B hcg kişiden kişiye değişiyor, bence sizinki yüksek değil içinizi rahat tutun. Zaten önemli olan düşüş eğrisinde olması. Her hafta aynı gün gidip baktırın değere. Doktorum bana bir kağıda her haftanın değerini alt alta yazmamı söylemişti. Siz de yapabilirsiniz.
Hamilelikte yaşanan her tatsızlık her kayıp kötü, kolay değil.. İnsanlar 9 ay taşıdıkları yavrularını bile kaybedebiliyor kimseye yaşatmasın Allah. Bu işin tatsızlığı ise o kadar istersen bebeğin gelmemesi bi yana sağlığınızı ciddi etkileyebilecek birşey ile hiç beklemediğiniz ve de zaten çok hassas olduğunuz bi anda karşılaşmanız. Ben, nasıl yani bebeği kaybettiğim yetmedi bi de kanser mi olacağım demiştim doktordan ilk duyduğumda. Ama şu bir gerçek kanser olma riski özellikle parsiyel mol de çok düşük. Üstelik haftalık takibin de amacı o, erken safhada yakalandığı için hayati bir durum söz konusu olmuyor, o yüzden çok düşünmemeye çalışın o ihtimali.
Güzel kısmı sona bıraktım, şuanda 12 haftalık hamileyim ben, şükür şimdilik herşey yolunda.. Mol gebelik olarak da tekrarlamaması da ayrı bir güzellik. Burada evladınas ahip olan onlarca kişi var, çevremde de bi o kadar duydum. O yüzden biraz sabır sonra eminim çok güzel olacak herşey, dualarım sizinle.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi