Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

YUPPİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
Yerim ben o minik yaramazı masallahhh kuzum.Çok çok çok sevindim.Bekliyordum sendende böyle güzel haberler masallah topiğimiz bereketli gelen herkes hamiş kalıyor.Darısı diğer tüm arkadaşlara diyelim.Sende özletme kendini sık sık girebilirsen durumun hakkında bilgi verirsin.Kendine çok dikkat et hayırlısıyla 9 ayı hep böyle mutlu haberlerle geçirmen dileğiyle.

Abla sen demedinmi benim yaş engelim war diye.Hatırlıyormusun ben bir doktora sormuştum oda eğer 35 yaş üstüyseniz 6 ay yeter demişti.Sen bence başka doktorlarada danış.7.aya gireceksin artık.Testleri yaptırman daha iyi neyin var neyin yok çıkar ortaya Keşke bende hamilellik öncesi yaptırsaymısım diyorumda işte... Hayırlı haberler alırsın inş.

sonucu alıp baska doktorada gıdecem elbettekı ben aslında başka doktora gıttım o da dedı 1 yıl dıye aslında başka şeye gıtmıştım kendısıde kadn dogumcuymuş 1 yıl dedı cerrahpasa doktoruymuş emeklı olmuş kendı esı bıle ılk gebelıgını mol gecırmış ınanmazsın dedı ban ne kadar bekledı dıye sordum 1 yıl dedı benım ıcınde 1 yıl dıyor bakalım canım su tahlıl sonuclarını yaptırıp alayımda ben de gelırım ardınıza allahın ıznıyle

kübrada (ceren2012) bugün hcg baktırmaya gitcekti sabahdan beri hiç girmedi....

Yeni bebişimize de çok sevindim.... Darısı diğer molcülerin başınaaa.....

sunacımm yeni geldim zeynep kamilden
bakalım sonucumu heyecanla ve korkuyla bekliyorum
1 saate belli olur yazacagım
sen nasılsın napıyorsun

neyse boş ver önemli değil sabah verdiysen şimdi alırsın öyleden sonra verincede yarın alıyorsun göztepede öle zeynep kamilde aynı heralde dimi

muane falan oldun mu yoksa sadece kan mı verdin

yok canım değilimdir heralde hiç bir belirti yok 3 gün var reglime ne onun belirtisi var ne bebek şişim falanda indi ilacı değiştirince...

yook canım muayene kürtajdan beri hiç olmadım.şu andada web sitelerinin labaratuar bölümünde problem var ve ben ne yazık ki alamayacagım sonucumu bugun anlasılan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…