Teşekkürler. Ben de görüp ona özel mesaj gönderdim. Sağolsun bildiklerini paylaşıp, moral verdi.Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun. Sağlığınıza kavuşursunuz bir an önce inşallah.Papatyamveben-Mavi arkadaşımız sanırım mol üzüm gebeliği geçirmişti. Ocak forumlarında tanışmıştık kendisiyle. Görmesi ve size yardımcı olabilir diye yazmak istedim bildirim gidince kendisine yardımcı olacaktır diye düşünüyorum.
aa öyle mi tamam öyleyse. İnşallah bir an evvel sağlığınıza kavuşursunuzTeşekkürler. Ben de görüp ona özel mesaj gönderdim. Sağolsun bildiklerini paylaşıp, moral verdi.
Çok teşekkür ederimaa öyle mi tamam öyleyse. İnşallah bir an evvel sağlığınıza kavuşursunuz
canımmm, evet konuştukMerhaba öncelikle çok geçmiş olsun. Sağlığınıza kavuşursunuz bir an önce inşallah.Papatyamveben-Mavi arkadaşımız sanırım mol üzüm gebeliği geçirmişti. Ocak forumlarında tanışmıştık kendisiyle. Görmesi ve size yardımcı olabilir diye yazmak istedim bildirim gidince kendisine yardımcı olacaktır diye düşünüyorum.
Teşekkürler P piglett1Ah canım çok geçmiş olsun görünce yazmak istedim umarım öyle tedavi göreceğin bir durum olmaz sana dua edeceğimbu arada bende yarın sabah kürtaj olacağım eğer bebek minik kanamalarımla düşmediyse 4gündür
Euploid ne demek bilmiyorum? Patoloji vs istemedim geldim gittim hiçbise bilmez sekilde kürtajı oldum
Genetik açıdan test edilip, normal gelmiş embriyoya euploid deniyor. Benimki öyleydi ama buna rağmen aynı şeyi yaşadık.Euploid ne demek bilmiyorum? Patoloji vs istemedim geldim gittim hiçbise bilmez sekilde kürtajı oldum
Genetiğine bakılmıs embriyoya ne deniyordu pgt miydi , öyle değildi benimki. Sende toparlarsın insallah teşekkürlerGenetik açıdan test edilip, normal gelmiş embriyoya euploid deniyor. Benimki öyleydi ama buna rağmen aynı şeyi yaşadık.
Neyse canını sıkma. Şu aşamada yapılabilecek pek birşey yok zaten. Umarım bol bol dinlenir, kendini bir an önce toparlarsın
Merhaba kemoterapi aldinizmiMerhaba,
Pgtli embriyo ile hamile kaldım ancak kesenin boş olduğu görüldü. Bugün kürtaj oldum. Beta hcg'ye baktılar ve 7 hafta 2 günlük bir hamilelik için oldukça yüksek olduğunu söylediler. Beta 73000 civarı gelmiş. Şu an doktorlar mol gebelikten şüpheleniyorlar. Alınan kese patolojiye gönderildi. Ultrasonda rahimde bir anormallik görülmüyor dedi. Kese de normal görünüyormuş. Bazen mesanede tümör olusabiliyor dedi.
Içinizde mol gebelik geçirmiş olan var mı? Eğer kesede embriyo gelişirse kısmı mol oluyormuş galiba. Ben de yolk kesesi bile görülmedi. Kontrol edilecekmiş ve hcg iki gün içinde önemli ölçüde düşmezse doktor tedaviye başlayacağız dedi. Bu bir tür kanser olduğu için kemoterapi ile tedavi ediliyormuş.
Gerçekten akıl sağlığımı kaybetmek üzereyim. Içinizde böyle birşey yaşayan var mı?
Hayır. Kürtaj sonrası beta hcg hızlıca düştüğü için doktorlar artık mol gebelik olduğunu düşünmüyorlar. Patoloji sonucu bu hafta çıkacak, Perşembe doktorumla görüşeceğim.Merhaba kemoterapi aldinizmi
çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuzMerhaba,
Pgtli embriyo ile hamile kaldım ancak kesenin boş olduğu görüldü. Bugün kürtaj oldum. Beta hcg'ye baktılar ve 7 hafta 2 günlük bir hamilelik için oldukça yüksek olduğunu söylediler. Beta 73000 civarı gelmiş. Şu an doktorlar mol gebelikten şüpheleniyorlar. Alınan kese patolojiye gönderildi. Ultrasonda rahimde bir anormallik görülmüyor dedi. Kese de normal görünüyormuş. Bazen mesanede tümör olusabiliyor dedi.
Içinizde mol gebelik geçirmiş olan var mı? Eğer kesede embriyo gelişirse kısmı mol oluyormuş galiba. Ben de yolk kesesi bile görülmedi. Kontrol edilecekmiş ve hcg iki gün içinde önemli ölçüde düşmezse doktor tedaviye başlayacağız dedi. Bu bir tür kanser olduğu için kemoterapi ile tedavi ediliyormuş.
Gerçekten akıl sağlığımı kaybetmek üzereyim. Içinizde böyle birşey yaşayan var mı?
Teşekkürler. Patoloji sonucum geldi ve temiz çıktı. Kontrolde de ultrasonda hersey iyi görünüyor. Simdi beta hcg'nin düşmesini ve regl olmayı bekliyorum. Hiç ümidim yok ama sonraki transferlere bakacağız artık...çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz
Merhaba ben de iki ay önce aynı şeyi yaşadım 7+4 te kalbi durdu 120 bin beta ile kürtaja girdim bende sizden harç ultrasonda kesecekler gözüküyordu ama radyolog içerde çok uzun kaldığı için zarar vermiş olabilir dedi beta değer ve kesecikler parsiyel molü gösteriyordu ama benim de patoloji sonucum temiz. Size betanın haftasına göre neden yüksek oluşu hakkında bilgi verildi mi bana bir şey söylenmedi netten baktığımda o hafta aralığında normal bi değer olarak gözüküyor çünkü.Merhaba,
Aynı durumu bende yaşadım şuan ne durumdasinizMerhaba benim hem normal gebelik hemde mol gebeliğim var bu durumu yaşayan var mı varda neler yaptınız lütfen anlatabilir misiniz?
Sizdemi kemoterapi aldınız