Mol gebelik/Üzüm gebeliği yaşamış olan varmı?

merhaba arkadaşlar;

bende ekim 2013 de hamilelik ile sevinip daha sonra 4 aralık 2013 de kürtaj olmak zorunda kaldım.. pataloji sonucunda kısmı mol gebelik çıktı. internette o kadar çok okudum ki kafayı yemek üzereydim... kanser tedavi onları okudukça daha çok ağladım. kürtajdan sonra 38. günde test yaptırdım 0,300 çıktı. daha sonra mart ayında yaptırdım 0,100 çıktı ve şuan bugün yaptırdım <2,00 çıktı... sanırım benim zaten çok erken sıfırlanmıştı değerlerim. kendi kürtaj yapan doktorum 6 ay en az korunmam gerektiğini bana iletmişti ve öyle kanser falan düşünüp kendini üzme demişti. ancak doktorum tayin olup gitti başka doktora gidip bugün danıştım o da ben çok garantici bir doktorumdur. kesinlikle 1 yıl bekleyeceksin kanser olursun dedi aklımı öyle bulandırdı ve korkuttu ki.. ben ne güzel artık 6 ay olacak bebek sahibi olacağım diye sevinirken o beni korkuttu.. ne yapacağımı bilemiyorum kimse ile de paylaşamıyorum gebe kalmalı mıyım kalmamalı mıyım? o kadar çok istiyorum ki hala 5 ay oldu aklıma geliyor ağlıyorum yardımcı olun bana ne olur????

Bende bircok doktora gittim bu rahatsizliktan sonra bir doktor 1 sene dedi cogunluk 6 ay :) kismi molde 6 ay korunma suresi veriliyor.tam mol gebelikte ise 1 sene korunma suresi..ben korunmayi biraktim 6 ay doldugu icin..korunmayi birakmadan once sogan kúrü yaptim cnm belki yardimci olur..o kistleri falan eritiyomus..Bircok kadin o kúrle hamile kalmis denersin sende..Zor bi surec ama bitiyo..ayda bir beta _hcg takibi olmayi unutma 6 ay dolana kadar..

Ama sen kafan rahat olmasini istiyosan 1 sene bekle doktorun dedigi gibi..Bende doktor gibi 6 ayda diretmisim..sonucta bu işin ilmini alanlar onlar.Kafani karistirmak istemezdim ama sanirim karistirdim :KK43:kusura bakma olur mu

Ama sen kafan rahat olmasini istiyosan 1 sene bekle doktorun dedigi gibi..Bende doktor gibi 6 ayda diretmisim..sonucta bu işin ilmini alanlar onlar.Kafani karistirmak istemezdim ama sanirim karistirdim :KK43:kusura bakma olur mu

merhaba canım,

yok teşekkür ederim kafamı karıştırmadın... bende kısmı mol vardı ve ilk doktorum en az 6 ay demişti ve bende zaten testlerimi yaptırıyorum çok şükür hep düşük... ama doktorum tayin olup gitti yeni doktora başladım o da sağolsun dün beni korkuttu... ben garantici doktorum, kanser olursun falan dediği için bende korktum. aslında bugün başka bir doktora da gidip danışacağım... yazarım size de sonucunu?
6 ay korunup daha sonra bebek sahibi olan vardır sanırım ve inşallah sorunu olmamıştır. benim de şuan 5 ayımın içine girdim ve bende aslında hazirandan sonra istiyorum ve o zaman da 7. ayın içine gireceğim...

merhaba canım,

yok teşekkür ederim kafamı karıştırmadın... bende kısmı mol vardı ve ilk doktorum en az 6 ay demişti ve bende zaten testlerimi yaptırıyorum çok şükür hep düşük... ama doktorum tayin olup gitti yeni doktora başladım o da sağolsun dün beni korkuttu... ben garantici doktorum, kanser olursun falan dediği için bende korktum. aslında bugün başka bir doktora da gidip danışacağım... yazarım size de sonucunu?
6 ay korunup daha sonra bebek sahibi olan vardır sanırım ve inşallah sorunu olmamıştır. benim de şuan 5 ayımın içine girdim ve bende aslında hazirandan sonra istiyorum ve o zaman da 7. ayın içine gireceğim...[/QU6

