Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

burdayım canım geldim
misafirlerim vardı,ancak gittiler...
sen napıyorsun canım nasıl oldun?

çok fazla değil ama ara ara ağrılarım var canım ya özledim seni valla sende olmayınca tadı tuzu yok

galiba yumurtalama zamanında yaşıyorum ben bunu geçen ayda bu şekilde ağtılarım vardı çünkü hatta hastaneye bile gitmiştim hatırlarsannn....

eee neler yaptınn bugünnn yeni mi gittilerrr

günaydın sunacımmm

bende dün girmeyince bir boşluk hissettim kendimde,hergün girmeye alışınca
akşamda mutfağı topla evi topla vallahi bitap düşdüm
şimdide karşıya gitme telaşesi başladı.eşyaları ütüle vs...
ben senin bu ağrılarından çok ümitliyim sunacımm
benden söylemesi

Kızlar
Nasılsınız? Annem için iyi dileklerinizden ötürü çok tşkler.2 gün hastahanelerde koşturduk walla çok şükür iyileşiyor.Ben kendi derdimi unuttum anneme odaklandım bebişimi düşünemedim Çok özledim ama daha görmemize çok war 2li test için gidicez en cokta korkum kalbinin atmıyor olması :18: İnşallah kalbi pıt pıt atıyordur.,
Bugün hava cok güzel biraz tadını cıkaracagız :) Pkniğe gidicez aksam gelince görüşürüz inş

kızlar neredesınız yahu kaybolmuşşsunuz topık bom boş ben de gıremedıydım mısafırım vardı bı bakayım dedım ama kımse yokkkkkkkk

günaydın kızlar ,

Bende hafta sonu görümcemlerle kayınvalidemde toplandıkkk... Bir gecede orda kaldık akşamada mangal falan yaptık..... Oğluştaaaa kuzenleriyle acayip keyif yaptıı
Yani kısacası güzel bir hafta sonu geçirdik....

Bel ağrılarımda cumatrtesi gecesine kadar vardı allahıma şükürler eskiye nazaran baya bir azaldı... hatta bugün için randevu almıştımm ama iyi olunca bide uyku tatlı gelince gitmedimm.....

Biraz daha burdayımmm.... Sonra annemlere ordanda kızlarla avm ye sinemaya gitcem... Güzel bir gün daha beni bekliyorrr

Kübracım hiç bir hamilelik belirtisi yok canım ya gerçi giden bebiğimdede yoktu(hatta ben hergün yürüyüşe gidip parktaki spor aletlerinede binmiştim son güne kadar birşey anlamamıştım)

Yani ayın sonunu bekliyorum ama kendimide fazla umutlandırmıyorum ki hayal kırıklığı olmasın.....

Zaten bebiş olmazsa adetten sonra özellikle gidip muane olup smear falan vermeyi düşünüyorummm..... ama inşallah bunlara gerek kalmayacak kuzum göbişde olcakk :)

Offf çok hastayım kızlar yaaa :2:
Haftasonu havanın güzelliğine aldandım pikniğe gittik fena üşütmüşüm boğazlarım cok agrıyor bogazla beraber nezle+kulak agrısıda eklendi.Napsam bilemedimki yaaa biraz daha direnicem pes ettigimde doktora giderim artık ne yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…