ayy bende başkentte ayla üçkuyuya gittim oyaptı kürtajımı. 9. aya girdim cnm olmadı daha 1 yıl ama ben korunmayı bıraktım hayırlısı inşALLAH..
ayy bende başkentte ayla üçkuyuya gittim oyaptı kürtajımı. 9. aya girdim cnm olmadı daha 1 yıl ama ben korunmayı bıraktım hayırlısı inşALLAH..
hımmmm cemalettin hocayı biliyorsundur sen o zaman.hadi hayırlısı belki aynı anda gebe kalarız görüşürüz başkentte:))
arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba,ben mol gebelik yaşadım..google da mol gebeliği yaşayanları aratırken sitenizde buldum kendimi ve çok sevindim mol gebelikle ilgili yorumları okudukça birazcık olsun rahatladım ama hala içimde endişeler var..doktorum beta hcg değerim düşmediği için kemoterapiye başlayacak bu konuda bilgisi olan var mı acaba..şimdiden çok tşk ederim..
yaptırdığına eminarkadaşlar öncelikle hepinize merhaba,ben mol gebelik yaşadım..google da mol gebeliği yaşayanları aratırken sitenizde buldum kendimi ve çok sevindim mol gebelikle ilgili yorumları okudukça birazcık olsun rahatladım ama hala içimde endişeler var..doktorum beta hcg değerim düşmediği için kemoterapiye başlayacak bu konuda bilgisi olan var mı acaba..şimdiden çok tşk ederim..
slm burcu nasılsın canım bugün????????
selammmm bulayse bugün iyiyim alıstım sanırım sadece sabahları uyanınca cok etkilenmiş oluyorum perşembe yada cuma tekrar betahcg ölçümüm war sabırsızlıkla bekliyorumsen nasılsın dün iyi değildin pek iyi oldunmu ??
bugün daha iyiyim ben de dinlenmeye çalıştım işte.iyi bakalım sonucunu yazarsın
buarada ayşe diyebilirsin
yaşım 22 bnden büyüksündür abla diyimIyi olmana sevindim perşembeye daha çooooook war kimbilir yine neler saçmalayıp dururum
mrb.arkadaşlar.yazmayalı uzun zamn oldu.kısaca özetlersem bende gaçen sene mol gebelik geçirdim.11 haftalıktı bebeğim.kalp atışları duyulmadığı için alınmak zarunda kalındı.değerlm sıfırlanmadı.kemoterapi görmek zorunda kaldım.merak eden arkadaşlar olmuş onun için yazıyorum.yeni geçiren arkadaşlar endişelenmesin genelde ilaca gerek kalmıyo çok nadir kemoterapi gören var.7 gün hastanede yattım günde birer tane iğne yapıyolar.hiçbir yan etkiside olmuyo kesinde çözüm oluyo.Böyle işte geleleim güzel habere.1 yıl bekledikten sonra hemen hamile kaldım.şimdi 15 haftalık hamileyim.Sorun görünmüyo inş.herkeze geçmiş olsun sorularınz olursa yazabilirsiniz.herkeze geçmiş olsun
ayşe de boşver.o değilde benim aralarda yükselmişti.seninki de yükselirse asıl o zaman ne yapıcaz bilmiyorum.inş dşücek ama demedi deme
mrb.arkadaşlar.yazmayalı uzun zamn oldu.kısaca özetlersem bende gaçen sene mol gebelik geçirdim.11 haftalıktı bebeğim.kalp atışları duyulmadığı için alınmak zarunda kalındı.değerlm sıfırlanmadı.kemoterapi görmek zorunda kaldım.merak eden arkadaşlar olmuş onun için yazıyorum.yeni geçiren arkadaşlar endişelenmesin genelde ilaca gerek kalmıyo çok nadir kemoterapi gören var.7 gün hastanede yattım günde birer tane iğne yapıyolar.hiçbir yan etkiside olmuyo kesinde çözüm oluyo.Böyle işte geleleim güzel habere.1 yıl bekledikten sonra hemen hamile kaldım.şimdi 15 haftalık hamileyim.Sorun görünmüyo inş.herkeze geçmiş olsun sorularınz olursa yazabilirsiniz.herkeze geçmiş olsun
mrb öncelikle size de geçmiş olsun...bende de komplet mol çıktı..beta hcg değirim tam düşmedi iniş ve çıkışlar oldu son değer 130. bu hafta büyük bir ihtimalle kemoterapiye başlıcam nasıl bir tedavi yöntemi uygulandı ve yan etkileri nasıl oldu sizde bana biraz bilgi verebilir misiniz ben çok endişeliyim ve korkuyorum.şimdiden tşk ederim..mrb arkadaşlar.Mol gebeliik teşhisi konan arkadaşlar morelinizi bozmayın.Bende 2010 şubat ayında düşük yaptım.Bebek ölmüş alınacak dediler.Pataloji sonucunda mol gebelik çıktı.Hiç duymamıştım biçok yerde araştırdım yazılanları okuyunca insan gerçekten çok korkuyo.Ama morelinizi yüksek tutun tedavisi var sonuçta.Benim değerlerim düştü tekrar yükseldi kemoterapi gördüm.Allaha şükür tedaviden sonra düştü.tekrar yükselmedi.İki ay sonra 1 yılım dolacak .Hemen hamile kalmayı düşünüyorum.Ama insan korkuyo tabi tekrardan yaşarmıyım diye.Canınızı sıkmayın genelde kendiliğinden düşermiş zaten.Biz erken farkettiğimiz için şanslıyız yinede .
mrb öncelikle size de geçmiş olsun...bende de komplet mol çıktı..beta hcg değirim tam düşmedi iniş ve çıkışlar oldu son değer 130. bu hafta büyük bir ihtimalle kemoterapiye başlıcam nasıl bir tedavi yöntemi uygulandı ve yan etkileri nasıl oldu sizde bana biraz bilgi verebilir misiniz ben çok endişeliyim ve korkuyorum.şimdiden tşk ederim..
gulcel canım merhabalar seninkide komplet moldu değilmi değerlerinde hiç artış oldumu ? ne güzel hayırlısıyla 9 ayı devirmişsin hakkında hayırlısı olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz...
hımmmm cemalettin hocayı biliyorsundur sen o zaman.hadi hayırlısı belki aynı anda gebe kalarız görüşürüz başkentte:))
biliyorum cnm.. ağzına sağlık görüşürüz inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?