6 ay bekleyip değerlerin de düşük seyrettikten sonra bi sıkıntı çıkmıyo Allah ın izniyle :KK34: Ben bu sitede 6 ayı bekleyip bi sorun çıkanı görmedim çok şükür hepsinin çocuğu var şimdi..Sıra bizde :KK49: soğan kürünü unutma olur mu? onun çok faydasını görürsün..korunmayı bırakacağın aydan bir önceki ay yap tertemiz yapıyor seni..hamile kalmayı kolaylaştırıyor diye duydum bir de :KK49:

Merhaba arkadaşlar bugün doktora gittim sizlerle de paylaşmak isterim Bizim gibiler için em küçük bilgi de ise yarıyor. ..
Doktor şimdiye kadar olan tahlillerime baktı çok iyi dedi ve şimdiye kadar iyi geçmiş dedi kısmı mol için öyle kanser riski falan pek olmaz dedi ve senin çok erken teşhis olmuş dedi... Haziranda sonra dusunebilirsin dedi 7. Ay ima girmiş olacağım suan bana folikasit verdi kullanmaya başlayacağım. Birde simir testi yaptı bugün herseye bakalım diye.
Dikkatimi çeken bir konuyu daha aktarmak isterim doktor bana neresi olduğumu sordu mol gebelik Doğu da Şanlıurfa Diyarbakır civarlari ve en çok cin de rastlanır dedi. Doktor bu konu üzerinde araştırma hazırlamış şansına :))) genetik değil dedi ve tekrarlama pek görülmemiştir dedi mol gebelikler de...
Allah her isteyene istediği zaman hayırlı şekilde sağlıklı sıhhatli evlat sahibi olmayı nasip eder inşallah şu cumalarin hayırlarina güzelliklerini hepimizin üstünde olsun

beta hcg de bi anormallik yoktu..ilk yaptırdığımda sonrasında da aynı sey söz konusuydu..Ama parsiyel moldü..Bebek de sağlıklıydı üstelik..

Doktorumun bana söylediği, parsiyel mol de 46 yerine 69 kromozom olduğu için hiç canlı birşeyin oluşmayacağı idi, oyüzden sizin yaşadığınıza çok şaşırdım, inşallah en yakın zamanda sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız..

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Doktorumun bana söylediği, parsiyel mol de 46 yerine 69 kromozom olduğu için hiç canlı birşeyin oluşmayacağı idi, oyüzden sizin yaşadığınıza çok şaşırdım, inşallah en yakın zamanda sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız..

Benim araştırmalarima göre kısmı mol de bebek de bir parça var ama dediğiniz gibi fazla kromozom olduğu için vücut kabul etmiyor. .. Eğer tam gebelik ise normal şekilde gebeliğe hiç rastlanmiyor kısmı mol de ise gebeliğe ait de yani bebek oluşumuna dair izler var. Çünkü benim patoloji sonucunda yazıyor.

Amin inş. teşekkür ederim..Evet dr da çok şaşırdı..Herşey çok güzeldi 8. haftaya kadar..olan sonra oldu işte..nadir olan bişey benim başıma gelmiş..Hayırlısı.Allah ın takdiri işte :KK14:

Amin inş. teşekkür ederim..Evet dr da çok şaşırdı..Herşey çok güzeldi 8. haftaya kadar..olan sonra oldu işte..nadir olan bişey benim başıma gelmiş..Hayırlısı.Allah ın takdiri işte :KK14:

Bişey daha sorabilir miyim, beta hcg değerleri nasıl seyir etti?

