gösterdim hemen hastaneye yatış dedi bhcg kan testi kanser araştırıması vede akciğer filmi çekildi.sonuçlar temiz çıksada aynı senin gibi içim içimi yiyordu ne uyku ne yemek kafamdam atamıyordum bir türlü.haziran neredeyse bitti 3 ayım kaldı.ilk zamanlar haftalık 6 ay olana kadar 6.aydan sonra aylık veriyorsun kanı ve her kan verilişinde jinekolojik muayene yapılıyor ve de 3 ayda bir akciğer filmi çekiliyor...
şunu unutmaki herşey allahdan sakın üzülme eminimki bizimde bebişlerimiz olacak bunu kafamdan çıkarmıyorum sabır sabır sabır

geçmiş olsun size şükür sürenizi bayagı azaltmıssınız 3 ayda gelir geçer ben henüz başındayım...bebeginiz 3 aylıkmıs yani 12 hafta ozmana kadar kalp atısını almısmıydınız?sizinkinin parsiyel oldugu halde böyle filmler muayeneler falan sürekli yapılmıs ne güzel en azından tedbir amaçlı takipteymişsiniz...ben hiç film cekilmedim üstelik benimki komplet mol kanser riski yüksek olanından doktorum en son kan değerim 19 a(3.kan verişimde) geldiginde tamam bunu negatif bile sayabiliriz aylıga gecelim dedi yarın ilk defa aylık kan vermiş olucam inşallahhh değerim negatiftedir cok ama coook stresli bir durum Allahım kimselere yaşatmasın yine bunada şükür siz neden 1 yıl beklediniz parsiyel mol olan cogu arkadasımıza 6 ay süre vermişler değerlerinizde yükselme olmusmuydu acaba ? ?
kızlarrrr sizlerede film çekildimi ?Ayy korktum şimdi ben babacıgımıda akciger kanserinden kaybettim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…