Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

hakikaten uzman olmuşsun
bence nisan bize güzellikler getirecek.ne bilim bahar ya pozitif şeyler bekliyorum her nedense...:13:

hakikaten uzman olmuşsun
bence nisan bize güzellikler getirecek.ne bilim bahar ya pozitif şeyler bekliyorum her nedense...:13:

inanki bende öleee çok güzel haberler alacağıma inanıyorummmm... Kimselere söylemedim korunmadığımı bir topiktekiler bide nihal arkadaşım ikimizinde düşüğü var onun ilk bebeği olacak regli tarihlerimizde aynı çalışmalarda aynı konuşuyoruzzz inşallah günümüz geçerse beraber gidip kan vercezz :) inşallah bu nisanda herkes güzelll haberlerini paylaşırrr....

ama korunmuyorsun gebe kalmış olsanda hemen agrırmı ki

valla 8 den beri yaptım üşütmüş olabileceğimi düşünüyorum ben ama... yerleşme olabilir yumurtalama olabilir artık ayın sonunda neyse görcez gebe kalmaz beta hcg genede baktırcam zaten mol belirtisimi ne vss....

Ama ben ardayla yatınca o çok değişik yatıyor yorgan kalmıyor üstümdeee bu aralar havada soğuk ondan olmuştur gibi geliyor bana.....

Cevap : 27 ve 30 gün ara ile adet olmuşsunuz. Ortalama 13-16 günler arası yumurtlama oluyordur. Bunu adetin ilk gününe göre değerlendiriyoruz. İlk güne göre 10. günden itibaren gün aşırı 1 hafta ilişki kurmanız gebelik olasılığınızı arttıracaktır. Bel ağrısı kist, yumurtlama veya enfeksiyondan olabilir. Devam eder ise muayene olmalısınız.

kist olması imkansız sen ultrasona girdin cunku yakın zamanda
yumurtlamada belmi ağrırki

benim minacık bir kistim var ama evlenmeden önce bile vardı ardada vardı bu giden bebekte vardı ben sanmıyorummm kistten olsunnn... O hiç ben ağrısı yapmadı bugüne kadarr...

yumurtlama zamanıma denk geliyor bugün 16. günüm olabilirrr....

Ama ben genede üşüttüğüm ihtimalinin üstünde duruyorumm...

Sonuçta az çok insan kendini bilirr....

şimdi senin bugunden sonra gebe kalma şansın yok değilmi
yani bir insanın 16.günden sonra gebe kalma ihtimali yokmu

şimdi senin bugunden sonra gebe kalma şansın yok değilmi
yani bir insanın 16.günden sonra gebe kalma ihtimali yokmu

var canım söyle 30-14= 16. gün son oluyorrr ama sen 32 günde bir adet olsaydın 32-14=18. günün son olcaktı kaç gün adet görüyorsann ondan 14 çıkar o senin yumurtlamamn oluyorrr

son günden 1 hafta önce gün aşırı ilişki olursa gebelik ihtimali yükseliyorr....

Mesela ben 26 - 29 gün arası gördümm en son 29 olduğu için ondan 29-14 = 15 gün son oluyorr.....

Bundan sonra zaten bebek tuttuyasa döllenme yerleşme falan gerçekleşiyor tabiii bunlar düzenli adet gören kişiler için geçerli

Eğer sen düzensiz adet görüyorsannnn işin zor oluyorrr ozaman ne zaman yumurtlayacağını bilemiyorsun....

ben son iki reglmi erken oluyorum ya,erken dedıgımde yani hafif kanamala oluyor sonra yogunlasıyor.işde benim kafamı karsıtıyor bu durum.ya ilk lekelenmeyi gordugum gunden sonra saymam gerekirse ben bosu bosuna yogun kanama gununden hesaplayıp zaman kaybedecegım.doktorlar kanamamın yogun oldugu ilk gün say dıyorlar
ne karışık mezvular bunlar ya...

bende onu araştırdım canım kanaman ilk başladığı günden sayıcaksınnn.... ilk gördüğün gün kanı ilk gün sayıyorsun... Bende geçen ay 29 günde bu ayda 26 günde oldummm... ben şöyle hesapladım bu ayıı 26-14=12 29-14=15 12 -15 arası yumurtalama olucağından 12 den 2 gün önce başladım 15 günden 2 sonra bitircemmm yanii yarın son günüm olcak :)

artık ben her ihtimale karşı 10 da başyacagım artık
10-12-14-16 deneycegim...
işin garibi tam yumurtlama günm hafta sonuna deng geliyor cumartesiye(
şans işte o günde evde olmuyorum:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…