Eylül ayında kısmi mol sebebi ile gebeliğim sonlandırıldı 6 ay bekledik. Şimdi 8 haftalık hamileyim ama tekrarlar mı korkusu yaşıyorum oyüzden bu kadar soruyorum kusura bakmayın..

Eylül ayında kısmi mol sebebi ile gebeliğim sonlandırıldı 6 ay bekledik. Şimdi 8 haftalık hamileyim ama tekrarlar mı korkusu yaşıyorum oyüzden bu kadar soruyorum kusura bakmayın..

merhaba arkadaşım,

bende sana yazmak isterim diğer arkadaşımız da yazacaktır eminim. benim de aralıkta 8. hafta da bebeğim alındı. 6. haftadan sonra bebek gelişimini durdurmuş. benim de pek sıkıntım yoktu değerlerim normaldi ve pataloji de belli oldu kısmı mol olduğu. bende 5. aya girdim ve bende diğer aydan sonra allah nasip ederse bebek düşünüyorum. geçen hafta doktora gittim ve bana dediği kısmı mol diğeri gibi çok korkulacak değil ve tekrarlama oranı da mol gebelikler de çok çok düşük bir ihtimalmiş. o yuzden sakın bence içini karartma ve 8. hafta olmuş inşallah kalp sesini duyacaksın ve çok güzel geçecek hamilelğin arkadaşım. bizlere de dua et bizlerin de sağlıklı şekilde olsun.
rabbim hepimize saglıklı hayırlı şekilde nasip etsin.

merhaba arkadaşım,

bende sana yazmak isterim diğer arkadaşımız da yazacaktır eminim. benim de aralıkta 8. hafta da bebeğim alındı. 6. haftadan sonra bebek gelişimini durdurmuş. benim de pek sıkıntım yoktu değerlerim normaldi ve pataloji de belli oldu kısmı mol olduğu. bende 5. aya girdim ve bende diğer aydan sonra allah nasip ederse bebek düşünüyorum. geçen hafta doktora gittim ve bana dediği kısmı mol diğeri gibi çok korkulacak değil ve tekrarlama oranı da mol gebelikler de çok çok düşük bir ihtimalmiş. o yuzden sakın bence içini karartma ve 8. hafta olmuş inşallah kalp sesini duyacaksın ve çok güzel geçecek hamilelğin arkadaşım. bizlere de dua et bizlerin de sağlıklı şekilde olsun.
rabbim hepimize saglıklı hayırlı şekilde nasip etsin.

ayrıca da lütfen bize detayları bildir olur mu çünkü kuçuk umutlara hepimiz hasretiz.. inşallah senin de çok güzel geçecektir. kendi doktorun bu konu da ne demekte peki?

ayrıca da lütfen bize detayları bildir olur mu çünkü kuçuk umutlara hepimiz hasretiz.. inşallah senin de çok güzel geçecektir. kendi doktorun bu konu da ne demekte peki?

Çok teşekkür ederim gerçekten.
Bu sefer kalp atışını gördük ( doktor zararlı olabileceğini söyleyip dinletmedi). Sat a göre 4 gün geriden geliyor ama çok takılmamamı söyledi. Arada az bi lekelenme oldu bir kaç gün istirahat ettim, progestan vs vermedi doktorum.
Bu arada bu gebeliğimde b hcg değerim bi hayli düşük başladı, hatta doktor da ilk heyecanlanma değerler düşük, düşükle sonuçlanabilir dedi.

Şimdi 12. Haftaya kadar birdaha doktor kontrole çağırmadı o zaman gittiğimde detaylı ultrasonla bakacağını söyledi. İnşallah bu sefer sağlıkla geliyordur.. Dilerim sizler de hemen sağlıklı bir şekilde hamile kalırsınız ve evladınızı kucağınıza alırsınız.

