Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

artık ben her ihtimale karşı 10 da başyacagım artık
10-12-14-16 deneycegim...
işin garibi tam yumurtlama günm hafta sonuna deng geliyor cumartesiye(
şans işte o günde evde olmuyorum:26:

sende cumadan yap canımmm sonrada pazar akşamı yap :)

bende bu ay öle yaptımm 9 - 11 - 13 - 15 günleri yaptım adetimden sonra... 17 de yapıyım yeter sonra keyfe kalmışşşş :)

bizim seninle yumurtlama zamanlarımız taban tabana zıtmış

inaşşalh meleğim bu ay gelirrr.....

Zıt değil şekerimmmm sen eğer 12 . 14. 16 yumurtalama yapıyorsan aralarda ilişkiye girceksinnn yani 11. 13. 15 gğnler çünkü yumurtalama gerçekleştiğinde içeride sprem olması gerekiyor yaniii yumurtalamandan birgün önce ve sonrasııı anladın mı?

anlamadım:44:
birde sperm zaten kalmıyormu 2 gün canlı
neden gün aşırı ilişkiye giriliyor o zaman:44:

öle ama hamile kalabilirlik açısında 1 gün yapıyorsun 1 gün ara veriyorsunnn şansını artırıyorsun...

Spermm ona bakarsan 4 - 5 güne kadarda yaşıyabiliyormuş.... ama gün aşırı birde sprem kaliteside göz önüne alırsan yumurtalama günlerinden iki gün önce balıyorsunn mesela sen 10 günden - 17 güne kadar gün aşırı yapp

3 gün önce adetinizin başladığını düşünürsek, 25 günde bir adet görüyorsunuz demektir.10-12-14-16. günler ilişkide bulunursanız gebelik ihtimaliniz yükselir. gebe kalmanız ve bebeğinize kavuşmanız dileğiyle...

yani ben o günler gireceğim ilişkiye
ayy ne karışık bu işler

yani suna şimd ben 12 sinde yapıp 14 dünde yapmasam gene gebe kalmış olma şansım yüksek oluyor değilmi
madem sperm canlı kalıyorsa 2 günnn

yani suna şimd ben 12 sinde yapıp 14 dünde yapmasam gene gebe kalmış olma şansım yüksek oluyor değilmi
madem sperm canlı kalıyorsa 2 günnn

oda sprem kalitesine bağlıymışş 36 - 72 saat arası canlı kalıyormuşşş gebelik ihtimalin olur ama gün aşırı yaparsan daha yüksekolurrr

kızlar sper m kaltelı olması ıcın esınıze yarım saat once kahve ıcırtın dıye bır yerlerde okumuştum daha harekelı olurmuş sperm hehehehe hadı ahmet efendı kahvesı kopuklu kopuklu hupletın kızlar bu arada benım de kafam karıstı ya yaptırdıgım tahlıllerde farklı seyler cıktı proteın c dusukken sımdı derecesı ıyı proteın s normalken sımdı protaın s dusuk şaştım dogrusu hcg de baktırdım bu arada 0,1 cıktı gecen ay 0 dı tabıkı labratuar degerlerı 1 aşagı 1 yukarı oynar yanı 0 ımmmmmm hcg

bu arada tıp fakultesınde başka doktor vardı mol le ılgılı sordum 1 sene dedı bekle dıyer başka doktorda 1 sene demıştı bılgınız olsun kurtaj oldugumuz gun mu sayılıyor acaba bızım bekleme suremız bakalım ben de reglılıyım su reglım bıtsın farklı doktora gıdıp soracaam su tahlıllerımı de tahlıllerım hepsı cıktı sadece esım kaldı tahlılı onuda yaptırsın hepsını gosterecem daha kendımle ılgılı gostermedım tahlıllerı zaten bugun meıl geldı bu hcg falan bana hastanede tanıdık var o yolladı bana bugun cıkmış hormon tahlıllerım benım gordugum kadarıyla hormonlarda bısey yok dıyer tahlıller kafamı karıştırdı burcu cugum sen ne yaptın canım nasılsın

halamı ağrın var suna:44:
valla canım bir doktora görünsen
normalinde olmuyor diyorsun ne olur ne olmaz

evet olmuyordu

Bu sefer neden oldu anlamadım bebiş istiyodum korkmamaya çalışıyorummm...

İçimi rahat ettirmeye çalışıyorum bi kaç yere daha sordum yumurtlama olabilir yazmış....

gitmiycem doktoraaa ayın sonuna kadar bekliycemmm.....

ama sunacım bu zamana kadar kac kere yumurltadın oldumu ki sen bu denli ağrı?
gerçi kötü bir şey yoktur,ama ne olur ne olmaz.benim bugun belim devam etseydi dünkü gibi ağrımaya
gidecektim doktora.ama Allahdan geçti
dün inanılmaz ağrıyordu çünkü.ama genede doktora gidecegım zaamn soracagım mutlaka...
yani bende olmayan bir sey bir anda olunca,şüpheye düşüyorum hemen.

tam hamilelik sırasındayımm.... belki tutmuştur onun ağrısıdır....

İçimi ferah tutmaya çalışıyorummm enfeksiyon olsa akıntım falan olurdu onun oldugunu sanmıyorummm.... Kist olsa regli olmazdımmmm.... üşütmüş olabilirim.....

bi kaç gün geçsinn olmazsa o zaman bi gider kan testi yaptırırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…