8 haftadan sonra tehlike yok..olursa şimdiye kadar olurdu diye bılıyorum..beta hcg de anormallik yoktu..Dr öyle bişey olsa derdi..sıkıntı yok sorabilirsin cnm
:KK34:

Gerçekten çok sevindim... inşallah hersey yolunda gider ve 12. Hafta çok daha güzel haberler alırsın. Lütfen o zaman da yaz bize güzel haberleri. Bence ilk olan gebeliğin kötü düşüncelerini aklına getirme bu yeni bir umut ve inşallah Hersey harika geçecek :)))

Çok teşekkür ederim gerçekten.
Bu sefer kalp atışını gördük ( doktor zararlı olabileceğini söyleyip dinletmedi). Sat a göre 4 gün geriden geliyor ama çok takılmamamı söyledi. Arada az bi lekelenme oldu bir kaç gün istirahat ettim, progestan vs vermedi doktorum.
Bu arada bu gebeliğimde b hcg değerim bi hayli düşük başladı, hatta doktor da ilk heyecanlanma değerler düşük, düşükle sonuçlanabilir dedi.

Şimdi 12. Haftaya kadar birdaha doktor kontrole çağırmadı o zaman gittiğimde detaylı ultrasonla bakacağını söyledi. İnşallah bu sefer sağlıkla geliyordur.. Dilerim sizler de hemen sağlıklı bir şekilde hamile kalırsınız ve evladınızı kucağınıza alırsınız.

Iyi ve guzel seyler olacak inanin hepimiz için ben kendim için inanmak istiyorum ve sizler de inanin :))

Iyi ve guzel seyler olacak inanin hepimiz için ben kendim için inanmak istiyorum ve sizler de inanin :))

Her ikinize de tekrar teşekkür ederim..
Bu olaydan sonra 4 ayrı doktora gittim ve hepsi de özellikle kısmi molün tekrarlama olasılığının çok düşük olduğunu merak etmemem gerektiğini söylediler. Çok düşünmemeye çalışıyorum ama tabii dönem dönem aklıma takılmıyor değil.. İnşallah hepimiz hayırlısıyla sağlıklı evlatlarımıza kavuşacağız. Tabi ki haberdare derim gelişmeler oldukça.. Çok sevgiler..

Bu olaydan sonra 4 ayrı doktora gittim ve hepsi de özellikle kısmi molün tekrarlama olasılığının çok düşük olduğunu merak etmemem gerektiğini söylediler. Çok düşünmemeye çalışıyorum ama tabii dönem dönem aklıma takılmıyor değil.. İnşallah hepimiz hayırlısıyla sağlıklı evlatlarımıza kavuşacağız. Tabi ki haberdare derim gelişmeler oldukça.. Çok sevgiler..

Canım tabi ki insanın aklına geliyor bende hala hiç unutmuş değilim hep korku içinde oluyorum ama bende 2 doktorum oldu kısmı mol için çok korkmama mi istedi bende artık mayısta 6 ay olacak bende Rabbim nasip ederse bebek için dua edeceğim. Hepimizin güzel bebekleri olacak inşallah iyi haberleri i bekliyorum... ay hamile olan birini duymak çok hoşuma gitti:)) doktor da bana folikasit başlattı bakalim

Canım tabi ki insanın aklına geliyor bende hala hiç unutmuş değilim hep korku içinde oluyorum ama bende 2 doktorum oldu kısmı mol için çok korkmama mi istedi bende artık mayısta 6 ay olacak bende Rabbim nasip ederse bebek için dua edeceğim. Hepimizin güzel bebekleri olacak inşallah iyi haberleri i bekliyorum... ay hamile olan birini duymak çok hoşuma gitti:)) doktor da bana folikasit başlattı bakalim

Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın İnşaAllahh.. Hamile kaldığımız zaman mutlu haberlerle burda buluşuruz inş.:KK16:

senin adına çok sevindim canım..Allah hayırlısıyla sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inş..Nasip bize :KK34:

X